כמו שריקול יכול לצוץ גם אחרי 10 שנים, כך גם
TSB.
ריקולים יוצאים לעיתים על רכבים שכבר מבלים לא מעט זמן על הכביש וכך גם עם TSB, אז את חלק מהרכבים זה "תפס" כשעשו טסט וחלק לפני.
תחשבי על זה, מכיוון שTSB מבוצע רק בטיפול שיגרתי התזמון שהרכב יבצע את התיקון הוא דינאמי מרכב לרכב, רכב שנוסעים יותר יעשו זאת בהקדם כי הטיפול יגיע מוקדם יותר ורכבים שנוסעים פחות יעשו את זה מאוחר יותר כי הטיפול יגיע מאוחר יותר.
אני לא יודע אם גילו את הבעיה בארץ או בקוריאה או בטג'יקיסטן.
מה שאנשים לא מבינים זה שאין קשר בין הטסט לTSB וכמו שכבר אמרתי, יתכנו מקרים שהיצרן יציין שהתקלה תתוקן רק במקרה של תלונת לקוח, במקרה הזה מדובר בתקלה מכשילה בטסט.
אני אתן לך דוגמה מוגזמץ, לרכב שלי יצא TSB על משענת היד בין המושבים הקדמיים, היצרן מציין שבמקרה והלקוח מתלונן שהתא שמתחת למשענת היד קשה לפתיחה יש להוציא קפיץ מסויים מהמנגנון (שבהמשך שופר ושונה למנגנון שונה), היום בדקתי ואכן זה לא בוצע ברכב באף טיפול כי פשוט אף אחד לא התלונן.
גם לפיג'ו שלך סביר להניח שיש לא מעט כאלו.
רק כדי להבהיר, הכל בגדר השערה (שיונדאי הוציאו TSB) וידע אישי (על קריאות שירות שכאלה) ואני לא קשור בשום דרך ליונדאי (ולא רוצה להיות).