יונק לי את השדיים!

יונק לי את השדיים!

מוצץ לי את השדיים , מלקק את הפטמה , מידי פעם גם נושך , מעביר את הלשון סביב , מרטיב , מלקק , מוצץ , יונק . איייי מרגישה כאילו יונקים את שדיי , כאילו הפה שלו והשד שלי הם אחד . היד השנייה תופסת יוזמה , ברוב חוצפתה נשלחת לצד השני , שולפת מתוך החזייה את השד השני . שדיי תלויים מעל החזייה , אחד בפה והשני ביד . מוחץ לי את השד , משחק , מועך , לוחץ , ממשש , מדגדג , מכאיב , מלטף , מנסה להכיל את כל השד בתוך כף היד . איייי הפה נעשה תאוותן וחסר בושה , כבר לא עדינות , כבר בלי רגישות רבה , עכשיו הוא ממש נטרף , הפה חומד אותו . למרבה הפלא אני ממש נהנית , נאנחת ומגישה את שדיי אל פיו וידיו כעל מגש . הפטמות רטובות וזקורות , קשיחות ונפוחות מגירוי . הוא מעביר את פניו בעמק השדיים , צולל ומריח , מתחכך בשדיים , מרגיש את הרכות והעגלגלות , נדהם מהגודל . מביט לשנייה , מחייך , תופס בשני ידיו ומוחץ , ומועך , מרים ומלטף , עוצר . מביט עליהם תלויים , זקורים , מתעגלים בצדדים , חדים מלפנים , מלאי חלב ודבש . אומר : "אני אוכל לך אותם" !

המשך.....

מתענג על השדיים , עם הפה החמדן , שלא מפסיק לשנייה , כאילו זו פעם ראשונה . עם השיניים שנושכות קלות , שנזהרות שלא לפצוע , עם הלשון המלקקת , המרטיבה , שמתעגלת מסביב לפטמות , שכמעט נחתכת מהפטמה הזקורה והקשיחה . הלחיים שמתחכחים ברכות הנשית . האף שמנסה להסניף את ריח השדיים , את המתיקות שלהם , רוצה להתמכר אליהם , לטבול בריח המשכר שלהם . עם כל הפנים , שטובעות בתוך כל השפע . והוא ממשיך וממשיך , עושה הפסקה לשנייה , משתהה , מביט במבט של "יאללה איזה שדיים יש לך" , וממשיך וממשיך "אני רוצה לגמור" הוא אומר הוא בשלו , לא מחכה לתשובה , גומר , ואילו לא חדר , פשוט גמר . מחזירה את השדיים לתוך החזייה , תופסת את שד שמאל בשתי ידיים ומכניסה חזרה , תופסת את שד ימין בשתי ידיים ומכניסה חזרה . מרימה מעלה את הכתפיות והכתפיים שוב משמשות לי לתומכות . "מתוק" , נותן לי נשיקה , ממשש שוב בפעם האחרונה את החזה , ומחייך חיוך זימה . ושוב הכל חוזר כלא היה .

ממזרה

New member
מה יש?

בלי לפגוע אבל הצעתי כבר למישהו רק שרני מחכה לאוקיי ממנו

taltal0n

New member
ועל נשים כמוך , דברים כאלה נכתבו ../images/Emo26.gif

שובי שובי השולמית שובי שובי ונחזה בך מה יפית ומה נעמת אהבה בתענוגים זאת קומתך דמתה לתמר ושדייך לאשכולות אמרתי אעלה בתמר אוחזה בסנסיניו ויהיו נא שדייך כאשכולות הגפן וריח אפך כתפוחים. וחיכך כיין הטוב, הולך לדודי למישרים דובב שפתי ישנים. שובי שובי השולמית שובי שובי ונחזה בך מחרמן
אבל תראי משהו...

למעלה