יונדאי TUCSON של שלמור

יונדאי TUCSON של שלמור

קרדיטים: מנהל קריאטיב ראשי: גדעון עמיחי מנהל קריאטיב: ניר ליבני קופירייטר: דן אבלגון תקציבאי/ת: מור ורשבסקי סופרוויזר: יעל טויסטר מפיק/ה: סיגל נוגסי חברת הפקה: אוג במאי/ת: רני כרמלי

kalanit 2000

New member
עוד זוועה מבית היוצר של גדעון.

אני לא מבינה, לאנשי ה'קריאטיב' שעובדים בשלמור אין שום כבוד למקצוע שלהם?

צימט

New member
פתחת יוזר במיוחד בשביל זה?

אז ככה כלנית 2000, הפורום הזה הוא פורום מקצועי של אנשי מקצוע. זה מאוד מקצועי לפתוח יוזר רק בשביל לזרוק בוץ ולהעלם, זכותך לבקר את מי שאת רוצה איפה שאת רוצה אבל גם ביקורת טוב לעשות עם פרטים כדי שכולם יהנו. מירן וגת, חיפשתם הצעות לשיפור - הנה אחת פשוט למחוק הודעות כאלה במיוחד של יוזרים ליום, באים, מחרבנים והולכים....

אבל אבל אבל...

כלנית היא יוזרית ותיקה בפורום. היא לא פתחה יוזר אתמול, זרקה בוץ ונעלמה.

צימט

New member
אבל, חבל חבל

ותק זה עדיין לא עילה ללכלך, זכותה וזכות כל אחד לבקר אבל תנו בשר לביקורת, יופי הבנו שאת שלמור את לא אוהבת, תסבירי למה...אחרת זה סתם בוץ וחבל לכלך פה

ההערה שלך היא לגיטימית

אני לא חושב שגת ואני צריכים למחוק הודעות כאלה כי אנחנו לא הצנזורים של הפורום. מי מחליט מתי הודעה כזו היא לגיטימית ומתי לא. איפה בכלל עובר הגבול? אנחנו מתערבים כשיש ממש סוג של הוצאת דיבה או העלבה אישית כלפי מישהו שלא נמצא פה כדי להגיב. אבל לא יותר מזה. אני חושב שהדינמיקה בפורום צריכה להיות כזו שיהיו בה מספיק הודעות רציניות כדי שהודעות של "לכלוך" בלבד יהיו זניחות ובלתי מורגשות ויותר מזה, כדי שאנשים ירגישו לא בנוח לפרסם אותן. הפתרון הוא לא בניהול, אלא בסוג האנשים שכותבים בפורום הזה ובתוכן של רוב השרשורים שמתפרסמים פה.

אבל זה מגעיל לקרוא הודעות כאלה

ואני לא מכיר ולא אכפת לי מאף אחד במשרד המדובר. מצד שני אני מבין את מה שאתה אומר שאתה לא צנזור ובאמת חופש הביטוי וכו'.

מה הצדקנות שנפלה עליכם?

נאמרו (וכנראה יאמרו) כאן דברים הרבה יותר נבזיים. מספיק שתחפשו בעמוד הנוכחי. חוץ מזה שמה שהיא אמרה לא כל כך נורא. יותר תמוהה בעיני העובדה שלחלק מותר להתבטא ככה ולחלק לא.

kalanit 2000

New member
עלית עלי.

תכנית של שנים ירדה לטמיון. מהיום שבו נרשמתי לאתר אי שם ב-2005 הייתי רדומה בהמתנה סבלנית כמו שרק אישה נקמנית יודעת. "חכי ליוני 7", מילמלתי לעצמי בימים הקשים, ותאמין לי שהיו לא מעט כאלה. והנה הגיע יוני 7', והסרט הזה של שלמור יצא, ואני זחלתי בשקט בשקט מהמסתור, זוקפת לאט לאט את העוקץ בקצה הזנב. הגעתי ליעד, עקצתי חזק ככל שיכולתי ועמדתי לחזור חזרה לתרדמה (עד מרץ 2011, כשיצא עוד סרט של 'הפרסום ברדיו עובד') אבל אז...נחשפתי. נחשפתי ע"י חד עין וחד לשון שעונה לשם המסתורי 'צימט', שהצליח לאחוז בקצה זנבי ולצעוק: "תפסתי יוזר ליום! תפסתי יוזר ליום!" ועכשיו ברצינות. צימט היקר, אם היית באמת חד עין היית שם לב שאני מגיבה לא מעט בפורום הזה. מפרגנת כשיש משהו ראוי, ולא מהססת לקטול כשמגיע. ומגיע. לידיעתך, התחום שלי זה קריאטיב, ואותי מעניין רק דבר אחד - קריאטיב טוב. הסיבה שאני כל כך לא אוהבת את הסרט הזה, ואת הסגנון השלמורי בכלל, היא הנזק שהוא גורם לענף. ג', כמו שאתם מכנים אותו בהערצה פה, אכן שינה את עולם הפרסום הישראלי - הוא לימד לקוחות שסדר ונקיון, בינוניות מעוצבת וחזרה משעממת על משפטים לאורך זמן זה קריאטיב טוב. משרד שמקדיש 10% מהזמן לרעיון ו-90% להתלקקות על הביצוע - הוא לא משרד קריאטיבי. הוא סטודיו לעיצוב. וגם הסרט המשמים הזה, שהתייחסותי אליו עוררה כל כך את חמתך, יושב בדיוק במשבצת הזאת. ואתה יודע מה הבעיה? כל עוד אנשים חושבים שזה קריאטיב טוב - הענף שלנו ימשיך לצעוד במקום ולגסוס לאיטו. אז תהנו מהסרט. אני הייתי כלנית אלפיים. תודה רבה.

woosabi1

New member
הסרט בסדר,

אבל לא מגיע לשיר כל כך יפה להתבזבז על הסרט הזה

בכיינים כולכם

לא יודעת מה איתכם אבל אני לדוגמא מוכנה לגור בתוך אולם תצוגה של אאודי ולא רק כמו בפרסומת לישון מול יונדאי. פרסומת קולעת בול מבחינה אסטרטגית, גם אם הביצוע לא סגור עד הסוף. ובחייאת, אתם לא עוברים לפעמים ליד אולם תצוגה ואחכחולמים עליו כל היום ---והלילה? והשיר? מצויין.

Zברע

New member
לא יודע.

לא נפלתי. האינסייט לא ממש חדש, ויש עכשיו מודעה של בלייזר (האיש שישן במיטה עם אופנוע) שמבוססת על אותו רעיון, אבל עובדת לדעתי יותר.

אפרופו האיש עם האופנוע

לניו-קופל ליסינג וויזה כא"ל יש כמעט את אותה המודעה של בלייזר. אצלם האיש יושן עם מכונית... לא יודע אם המודעה הזאת עובדת יותר, לפחות היא עובדת פעמיים.

אין ספק שהאיש שישן על האופנוע הוא יותר טוב

הדרך בה הוא מחבק מראה על הרבה אהבה. בכל מקרה נראה לי שזה לא הוגן לעשות את ההשוואה, כי חיבוק עם מכונית לא יראה כל כך טוב, בגלל הגודל.

אורז

New member
דווקא אני חושב שזה סרט חביב ביותר

לא נועז, לא אמיץ, בטח שלא פורץ דרך אבל בכל זאת יש רעיון נחמד ואלגנטי והביצוע קטן ואינטלגנטי וסה"כ זה יופי של סרט קטן ומתוק.

למעלה