יונית מאמי.

• פותח הנושא yoli
  • פורסם בתאריך

yoli

New member
יונית מאמי.

לא מובן לי בת כמה את מצאתי כמה הודעות סותרות....

יולי עוד דבר

בקשר לשאלה על הסקס. קודם אני מדברת מהצד שלי, אני גרושה בת 36, לא חושבת למסד שוב נישואים. אז אצלי זה שונה, הקשרים שלי בנויים על קשר קבוע של אהבה וסקס כמובן. אם אני מאוד רוצה בחור מסוים, אז מכיון שהראש שלי לא חושב על קשר או לא קשר אלא זורמת, אז דוקא זה מתפתח טוב, כי הגוף והנפש משוחררים לא נעולים על כלום, וזה גם משדר לפרטנר כך שלפעמים ולא מעט ששכבתי נניח בפגישה השניה או השלישית זה הוביל לקשר של כמה חודשים. בלי קשר, לא יוצא לי לשכב בהתחלה כי מטבע הדברים אני אוהבת לשכב עם מי שעניין אותי וריתק אותי יותר מלשכב עם מי שהדליק אותי. אבל ייתכן מאוד שהיו פה ושם מקרים שלא זכור לי עליהם והיה סקס בערב הראשון. בכל אופן אם את רווקה אז לא צריך למשוך המון זמן, זה תלוי בהרבה, אוהו כל כך הרבה, זה היחס שלו וכל השאר. בוא נאמר שאלה קשה שאלת, ואני עניתי בטח תשובה שבילבלה לך את המוח. יונית

yoli

New member
חלילה..

אני רווקה במובן הנישואים ותפוסה במובן הרגשי... בקיצור מתוקה לא ביבלתי לי את השכל, ברור שזה תלוי, אבל אני מפחדת, בגלל שאני רוצה אותו שזה ימצא את היחסים אם נשכב, או פתאום אני ארגיש כזו לא מיוחדת או נאהבת... כי לכול גבר היו לו לפנייך, ולפעמים אני מרגישה ``סתם אחת`` לא מיוחדת, אז אני רוצה שיהיה לו משהו אליי.... והכי חשוב שלא יתנהג אח``כ בזילזול או ירים ת`אף.. מזה אני הכי מפחדת..

יודעת ממה אני מפחדת?

אז ככה: בהתחלה הגבר מחזר, ואז את נענית אחר כך יש את השלב של ההתחלות, ההתאהבויות ואז הסקס, ואז אני אומרת לעצמי. מה זהו? עכשיו הכל יהיה שגרתי? השגנו האחד את השניה? אבל אולי זה במושגים שלי, במושגים שלך כרווקה כדאי לך להיות אופטימית ולהנות מכל רגע. אם הבחור ירים את האף זה לדעתי תלוי ובגדול באופי שלו. יונית

למעלה