יוני שמחי (אייל גולן)

"מת להיות" בסטייג'-הצלחה ענקית!

שלום לכולם, אני רוצה להודות למועדון הסטייג' שאירח אותנו אתמול את כל כוכבי "מת להיות" לדורותיו ,אותי (עברי לידר),את שלמה ארצי, עמיר בניון,רוני סופרסטאר,זהבה בן,צביקה פיק,אייל גולן ויהורם גאון הערב היה באמת מוצלח והיה כיף גדול לעלות ולשיר ולראות שהקהל מגיב בשמחה ובהתלהבות גדולה. אני מקווה שיהיו עוד הרבה ערבים יפים שכאלה תודה לכם והמון אהבה! ניר

תמונות מהסטייג'!

שלום לכולם, הנה כמה תמונות נחמדות מהמסיבה של "מת להיות" בסטייג' מקווה שתאהבו... המשך שבוע נפלא! ניר (עברי לידר)

SpOnGeTuLa

New member
../images/Emo41.gifעלילות מועדון הסטייג'../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

תמונות, סיכום, הכללל.. בשרשור זה
.

מורנה5

New member
שלמה ארצי(מיילי)

קודם כל, פירגון שמגיע לך,ממש דומה לשלמה ארצי הן מבחינה ויזואלית,כמעט בוטחה שאתה תיזכה.אתה הכי מתקרב למקור מבן כולם ולגבי השיר 3 אופציות נהדרות:רוקר חי,רוב הזמן את אישתי,שכחתי את שם השיר והוא הולך ככה פחות או יותר "ואז בלי גאווה ,שנינו כנראה בליילה של אהבה רצינו עוד אם אינני טועה"....שיהיה המון בהצלחה ומי יודע אולי תופיע בקיסריה בשנה הבאה.

מיכלול17

New member
יאיאיאיאיאיאאאאא

אייייייייזה תמונה יפהה של ליאורררררררררררררררררררררר

בתור אחת שהיתה אתמול בסטייג'....

אני חייבת להגיד לכם שאתם אלופיםםםם כל אחד ואחד מכם במיוחד ניר דרזי (עברי לידר) טוב נו אני משוחדת... הרבה זמן לא היה כזה ערב טוב בסטייג' הקהל עמד על הרגליים ונהנה מכל רגע.. תמשיכו להיות טובים כמו שאתם ואני מקווה שכל אחד ממכם יצליח בתחום הזה.... רעות

למעלה