יונית....הנה באתי....

sahr12

New member
יונית....הנה באתי....

תראי האמת היא שלא כ``כ הבנתי..על איזו קנאה את מדברת.. רק אומר את דעתי....ממרום שנותיי:)..כולה 30.. קנאה היא תכונה שיכולה להיות חביבה...אם היא באה במידה למרות שאני אישית...לא מסמפט לא את דובשה ובוודאי לא את עוקצה.. האנשים שמקנאים....ברוב המקרים הם אנשים חסרי ביטחון... או אנשים שהם מטבעם רכושניים....וגם אם לפעמים עוטפים זאת... במושג שנקרא אהבה..או שטוענים שאם לא מקנאים אז לא אוהבים... זוהי טענה של ילדים.... בכל אופן....אם יש לך מישהו שמתחיל לגלות ניצוצות של קנאה-רכושנות.. גם אם הוא נורא,נורא אוהב...תברחי כל עוד את נושמת.. זה רק הולך ומחמיר....ולא חסרים מקרים...

Mrs.Dvash

New member
רק להבהרה

אם כבר מדברים עליי אז רק שאני אהייה בטוחה. ה``היא`` שמקנאה ועוקצת אמורה להיות אני?

sahr12

New member
באמת שאין לי מושג....

אני לא מכיר את הדמויות....

Mrs.Dvash

New member
ממילותיו של sahr12

``אני אישית לא מסמפט את דובשה ובוודאי לא את עוקצה...`` עכשיו, יושבת אנוכי פה עם עצמי וחושבת... למי עוד קוראים דובשה?.... מי פעם לא דברה עם יונית?.... מי אמרה ליונית שהיא נוטרת טינה?.... הממממממ....... יותר מדיי חלקים חסרים לי, אבל לא נורא. בסוף אני אקבל את תמונת הארס השלמה...

sahr12

New member
אוי,אוי......איזה מזל שכתבת זאת....

עכשיו הבנתי מניין נבעה הטעות..... אני כתבתי זאת למושג שנקרא קנאה...שאינני רוצה לא מדובשה ולא מעוקצה.. חלילה....לא כיוונתי אלייך או לכינוייך.... עכשיו תתנצלי..ותני נשיקה בלחי:)..

Mrs.Dvash

New member
סליחה...

מתנצלת. באמת. הבנתי לא נכון [אבל אתה רואה את הדמיון לא?]... תביא ת`לחי... מואה =] מצטערת. כנראה אני טעונה יותר ממה שחשבתי.... סליחה.

למעלה