יוניתי

גאמי

New member
יוניתי../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

יוניתי. חשבת שאשכח אותך? איך אפשר. יקירתי שאליך התוודאתי רק לא מזמן לראשונה פנים אל מול פנים, אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם. ובעיקר את הדברים שאנו כל כך מייחלים להם בחיינו: שלווה בשפע, אהבה וחום, הגשמה עצמית ובעיקר כזו שבאה מבפנים (כבר חוזרת לזה חכי חכי), שמחה ואושר והנה זה בא, חזק ממני אבל כל כך חשוב: בריאות הן נפשית והן גופנית כאחד. ועוד משהו. יוניתי חשיפה, קחי את האובי הזה המחודש שבזמן האחרון מעסיק אותך ומרים אותך ובצדק מעלה ותתחילי לחשוב איך את מאפשרת גם לאחרים להנות ממנו ולא רק בין ד' אמותייך, צאי קצת מכתלייך. אני לא סתם אומרת זאת, כל שצריך הוא רק להתבונן בך דקה, או לשוחח איתך כדי לדעת מה הסריגה הברוכה הזו עושה לך, גם לאחרים מגיע להנות ממנה.....כשרון צריך לפרוץ קדימה. לא מחוייב עכשיו, אך מקווה שזרקתי גפרור קטן שיוצת ויבעיר בך את שצריך. אבל הכי חשוב שמחה כל כך שפגשתי אותך. מזלים טובים יקירתי אני מצדיעה לך
אוהבת גלית

mayarel

New member
מזל טוב יונית../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

הייתן צריכות את גלית ותלמה לעשות מסיבה משותפת
כל הטוב שבעולם יקירתי! אבא שלי גם חובש כיפה אז כשהעסק יצבור תנופה אל תשכחי אותי! הרבה הרבה מזל טוב ואושר בחייך.

yonitbrk

New member
ולך יקירתי

אפרופו מסיבה, גם את זה ניסיתי להעלות, רק לא מזמן, אך זה לא הלך. בכל אופן למסיבות לא צריך סיבות. רק רצון לשנס מותניים ולהרים את הפרוייקט . תגידו רק מתי ואני שם.

vered73

New member
אולי זה החורף והקילוגרמים העודפים

שמקרקעים אותנו לספה בבית. אולי נתעורר שוב לקראת האביב.

yonitbrk

New member
אצלי זה הפוך

בד"כ אני מתעוררת בחורף, השנה לא יודעת מה קרה לי, אולי האשמה בגשמים שלא יורדים. ברגע שמתחיל הגשם אני מתחילה לפרוח , וזה בד"כ עד הקיץ. אני ילדת חורף.

vered73

New member
שיר ליום ההולדת (הכל התחיל בך גאמי)

ליונית שיר שמתאר אותך ב100%!!! לו הייתי אי ירוק בים הייתי נותנת אותי בחינם ממרחקים תבוא אלי ברוך הבא לנוח על חופי. לו הייתי אי ירוק בים הייתי אוהבת אותך בחינם ממרחקים תבוא אלי ברוך הבא לנוח על חופי. אי ירוק בים אי ירוק בים הוא רק של שנינו שלי ושלך. אי של אהבה חלום ושלוה שם נוכל להיות לעולם ביחד. הדבר הכי בולט שאני זוכרת מהמילים הראשונות שכתבה לי יונית בפורום, הוא הרצון האמיתי להיות חברה, להיפגש, להחליף רעיונות, לעשות כיף ביחד, ולפעמים, הפוסטים שלך יונית, הם ממש לא מגרדים אפילו קצה קצהו של הקושי אותו את עוברת בכל יום, והוא באמת משהו להצדיע לך! מאחלת לך המון הזדמנויות לקבל באותה מידה שאת נותנת, כך ללא חשבון עם נכונות עם כוחות שהם כמו מעיין שתמיד נובע גם אם פה ושם שומעים גניחות של קושי אצלך שתהיי מאושרת, שתצליחי במשימת הקשורה בבריאות ששוחחנו עליה כל כך הרבה (אבל קשה ליישם לכולנו), שתמצאי עבודה בה תוכלי להביא את עצמך כמו שאת ולקדם את עצמך שתהיי תמיד מוקפת באנשים אוהבים וחמים, ושילדייך ילכו ויתקדמו הכי הרבה שאפשר, ויתנו לך רגעי אושר רבים, וקצת מנוחה לנפש. מכל ה
ורד

yonitbrk

New member
אוי בנות

ברגע גרמתן לי לבכות. (גם את חשיפת הכישרון לחרוז, הזכות נתונה לגאמי). כל כך נגעתן באותן נקודות ,אשר ממעטת אני לחשוף , כי כזאת אני, פשוטה,קטנה, וכן, צנועה. לא מרבה לחשוף, וזה גם בעוכריי , אולי אם הייתי קצת אחרת, הדברים היו נראים גם אחרת. תודה על כל המחמאות והאהבה, אותן תמיד אקבל בשמחה. לגבי הסריגה, יקירתי, גלית, הכשרון לא ממש פורץ, העניין עדיין בחיתוליו, די מדשדשת בנושא, כך שהפריצה הגדולה החוצה,תאלץ להתעכב . ולך ורד, גם אם היית רוצה, לא היית יכולה לבחור שיר אחר. זה פשוט אני , שם מהמם שאכן בכל פעם שאני שומעת אותו, ההזדהות עם המילים מאוד גדולה . אחד השירים האהובים עלי . שוב, תודה על הכל . אוהבת את כולכם. יונית.

doroniz

New member
מזל טוב גם ממני

אני מקווה שמותר לי להתפרץ לחבורת הבנות ולשנות במעט את מאזן האימה של הבנות מול הבנים. יונית, המון המון המון המון המון המון מזל טוב. בריאות ואושר לך ולכל בני ביתך באשר הם. שנוכל להמשיך ולהיפגש ולבלות ביחד. המשיכי לפרוץ קדימה עם כל כשרונותייך החבויים יותר או פחות. אני מאחל לך את כל מה שאת מאחלת לעצמך ועוד קצת...... דורון.

rutimay

New member
יוניתוש יקרה, מזל טוב ענקי!!!

כמי שמכירה אותך על אמת, אני מוכנה להעיד שאת באמת אשה יוצאת דופן. מגיע לך כל הטוב שבעולם, המון אושר, מזל ונחת - מיעקב, מהילדים ובכלל, בחיים. יש לך כשרון לכתוב תמיד את הדברים הנכונים, המרגשים והמפרגנים, ועל כך תודה אישית. מאחלת לך ולכולנו שהיוזמה שלך למפגש חברים תצא לפועל.

n o g a h

New member
מזל טוב יונית../images/Emo65.gif

מאחלת לך אושר רב, בריאות, שלווה, הגשמת כל משאלותייך, וחיים מלאי אור ואהבה

מזל טוב יונית../images/Emo138.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif

מזל טוב לאמא החרוצה שתמיד יהיו לך הפתעות יפות כאלה
ותמיד ימים יפים
שתמצאי קצת זמן לעצמך, וזמן לנשום, גם מחוץ לאינטרנט ותהני לך מהחיים
אושר והנאות עם הבעל והבנים ולהתראות במפגש- ותודה על היוזמות
תלמה.

yonitbrk

New member
תודה לך תלמה

על שהקמת עבורי את המקום הזה, אשר מציל אותי המון פעמים ויודע לתמוך ולהבין. (גם אם לא תמיד זה כך, אבל לרוב). הרבה פעמים אתם החמצן שלי . המון תודות לכולם על הפרגון והאהבה .

shavririt

New member
../images/Emo213.gif|ברכות ליונית..../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

שיהיה המון המון אושר והצלחה.

למעלה