יוני

Mr D234

New member
יוני

בדומה ל- sufjan stevens הזמר הנפלא שהחליט לעשות אלבום על כל מדינה בארה"ב, כנראה שאני עובר את חודשי השנה (בפרק הקודם: דצמבר) את יוני פגשתי ברגע הכי לא נכון שאפשר לפגוש בחורה, מיד אחרי שסיימתי שיחה עם חברה שלי שאמרה שהיא אוהבת אותי. ירדתי לקנות מים והיא הייתה שם. יוני לבשה שמלה פרחונית של אביב, כפכפים וחזיה כחולה כהה. זה לפחות מה שיכולתי לראות בהסתכלות ראשונית. היא הייתה גבוהה בעלת שיער שחור והאמת שחזה בינוני קצת קטן, אבל היא הייתה מדליקה בעיניי. חייכתי אליה את חיוך ה"וואו את חמודה" שלי והתקדמתי לעבר המטרה העיקרית באותו רגע- מים מינרלים. הייתי מאוד קרוב להתכופף ולהרים את המים, רק שבדדך ככה באמצע ההתכופפות, הרגל שלה נתקעה לי מול הפנים, בהירה, לק אדום בורדו, כפכפים. אינסטנקיטיבית המבט שלי עלה לאורך הרגלל שלה ונעצר בגלל החצי גיחוך שלה, גיחוך של בחורה שיודעת שנעצת בה מבטים. היא הטיחה בי Hey אמריקאי למדי, כשהרמתי את המים. עניתי Hay ישראלי כבד בחזרה וחייכתי. יוני ידעה מה היא רוצה, וכנראה שבאותו זמן כל מה שהיא רצתה זה זין, אחרת אין לי הסבר למה היא המשיכה לגלגל איתי small talk. עברנו בין עברית לאנגלית, והסתבר שקוראים לה יוני ושהיא אמריקאית, מה שמסביר את פשר השם המצחיק משהו בסביבה הישראלית. חייכתי וזרמתי, והיא אפילו התרשמה מהאנגלית שלי וטענה שיש לי אנגלית לסקס תוך כדי צחקוקים. כששאלתי מה זה אנגלית לסקס היא רק הסמיקה, התקרבה לאוזן שלי ולחשה "it means that i can ask for whatver i want in english, and you'll understand.. thats good.." היא אמרה וחייכה, מתקדמת לעבר הקופה. התקדמתי לעבר המטרה הכי חשובה שלי באותו רגע- הישבן הקטן שלה שהתנדנד לעבר הקופה היותר-מדי-יקרה. אחרי שהיא שילמה על חבילת מסטיקים ואני שילמתי על..אהה כן בשביל המים, יצאתי והיא הלכה לידי. חייכתי אליה שוב והיא חייכה אליי, חיוך שאומר שהיא יודעת משהו שאני עוד לא יודע. ככשאלתי אותה לפשר ההתנהגות שלה והאם כל האמריקאיות כל כך ישירות היא צחקה ובמחי יד הראתה לי את האוטו שלה. "do you wanna come over?" היא שאלה, וכל מה שנשאר לי זה להגיד כן. אף פעם לא ישבתי הנסיעה הייתה קצרה אבל מתוחה, בחור ביישן ובחורה ישירה מדי זה מתכון בטוח למתח. כשהגענו אליה הבייתה היא התקדמה לעבר הדלת בריצה קלה, נכנסה לסלון הגדול והתיישבה על ספת העור הלבנה, חולצת את הכפכפים ומשלבת רגליים. יושבת ומחייכת. התקרבתי אליה בחצי חשש והתיישבתי לידה. משם הדרך כבר הייתה קצרה. בלי יותר מדי מילים, השפתיים שלה נצמדו לשלי, תוך כדי שהיא גונחת לי באוזן "oh baby i want you to fuck me. i want you to shove your cock to my pussy " השפתיים שלי נעו לשקע הצוואר שלה ולעצם הבריח, מלקקות מנשקות ומוצצות כל חתיכת בשר שהן מצאו. יוני התפשטה וחשפה את החזיה הכחולה שלה, שהיה כתוב עליה sexy. אמרתי לה שאני מסכים עם החזיה והיא צחקה. הורדתי את החולצה שלי ואחרי סיבוך קל הצלחתי להעיף את החזיה שלה. "זה בשביל כל החברים מהשכונה " חשבתי לעצמי, בזמן שנפל לי האסימון שאני הולך לדפוק אמריקאית, נזכר בכל הדיונים על כמה כיף יכול להיות זיון בינלאומי. מודה לקורס הפסיכומטרי ה-3 שלקחתי, המשכתי לירות אנגלית בקצב מסחרר ולספר לה מה אני הולך לעשות ה- DICK שלי, ומה ה- PUSSY שלה ירגיש. אז התכופפתי והפשלתי את השמלה שלה, וצללתי בין הרגליים שלה. מגולחת לגמרי, אף פעם לא פגשתי ישראלית כזאת, לאמריקאיות יש סטנדרטים חשבתי בזמן שהלשון שלי טיילה עליה. "oh fuck baby you're so good.. keep on licking" היא אמרה בזמן שהיא דחפה את האגן שלה לפנים שלי, לא נותנת לי מקום לזוז. נשכבתי והוריתי לה לשבת על הפנים שלי. וככה היא התחילה לרכוב לי על הפנים בזמן שהלשון שלי עסוקה בלעשות נעים לדגדגן שלה.. "oh fuck i think i'm gonna cum" היא אמרה כשהלשון שלי לחצה על הדגדגן שלה. היא המשיכה להתחכך בפנים שלי, בזיפים ששכחתי לגלח בבוקר, באף, בשפתיים.. וגמרה. היא רעדה ונשכבה אחורה בצרחות וגניחות, ואני קמתי והתחלתי להתפשט. דחפתי את הזין שלי לגרון שלה , מיד אחרי שהיא אמרה משהו כמו give me that beautiful cock. אז נתתי. אחרי משהו כמו 5 דקות של מציצה, בזמן שהידיים שלה מערסלות לי את ה- balls , הגיע הזמן... השכבתי אותה על השטיח הגדול בסלון הגדול, ליד הספה הלבנה הגדולה. פישקתי לה את הרגליים כמה שרק אפשר, היא החזיקה אותן בכפות הרגליים, פתוחות לרווחה. חדרתי לאט לאט, עמוק עמוק. כל ס"מ שנכנס גרם לה לפלוט עוד ועוד מילים באנגלית, ואני בשלב הזה רק לחשתי לה באוזן "i'm going to fuck your tight pussy" מה שכנראה גרם לה להיכנס לאקסטזה. הזין שלי נמתח וחדר לחור הצמוד שלה, בזמן שהידיים שלי מעכו את החזה שלה. לאט לאט. הנחתי את הרגליים שלה על הכפתיים שלי, הידיים שלי עברו להחזיק בה באזור הברכיים, מלטפות , תוך כדי שאני נועץ את עצמי בתוכה. הידיים שלי המשיכו לגעת בירכיים שלה בזמן שדחפתי חזק חזק חזק, עמוק עמוק עמוק. יצאתי החוצה להירגע, נשמתי אוויר. הסתכלתי עליה שוכבת שם, כוס ורוד מנצנץ, רגליים ארוכות לבנות. "what the hell do you think you're doing???" יוני אמרה "dont sotp. fuck me more. i need more. shove that dick inside my tight slutty body" היא התחננה נשכבתי וסימנתי לה לשבת עליי במקום, עם חיוך היא התחלה לרכוב על הזין שלי, משתפדת עליו תוך כדי אנחות כבדות, בזמן שהידיים שלי אוחזות לה באגן ומועכות את הישבן שלה, מעבירות אותה על הזין שלי למעלה ולמטה. שלחתי את יד ימין למשימה בצפון, והיא התחילה למעוך את החזה שלה ולצבוט את הפטמה שלה בעדינות, בזמן שהיא רוכבת לי על הזין. "cum in my pussy... i want you to fill me with cum.. i want you to CUM IN MY MPUSSY" היא צרחה תוך כדי שהיא רוכבת עליי בקצב מסחרר... ואז יריתי. גנחתי, התמתחתי. ויריתי. עוד ועוד ועוד. הצפתי את ה PUSSY שלה בזרע שלי. כשהיא קמה, כל הזרע נטף ממנה והיא צחקה, ועם אצבע אחת לקחה דגימה ומצצצה את האצבע תוך כדי צחקוקים "that was fun" יוני אמרה בזמן שהיא התלבשה "now get the fuck out of here, " היא אמרה צוחקת, מתקדמת איתי לעבר הדלת.... Dedicated to the sweetest sexy girl

newKiticat

New member
אני דווקא חושבת

שהשם "מאי" היה יותר הולם במקרה הזה.... טוב לדעת שנותרו מעט פנטזיות ממשיות בעולם הזה. השאלה היא עד כמה קרובה הפנטזיה הזו למימוש... נדמה לי שזה תלוי אך ורק בך. מה שבטוח, זה סקסי, סקסי, סקסי (!) בטירוף...

למעלה