יוני, אלי >>

יוני, אלי >>

שלחו לי הגדרות מ999 (מה שיוני אמר),שמרתי וכו` וכשאני לוחץ 0 ארוך זה כותב לי הירשמו לנתוני מנות. תנו פירוט מדויק מה עלי לעשות,אין לי כח כל פעם להעביר תסים ואז לראות בעיה ולהחזיר שוב כדי לשאול. חח...

אליהו88

New member
תרגיע אחי.

שוב. תבקש מאורנג הגדרות גלישה ל6131 וגמרנו... אז תנסה לשלוח סמסים למספרים ולא כלום...

הההההההההקקקקקקקקקקקקקפפפפפפפפפפפפפצצצצצצצצצצ

ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הקפצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה איזה כיף אני על מחשב הקפצהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה חחחחחחחחח.........

מצחיק אחד

שירות 999 מזהה את המכשיר ממנו שלחת את הסמס, וההגדרות שנשלחות הן מה שמתאים לדור 3. יש אצלך אפשרות של הגדרה ידנית?

שיגעו אותך...

איזה שרשור מיותר. אחי תתקשר ל *663 שלוחה 1 שיחברו אותך לאינטרנט, אתה מנותק דרך החברה. זה הכל.

רגע רגע לא הבנתי...

אני אשאל אותך מס' שאלות ותענה לי על כולם. האם רק מהמכשיר הזה אתה לא מצליח לגלוש? [עם אותו סים כמובן] במידה ורק מהמכשיר הזה, אז אחרי שהורדת הגדרות בעת נסיון גלישה מה היה רשום לך? כי אם במכשיר אחר אתה כן מצליח לגלוש עם אותו סים, כניראה שההגדרות של המכשיר ההוא לא טובים. ואחרי שהורדת הגדרות, עדיין לא הצליח לגלוש? - זה מכשיר שנקנה באורנג'? או ממפעיל אחר? יש מצב שכנראה הוא לא מזוהה במערכת אורנג' ובגלל זה לא שולח לך הגדרות רלוונטיות. תענה לי קצת בהרחה שאני אדע מה נסגר ומה עשית

אז ככה:

אני כרגע משתמש וגולש במכשיר 6230i (שנקנה מסלקום) עם סים של אורנג`. יש לי עוד מכשיר,6280. זה שמכר אותו לאחי אז אמר שהוא גנוב(מאמין שמסלקום,כי הוא הגיע אלי פתוח רק לאורנג. או שהיה פתוח לשניהם מהתחלה) במכשיר הזה אני משתמש רגיל לשיחות והודעות באורנג`. אבל גלישה אני לא מצליח. קיבלתי הגדרות (של אורנג`) מהמספר שאמרת לי (999) וזה מתחיל כמה שניות ואז כותב על הנתוני מנות האלה. עוד פרטים? תשאל...

אליהו88

New member
צהוב!

בוא נסגור את הסיפור הזה בצורה אחרת... ביום חמישי תגיע לים. ואז אני בע``ה יראה מה אפשר לעשות... /tapuzforum/images/emo6.gif

די מוזר לי כל הקטע הזה...

אני אגיד לך מה... יש באורנג' מערכת מסוימת [אני לא אגיד את שמה] שבכל פעם שמשתמשים במכשיר סלולרי על הקו שלך, אז המכשיר מזוהה באותה מערכת כמכשיר שלך, וכנראה שרצף הפעמים שאתה מכניס את הסים למכשיר אחר גורם לאי זיהוי של המכשיר באותה המערכת, ואז כשאתה מנסה להוריד לעצמך הגדרות, המערכת לא מצליחה לזהות איזה הגדרות לשלוח לך וכנראה שהיא לא שולחת לך את ההגדרות הרלוונטיות. כי אתה בעצם מבלבל את המערכת בכמות הפעמים שאתה מחליף מכשיר, אל תשכח.. זה מחשב
בכל אופן... נורא מוזר לי כל העניין הזה.. גם אם זה היה מכשיר של סלקום והוא פתוח לאורנג' אז אתה אמור לגלוש בו וההגדרות אמורות להשפיע, אבל לא יודע.. די מוזר... אולי יש בעיה למכשיר כבר שפשוט לא קשור להגדרות. אבל הנה, אם אלי יוכל לעזור לך זה יהיה נחמד..

למעלה