יונים על החלון...

DOLPHINREEF

New member
יונים על החלון...../images/Emo19.gif

בעיה חמורה ביותר, כל בוקר יש לי יונים על החלון (חלון משופע בחדר שינה...), הן עומדות להן ולהם ומנהלות שיחות בוקר ולי זה מפריע... אני חייבת למנוע את בואן לחלון... חשבתי על מובייל, או איזשהו חפץ שיזוז עם הרוח בלי לעשות רעש כי אז באמת תהיה לי חגיגה... אצל השכנים שלי בבניין ליד הם תלו תמונה ענקית של נשר.... נראה לי שזה עובד... אבל נראה לי לא לעניין.... יש כאלה ששמו חתולה מברזל.. מה אני עושה? מובייל? יש כאלה שגם ממלאים בקבוקים חד פעמי... זה גם מרחיק זבובים בקיצור חייבת למצוא פתרון... וכמובן, רעיונות יצירתיים יתקבלו בברכה!

כשקראתי שכתבת "פתרונות יצירתיים"

מיד עלה בראשי פתרון נ ה ד ר - מרק יונים! שמעתי שזה טעים ונחשב למשהו יוקרתי...סורי, אני לא אוכלת בשר
אח"כ נזכרתי שגם אצלי בבוקר זה ככה...ואני דווקא נהנית מהשיחה הזאת של היונים זה כזה שמייח ...ואני מדמיינת לעצמי את הזכר מחזר אחרי הנקבה... ואח"כ חשבתי שאם את רוצה תשובה של הפאנג שואי אז... זהו חלק טיבעי מעונות שנה, עוד שבוע שבועיים תהיינה ביצים קטנות שמהן יבקעו גוזלים קטנים ויהפכו ליונים... אני ממליצה לך, למצא את המקום הרך והנעים אצלך שיכול לקבל את התהליך הטיבעי הזה... כמו היתושים בקיץ, הגשם והקור בחורף הפרפרים באביב, וכל מה שנקרא טבע. אגב, אני גרה באזור כפרי לחלוטין ויש הרבה אנשים שמשלמים הרבה כסף כדי לנפוש ולשמוע את ציוץ הצפורים. חוץ מזה שגם גלשתי בגוגל...וחיפשתי משהו שעוזר לזה...ולא מצאתי. אני יודעת שיש איזה חומר שמרחיק אותם כשמפזרים אותו אבל הוא מזיק לבריאות טוב, הנה לך הרבה דברים לחשוב עליהם לילה טוב

DOLPHINREEF

New member
../images/Emo24.gif - אני אחכה בסבלנות...

ה"דיבורים" של היונים לא תמיד נעימים, המיוחד שהציפורניים שלהם נוגעות לי בחלון....לא נעים... תודה,

niya

New member
לא יודעת מה אומר הפנג שואי על

הדבר הבא, אבל בחנויות למוצרים לבית (כמו אייס קנה ובנה וכאלה, וזו ממש לא פרסומת) אפשר לקנות לוח עם שיפודם. זה עשוי מפלסטיק, ןליונים ממש אין מקום לעמוד על זה. אני מבינה לליבך - לי יש יונים לא בחלון אלא במדרגות, ומה שהכי מפריע לי זה הלכלוך... אחת לכמה ימים המדרגות פשוט מכוסות בלשלשת שלהן שמעורבת עם הנוצות וקליפות ביצים ושאר מרעין בישין, ואני כבר מיואשת... הרי אי אפשר לשים שיפודי פלסטיק במדרגות ו/או את החומר שמדביק להן את הקגליים ואז הן בורחות, כי זה ידביק גן אותי (או ישפד אותי...)

DOLPHINREEF

New member
.... צרת רבים חצי נחמה ../images/Emo13.gif ../images/Emo19.gif

יש לי על החלונות הרגילים את השיפודים האלה... לא ממש אוהבת אותם, הם בולטים אבל עושים חלק מהעבודה... אבל החלון הוא תיקרתי ושם קצת קשה לשים את השיפודם האלה, ומסכימה איתך הליכלוך שהן עושות, וחוץ מזה הבנתי שזה גם מפרע בריאותי... דרך אגב לגבי השיפודים, אם חושבים על כך זה לא חיצי רעל .????? אביבה? הם כלפי מעלה

uti

New member
מעבר לרעשים יש בעיית כינים עם יונים

וזה למה חשוב להרחיק אותם. אם הגוף שלך מתחיל להתגרד בלילה.....זו בעיה. אפשר לקבל משחות לטיפול בגירוי, אבל אם היונים סימנו את המקום הזה סביר להניח שיחזרו כל שנה לשם. לכן מוביל כסוף או מראה או כל דבר מבריק יפחיד את היונים....
אבל עלול לקרוא לעורבים

DOLPHINREEF

New member
אכן כן, יש יונה שתמיד מקננת לי

בחלון של האבטיה... הדוקרנים ששמתי אפילו לא מזיזים לה.... אני אחשוב בהחלט על המוביילים המוכספים... אסנוור אותם לגמרי, מה שחבל לי שאז אני ארחיק את הציפורים ....

niya

New member
אצלי זה מקום שרק היונים מגיעות

אליו... אז זה דווקא רעיון לא רע בכלל לשים מובייל מנצנץ. ואללה ננתם לי רעיון דגול!

למעלה