יוניקורן שלי............ אבל בשמירה הן קצת הרבה נהרסו מהצבעים
א אודין New member 5/2/02 #3 יוניקורן זה לא חד קרן? הם חמודות איך שלא קוראים להם... איך עשית אותן? דול מייקר או בייס? אני אשמח אם תוכלי לומר, כי אני ועוד כמה מחפשות כבר כמה זמן...
יוניקורן זה לא חד קרן? הם חמודות איך שלא קוראים להם... איך עשית אותן? דול מייקר או בייס? אני אשמח אם תוכלי לומר, כי אני ועוד כמה מחפשות כבר כמה זמן...
D Diva Star New member 5/2/02 #4 וואו../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif יצא לך ממש יפה החדי-קרן ~מאושרת שיש שימוש לבייס ששמתי פה...~ בכל אופן את יודעת את יכולה גם לשנות את הצבע של הרגליים... אני אישית חושבת שזה יוצא יותר יפה ולאודין - לפני כמה זמן פרסמתי כאן בייס של חד קרן.. תחפשי אותו... שלכן Diva Star
וואו../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif יצא לך ממש יפה החדי-קרן ~מאושרת שיש שימוש לבייס ששמתי פה...~ בכל אופן את יודעת את יכולה גם לשנות את הצבע של הרגליים... אני אישית חושבת שזה יוצא יותר יפה ולאודין - לפני כמה זמן פרסמתי כאן בייס של חד קרן.. תחפשי אותו... שלכן Diva Star
U Unicorn Fairy New member 6/2/02 #5 תודה...אני ממש גאה בעצמי.... ואני עשיתי אותן בכלל דרך הפיינטר של ווינדוס!!!