יונק ובוכה????

שרק 2005

New member
יונק ובוכה????

שלום, הבן שלי בן חודש ושבוע ומאז שנולד יונק מלא בזמן האחרון הוספנו בקבוק של חלב שאוב בלילה כך שאוכל מבקבוק רק פעם ביממה. בימים האחרונים הילד יונק ובוכה וממש לא רגוע וכתוצאה מכך לא ישן. היום נשברתי ונתתי 60 CC סימילאק בבקבוק כי רציתי לראות אם התגובה דומה והוא פשוט בלע את כל הבקבוק ונרדם למשך זמן ארוך. ניסותי לשאוב בכדי לבדוק את כמויות החלב ויש אני גם מקפידה לשאוב כמעט אחרי כל הנקה בכדי להגביר את יצור החלב. אז מה יכולה להיות הסיבה? החזקנו כ"כ יפה עד עכשיו שאני ממש רוצה שימשיך כך. תודה, רוית

שרק 2005

New member
מסתבר שיש לו פטרייה בלשון האם מישהי

נתקלה במצב דומה? מה עושים?

1טלטלים

New member
פטריה בלשון

היי, איך את יודעת שמדובר בפטריה?הייתם אצל רופא? אם זו אכן פטריה (מאובחנת ולא כתמי חלב) הייתם צריכים לקבל משחה אנתי פטר למרוח בפה וגם את תצטרכי לקבל טיפול מנע (שדיים). אנא עדכני בהקדם,

שרק 2005

New member
איך מבדילים בין כתמי חלב לפטרייה?

כי רק תיארנו לרופאה בטלפון שהלשון לבנה ומחוספסת והיא השאירה מרשם למישחות. איך מטפלים בפיטמות?

1טלטלים

New member
אההה....המצב הוא כזה

איך אפשר לאבחן משהו על סמך פירוט או תיואר טפלוני ולהיות בטוח שזה פטריה?????לא מתקבל על הדעת... איך מבדילים-אם זה כתם פשוט הוא יירד בשפשוף עדין עםבד חיתול... יש עוד מוקדים בפיו (חלל הפה:חניכיים,שפתיים,פנים לחיים,סובל מתפרחת חיתולים). שוב,לא הייתי סומכת על האבחנה הטלפונית והייתי פונה ישירות על מנת להיות בטוחה(אחרת מרחנו סתם משחה אנתי פטר' בפיו של התינוק...). אם ח"ח זה פטריה :מריחה לפי מרשם ,חשוב,להמשיך לפי המרשם או התוויה רפואית. לגבי פטמות שלך,מחוסר אבחנה ברורה ,הקפידי על ניקיון,אם את משתמשת בפדים להחליף לעתים קרובות (פד ספוג בחלב משמש קרקע נפלאה לכולרעות להתרבות...),אפשר לשטוף עם מיהול כזה:כף חומץ ביתי על כוס מים ,לשטוף פטמה במיהולולאח"כ במים זורמים ונקיים.(מתרופות סבתא) את יכולה להתסתכל בגלריית התמונות של פורום ,מופיעות תמונות הן של פטריה על לשונו של התינוק והן על הפטמה(ראש דף הפורום->גלריית התמונות) מומלץ לפנות לד"ר מירה ליבוביץ' היא רופאת משפחה +יועצת הנקה מוסמכת 09-8858256 . תעדכני, לילה טוב,

שרק 2005

New member
קודם כל תודה על התגובה המהירה,

מחר אגש לרופאת הילדים שלנו. הסתכלתי על התמונות והלשון נראית ממש כמו בתמונה ויש לו תפרחת חיתולים אבל ממש לא רצינית. עאדכן מחר בבוקר.

למעלה