יונית.

Mrs.Dvash

New member
יונית.

צר לי. עלייך. אני לא יכולה לשפוט ולא יכולה להתערב כי לא הייתי פה אתמול ואין לי מושג מה קרה ומאיפה הכל התחיל ומי אמר למי מה ולמה ואיך ומתי... אבל, בכל זאת כ``כ צר לי עלייך. על אישה בת 36 שמתנהגת כמו ילדה בת 5. על אישה בת 36 שיורדת לרמות נמוכות, שמנסה להתסיס את הפורום שמנסה להרוס... צר לי. מאוד. עלייך. אני בכלל היום מתרגשת. אני בכלל היום שמחה. רציתי לספר לאנשים על שיעור הנהיגה שהיה לי אתמול בגשם [היה מממזזזהההה כככיייףףף :) ] ועל זה שעוד שמונה וחצי שעות אהייה בדרכי לאילת :) , ולשאול את כולם לשלומם ולהביא הרבה חיוכים ולהשתדל לזרוע קצת חום ושמחה פה... חבל, חבל על לילה כזה שהיה בפורום. חבל, על בוקר כזה. פינוקית, מסכימה אתך בכל מילה... אולי ננסה לשנות פה קצת ת`אווירה? :) שיהייה לכככככווווללללםםםםם בוקר נפלא.

אז ככה?...

רואה מה קורה פה בלעדייך?..(ואת נוטשת לאילת :-( ) (מה קרה...?.) :-( אני מייד אקרא.... הקיץ קיץ גם היום אני מרותקת למיטה אאאאאפפפצצצצצ`י! עם קנקן של תה (כן התה המגעיל) ועכשיו ספרי על שיעור נהיגה בגשם..(פחחח) אז יאלללה אם את פה.. אני מוכנה להיתחלק בפוך.. הפסיכית.

Mrs.Dvash

New member
ננשוקה שלי :)

קודם כל הבוקר לא אקח לך את כל השמיכה.... כבר יום שני שאת חולה [מה יהייה בסוף?] אז חכי רגע אני רצה לחדר השני לקחת עוד שמיכה.... ........... ........... ........... זהו חזרתי. :) בכלל לא היה לי חשק לשיעור הנהיגה אתמול, את יודעת, קר וגשם וכולה השיעור הרביעי שלי... אבל... נכנסתי לאוטו, התחלתי לנהוג, התחיל לרדת גשם חזק חזקקקקק ומממזזזהההה נהנתי! ממש :) . ועכשיו אני בעבודה, סוף סוף הגיע הסופ``ש המיוחל, אני הולכת קצת לנקות ת`ראש באילת, לראות את אהוב ליבי ולקוות להנות כמה שיותר. תפסיקי לשתות כבר ת`תה המבחיל הזה!#!#@!$!@#$@#%!!!!!!! לכי תעשי לך תה ירוק רגיל, מרגיע וטוב [ואם את כבר שם אז תוסיפי שני סוכרזית לשלי ;-)] וזהו... אה עוד דבר אחרון - בכל זאת פה זה פורום ולא צ`אט, אז ננשוקה יותר מאשמח לדבר אתך אבל בואי נעבור למייל. אם תרצי אני ב - [email protected] שיהייה לך אחלה של בוקר, ותתכסי טוב טוב :)

Mrs.Dvash

New member
מצטערת...

צ`אט בלתי אפשרי כי לא יהייה לי זמן בעבודה.... אולי תנסי בכל זאת? או שתפתחי לך מייל חדש בהוט-מייל [זה הכי קל בעולם :) ]. תודיעי לי מה קורה.

PoshKale

New member
כמה בלאגן ?

למה בלאגן יותר נכון.... למה להיות קטנונים ?

למעלה