יונתן גבר!!!!!!!!!!

EuroSims

New member
על מה בדיוק?

על זה שהוא חטף על כל מיני צלקות נפשיות שהוא בטח גרם לגלית טוב שהיא אישה חזקה ולא לקחה את זה קשה - אשה אחרת שהייתה מגלה את זה הייתה מתפרקת (אני לא מכליל על כל הנשים אבל לפי ההכרות שלי עם מקרה מסויים אני יכול להגיד וגם באופן כללי זה לא מוסיף הרבה לבריאות הנפשית לדעת שחיית בשקר כזה גדול תקופה כזאת מהחיים) ככה שאם הוא דופק את העסק אין לו שום זכות לנקום על מה שהגיע לו ויפה. נ.ב. - אני לא רואה הרבה דברים להעריץ בו Either

איזה יפה נפש אתה....

לגלית מגיע כל דבר ודבר....... אחרי מה שהיא עשתה לו אני לא הייתי משאיר אותה בחיים שתגיד תודה שיונתן בכלל נותן לה להסתובב לו ליד התחת

EuroSims

New member
סליחה?! יפה נפש?!

איזה יפה נפש בדיוק?! אתה בטוח שהשתמשת כאן בקונטקסט הנכון או שסתם רצית להעלות איזה ביטוי מפוצץ? מה שהוא עשה לה - פי 100 יותר קשה, לגלות שכל החיים חיית בשקר עם בן אדם שלא אוהב אותך בכלל ולסבול את הקריזות שלו ולגדל לו את המשפחה ואפילו כשהוא הודה בזה הוא פשוט זרק לה את זה כל הכבוד שהיא לא יצאה פרייארית אמנם היא אכלה אותה - אבל היה שווה :) הוא חטף את ההלם של החיים שלו

מגיעה לגלית הכלבה הזאת!!!!

כמה מגיעה לה!!! בהחלט מגיעה! אז אוקיי, יונתן לא תלית שכולה תכלת אבל למרות זאת, הוא עשה את הדבר הנכון, שגלית תסבול קצת, מה קרה? ניבה

אני דווקא תומך בדיעה שלך...

(של יורוסימס [?]) על כל מקרה, הגישה שלו מאוד מעניינת. אני גם חושב שליונתן זה די הגיע, אומנם לא בדרך שגלית עשתה את זה אבל גם זה טוב. וגם מה זה יפה נפש? מה זה אמור להעליב או משו, לא הבנתי. בלכ מקרה, אני מראמין שלא גלית היא הביצ´ית, אלא עמרם הבן זונה שהוא הכניס לה את הרעיונות האלה לראש...

EuroSims

New member
כן סימס -נעים להכיר :)

רק סימס - היורו הזה בהתחלה היה נחמד, עכשיו - עולה לי על העצבים בקשר למה שאתה אומר אני מסכים לגמרי היא הייתה צריכה לתכנן משהו בקנה מידה יותר קטן - כמו לדוגמא להפסיק את זה אחרי שהם התפייסו עם כל הכעס כי כאן זאת סמדר שפיתתה אותו אז חבל שהיא המשיכה פעם צריך ללמוד גם להקשיב. דבר שני - מממממש לא התכוונתי להעליב - אם הייתי רוצה להעליב יש מקומות שהרבה יותר מגיע להם קצת טפטוף של ארס - ככה שממש לא התכוונתי ואני מצטער אם נפגעת - פשוט יפה נפש לדעתי זה הדבר הכי גרוע שיכול להיות מישהו מתחסד כזה יאק - ואני ממש לא חושב שזה מה שהייתי ושוב פעם אני חייב לציין שאתה צודק - זה עמרם סיבך אותה עם הנקמה הפרטית שלו ליונתן ועכשיו הוא משקשק! שזה יתגלה

dmoran

New member
תראו יונתן באמת לא היה בסדר שהוא

בגד בגלית אמנם, ומעבר לזה שהוא בכלל מאוהב במישהי אחרת, אבל מה שגלית עשתה היה מוגזם, היא הייתה יכולה לבקש גט ולצאת עם כסף וכבוד מכל הסיפור. אבל היא בחרה ללכת בדרך קיצונית וקיבלה מה שבדרך כלל נמצא בתוך

למעלה