יונתן רוצה לגדול

shirony

New member
יונתן רוצה לגדול

ולפני הכל: ההודעה הזאת אינה הודעה פיקטיבית. מדובר בסבו של הילד שהוא הבוס של אחי בעבודה. ייתכן וקיבלתם מיילים שעשו שימוש במייל הזה לרעה, אבל המייל הזה הוא המקורי, והמשפחה זקוקה לכל עזרה אפשרית ובעיקר בהירתמות לבדיקת דם פשוטה כדי לבדוק התאמה לתרומת מח עצם. אנא עיזרו למשפחה. מדובר רק בבדיקת דם פשוטה. לא בתרומות כספיות. שלום לכולם. משלוח הודעה זו קשה לי ביותר ואילו הייתה בידי דרך אחרת לא הייתה נשלחת. מועברת בזאת מודעה, שפורסמה בעיתונים של סוף השבוע. פונה אני לכל מי שמתאים, להשתתף ביום ההתרמה. כמו כן אודה לכם על העברת הפניה לכל מי שאתם מכירים ויכול להשתתף במבצע. תודתי נתונה לכולם. איציק שלינגר: וזה לשון הברושור שקיבלתי: יונתן בן 9 חודשים, אח של גל בת 4. אבא ואמא שלו הם איריס ואביעד. הם גרים במטולה. יונתן חולה בסרטן וזקוק בדחיפות לתרומת מח עצם. ב - 4.10.04 יום התרמה הארצי של עזר מציון. בבדיקה אחת פשוטה תהיה לכולנו הזדמנות להציל את חייו של יונתן ואת חייהם של חולי סרטן רבים בישראל. בגיוס תרומות הנוכחי ולצורך התאמה מירבית, נדרשים תורמים שמוצאים ממזרח אירופה, בני 15 - 54, בעלי בריאות תקינה ושלא הצטרפו למאגר תורמי מח עצם כלשהו. מספר הטלפון 12-12-33-1900 אני מצרפת את הברושור שקיים באתר האינטרנט שלהם דרכו ניתן לקבל את הטלפון ולעזור בתרומות הדם: מנהלות, אני אשמח מאוד מאוד אם תוכלו לשים את ההודעה בטאג ליין. זה חשוב מאוד. מדובר בחייו של ילד קטן. תודה.

מקפיצה

כי זה באמת חשוב

למעלה