יונתן והטוראט

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני בטוחה שכאן תוכלי לקבל תשובות לשאלות, תמיכה ועזרה בכל בעיה. יש לך ליונתן אוזן קשבת בפורום הנהדר הזה. יש כאן אנשים מקסימים ואני מקווה שתמצאי כאן משפחה אוהבת וחמה
ברוכים הבאים
פלפלת

mazy

New member
לאמא של יונתן ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום המקסים הזה. אפשר לומר שבעצם הגעת הביתה (כך אני מרגישה כאן בכל אופן). כאן תוכלי למצוא אוזן קשבת, חיבוק ותמיכה בשעות הקשות (ויש כאלה, מי כמונו יודע). מתי אבחנו את הטוראט אצל יונתן והיכן אתם מטופלים? האם ליונתן יש חוץ מטיקים חלק מ"תוספי הטוראט"? (ocd,adhd) אני מזי, ובני בן ה-12 לוקה בטוראט מגיל 8. הוא לומד בכיתה ו' בבי"ס רגיל, ומלבד טוראט יש לו גם בעיה (קלה) של קשב וריכוז ללא היפראקטיביות. אנו מטופלים במרפאת טוראט בבי"ח שניידר. בעבר בני טופל בקלוניריט, וכרגע אינו מטופל תרופתית. מקווה שתהיי פעילה בפורום
מזי.

o g

New member
ברוכים הבאים יונתן ומשפחתו../images/Emo127.gif

כל הכבוד לך על הבגרות והפתיחות. היה מעניין לשמוע מה עובר עלייך. לי יש בן טורטניק בן 10 . אצלו הטוראט מתבטא בעיקר בטיקים שהצורה שלהם (קפיצות,סיבובי ראש,עוויות בפנים,זריקת ידים, ציוצים, חירחורים) והעוצמה שלהם ,משתנים כל הזמן. לפעמים זה מטריף אותו, במיוחד כשילדים מציקים לו וצוחקים עליו, ולפעמים הוא מתייחס לזה בטבעיות ומציין שזה בסך הכל תנועות. הוא מקבל תרופה בשם קלוניריט. ואין לי מושג אם זה עוזר או לא. כשעשינו הפסקה לחצי שנה היה נדמה לי שהטיקים מאד התגברו ואין לו רגע מנוחה. אחר-כך חזרנו לתרופה והיה נדמה לי שיש רגיעה, ועכשיו - עם התרופה - הטיקים התעצמו לדרגות שעוד לא הכרתי בעבר. הוא לומד בביס' רגיל,בכתה רגילה, שונא ללכת לביס',חוזר בד"כ מבסוט ולא מבין בכלל למה היה לו כל כך קשה לצאת מהבית בבוקר. שמחה שנכנסתם לפורום המישפחתי הזה, אשמח לענות לך או לאמא שלך על כל שאלה, אם תהיה ואגב, גם אנחנו גרים באזור חיפה, בקיבוץ. אורית

red tomato

New member
ברוכים הבאים!

אני באמת גיליתי שכתיבה בפורום מועילה ואילו רק בהרגשה שאתה לא לבד בעולם, (לא לי כי לי בעצמי אין טוראט אלא לחברתי המקסימה ספיר - פלפלת), אני מקווה שהכניסה לפורום תעזור לשניכם בהתמודדות עם החיים לצד הטוראט. מברכת אותכם ב
ענק... שירה.

red tomato

New member
ברוכים הבאים!

אני באמת גיליתי שכתיבה בפורום מועילה ואילו רק בהרגשה שאתה לא לבד בעולם, (לא לי כי לי בעצמי אין טוראט אלא לחברתי המקסימה ספיר - פלפלת), אני מקווה שהכניסה לפורום תעזור לשניכם בהתמודדות עם החיים לצד הטוראט. מברכת אותכם ב
ענק... שירה.

למעלה