יונים של שבת בבוקר

מחממנוע

New member
יונים של שבת בבוקר

גם חברי החילונים לעבודה, מכירים את המושג הזה. יותר מכל הוא מבטא את השקט. את התום והשלוה שנישאו באויר. בשבילי שבת זה שקט, וגגות רעפים אדומים, וקצת ירק. קצת ספר טוב וקצת דמיון, אוירה נעימה, ותענוגות שבת. אין כמו שבת בבוקר, השקט הזה הוא דבר שלא ניתן להשיב. לא למכירה. לא כל כך הרבה פעמים יוצא לי לשמוע את השקט הזה, בדרך כלל כי אני ישן, אבל היום אחרי משמרת לילה, ואולי בגללה נפלה לידי הזכות לחוות. אין כמו בוקר, ועוד יותר בוקר של שבת. זה בהחלט לא עוד יום. אפשר לשמוע את המיית היונים, וקרקורי התור ולהפליג.... זהו, רציתי לשתף אתכם בתענוג, לנסות להעביר למי שאוכל את התחושה המופלאה שנותנת כוחות חדשים. בפרט כשאני יודע שיש אנשים שכל כך צריכים, ובפרט בימים אלה, ואם הצלחתי - והיה זה שכרי. ועכשיו - אלך לפוש קמעה בעולמות אחרים, מחוזות יפים אשר לא נודעו עוד.....

Le Fay

New member
גגות רעפים אדומים,ירק ושבת בבוקר

קשורים אצלי בקשר כל כך הדוק לרעש מסוקים מעל הראש, שמהשורה הראשונה חיפשתי אופו אתה מגיע ליציאות ונפילות. מוזר. הנפילה היחידה בנוף שלך היא של זכות לידך.

מחממנוע

New member
יציאות השבת שתים שהן ארבע

כל הזמן מסוקים או רק עכשיו? קצת שקט, בתוך כל הבלגן , לא מזיק. ואולי זו הזכות שהתכוונת אליה כוונת יתר. ואני התכוונתי להפיל את הזכות לכל מאן דבעי

מחממנוע

New member
ועוד משהו ששכחתי, חשוב

היונים האלה מאד מעצבנות, במיוחד בבוקר אם הם הומות לך מעל הראש. אבל לפעמים, אם אתה במוד הנכון, הם יכולות כל כך להרגיע והציפורים, תמיד מרגיעות. אני בעד שאנטי, ונוו אייג איזה כיף לה, להשלומות לה

אבזץ

New member
תן לי לישון עכשיו ואתן לך זהב טהור

מיום עמדי על דעתי לא קמתי בשבת לפני אחת עשרה. למעט איזה שתי שבתות שאבי התעצבן וטפטף טיפות מים לאוזני (מהנייגעל וואסער) שאתעורר. נשתנו העיתים ונדרדרתי לעבודה בשעות לא שעות. בחיי שעדיף היה להישאר בישיבה

תגידו ,למה אתם מפריעים לי לישון??

יותר מדי רעש כאן, תנו לישון בשקט, אנשים היו ערים כל הלילה ,ושמרו על הפורום מכל מיני פורעניות ,מלאכי חבלה, מחבתים ועוד, ...זו תורה וזה שכרה???

uri80

New member
אין לך מושג כמה דיברה אלי ההודעה

הזו שלך. השקט הזה סוף סוף של סוף השבוע, ההנאה מהרגעים האלו לאחר שבועיים קצת מתישים עם הרבה התרוצצויות מוזרות לדברים הזויים שעוד ימשיכו בתקופה הקרובה. כן, אין כמו בוקר של שבת עם שקט וסוף סוף זמן לחברים קרובים, תחביבים, ספרים ושאר ירקות. מזדהה עד מאד.

אין על שבת בבוקר

ערבוב של שקט, נוסטלגיה, ציוצי ציפורים, אוויר המשכר, הזמזום של האווירון הקל שחוצה את השמים הכחולים.. רק חבל שהפעם האחרונה שהייתי ער לראות את זה היתה אולי ב 1995

השבת שלי, התחילה מוקדם

אז ככה, קמתי בחמש בבוקר, התארגנתי ויצאתי בשש וחמישה. הנעתי את האופנוע, שמתי הMP3 על האוזניים, והפלגתי לנסיעה של שעתיים, מהקיבוץ בצפון ישירות למנחת תימן שבדרום. במנחת הרכבתי את הדאון שלי ביחד עם עוד דאונים. יש שם כמה מטורפים שקופצים ממטוסים ונוחתים על המנחת עם מצנח (צניחה חופשית) כל היום הם קפצו שוב ושוב, והיה יפה לראות אותם מרחפים כ"כ קרוב. בשעה 12 בערך עליתי לטיסה הראשונה שלי באזור, 2 טרמיקות החזיקו אותי 40 דקות באוויר, עשיתי כמה סיבובים מעל באר שבע, כמה מעל חוות המיכלים ןטסטי קצת לדרום מערב וחזרתי לנחיתה. בשעה 15:00 עליתי לעוד טיסה של 45 דקות ובה צילמתי את התמונה המצורפת עם מצלמת הפלפון. היה חם ומגניב.

למעלה