יוני .ד. מה קורה

ofer v

New member
יוני .ד. מה קורה ../images/Emo168.gif

מההההה למה לא באת לתחרות? היא הייתה מה-זה מגניבה!!! הלך לי טוב. לא בגלל שלא באת. סתם, סתם. זהו! אין כבר מה לומר! ביי...

yoniD

New member
הכל בסדר

לא באתי ללהבים בגלל שלא היה לי איך להגיע. אני שמח שהיה לך טוב, איזה מקום הגעת? אתה בא לנגד השעון עוד שבועיים ולסובב גליל? בי יוני

ofer v

New member
רק בגלל זה!

הייתה מבקש מגליל עליון. הגעתי מקום שלישי כללי בנוער,ומקום שני בגיל. עוד לא החלתתי לאיפה אני אלך לטריאתלית או לנגד שעון בגלל שבטריאתלית מקבלים נקודות לסבב, אבל נראה לי שאני אלך לנגד שעון לומרות שאין לי שם סיכוי, אולי להגיע בין ה-7 הראשונים. מה אתה אומר לאיפה ללכת. ביי.

yoniD

New member
כל הכבוד!

ת´גיד, אתה לא הולך לבית הספר? באיזה שעה אתה כותב. אם אני בא אני הולך לנגד השעון אבל גם זה לא בטוח. יש עוד התנגשות לצערי, טריאתלון גליל עליון ואליפות ישראל באופני כביש. כנראה שאני הולך לטריאתלון, לאן אתה?

ofer v

New member
אני בחופש היי

בגלל שיש לי מתכונת ביום שלישי בהסטוריה. איזה התנגשויות יש לך חוץ מהטריאתלית והנגד שעון, טריאתלון גליל עליון ב-6-22, זה אותו תאריך של אליפות ישראל באופנים אם זה ככה אני נוסע לטריאתלון.

yoniD

New member
כנראה שב- 8/6

יש תחרות ריצה בהדר יוסף שאני הולך אליה, ולפני זה יש את אליפות ישראל לנוער בריצת 3,000 גם בהדר יוסף בתאריך 4/6. תבוא גם אתה אם אתה חבר איגוד האתלטיקה.

למעלה