יונדאי טוסון

5 5 5 A D I

New member
יונדאי טוסון

רציתי לירכוש יונדאי טוסון 2007,בנזין. מישהו יודע או יש לו ,שמע על הרכב.טיפים או היעצות אני השמח לישמוע......

kfirba

New member
טוסון

שמע....רכב עם ארבע על ארבע קבוע....זללן דלק אוכל 1:6......הרכב הוא לכביש ושבילים אל תנסה יותר מזה הוא גם לא יכול. אם אתה מחפש רכב שטח לשטח....אז זה ממש לא הוא! תתן לנו תקציב,מטרות הנסיעה שלך וקילומטרז' שנתי ממוצע ונמליץ לך משו אחר

5 5 5 A D I

New member
KFIRBA

אני צריך אוטו פנאי ביטיחותי גבוה 5 מקומות חזק וחיסכוני -פחות או יותר ,בשנה אני נוסע 15 אלף וכמובן רכב שלא דורש טיפולים יקרים . תודה מרואש על העזרה

kfirba

New member
שבת שלום לך עדי

מה התקציב שלך לא ציינת? ואם כבר אתה מגיב עוד פעם אז תסביר אם אתה צריך אותו רק לכביש פשוט ג'יפ נראה לך שהוא יותר בטוח? או שאתה רוצה גם טיולי שטח?

רגע רגע.. אלפיים ושבע זה הדגם החדש.

כפיר נהגתי עליו הוא פשוט מדהים! חבל``ז איזה אוטו.. אם כך התקציב הוא מאתיים שלושים אלף. אני אישית אהבתי ואני חושב שהוא תמורה טובה לכסף. הוא גם מאוד מרווח לנוסעים. רק כמו שכפיר אמר הוא לא חסכוני. אישית הייתי מוותר על החיסכון מול הנאה. ז``א שהייתי מוציא יותר על דלק אבל נהנה מאוטו. שיהיה בהצלחה! כפיר? אחי מה אתה אומר? יש משהו אחר? אשמח לשמוע את דעתך תותח על! ומחכה כבר למפגש....

הרכב לא רע בכלל

מנוע הבנזין חזק מאוד אבל צמא, הטוסון נוסע מעולה בעיר ומחוץ לעיר ובפרוש לא מרגיש כמו רכב ספרטני. התיבה האוטומטית מרגישה יפנית לגמרי ומציעה אפשרות לתפעול ידני, המזגן הוא מסוג בקרת אקלים אלקטרונית והרכב מרגיש רכב מנהלים לכל דבר. מערכת בקרת משיכה תשמור עליכם מהחלקה בכביש רטוב ותחלץ אותכם מהצלבות בשטח. ואולי הכי חשוב, ניתנת לניתוק למי שמעדיף בלי. הרכב נוח ומרווח ל 4 אנשים, לא ליותר. אבל המיתלים ירגישו קצת קשים למי הגיע מרכב צרפתי. מבחינת נהיגת שטח: הטוסון שלנו הוחלף זה מכבר בטרופר וההבדל מוחשי ביותר. אבל! הוא מצליח להפתיע ביכולות שלו בשטח. הטוסון מצליח לעבור מעברים ומדרגות למרות החוסר המורגש בהילוך כח ובעיקר בזכות בקרת המשיכה ונעילת הדיפרנציאל המרכזי על 50/50 אשר במצב הרגיל מעביר את עיקר ההספק לחלק הקידמי. מניסיוני, לטיולים שמוגדרים כ"בינוני" בג'יפ-טריפ לטוסון עם מיגון גחון לא תהיה בעיה לעבור ובשלום. בפרוש יותר מ"לשבילי קק"ל בלבד".

5 5 5 A D I

New member
הייייי יונדאי טוסון

רציתי לירכוש יונדאי טוסון 2007,בנזין. מישהו יודע או יש לו ,שמע על הרכב.טיפים או היעצות אני השמח לישמוע......

למעלה