יון תומרקין

ליליאן15

New member
אויש הוא מתוק../images/Emo99.gif

אני ממש מקווה שהוא יתקבל לתכנית הזאת! יון רוצים לראות אותך!!!

סאמוואן

New member
מישהו יכול להגיד לי ..

מה הוא אומר שם בקצרה?? פשוט אני לא מצליחה לראותא ת זה משום מה..

Nathalie 6293

New member
../images/Emo26.gif

הוא סיפר על כך שהוא מתבייש להיות על במה ושהוא לפשוט לא מאמין לכל ההתרגשות סביב האי וזה שהוא עומד כנראה להיות ב"דרמה יומית" לצד יעל בר זוהר... תנסי עוד ועוד לראות כי יון פשוט.. אין מילים!!

סאמוואן

New member
דיייייי

ממש תודה שאמרת לי...אני לא מאמינה שאני לא יכולה לראות את זה... למרות שקצת התאכזבתי ממנו אני עדיין מאוד מעריכה אותו ואוהבת אותו..

ny22

New member
מנהל
אני יכול לומר כמעט בוודאות

שרוב המצביעים לא ראו את שתי הסדרות.. בשביל לפסוק באמת מה יותר טוב צריך לראות את שתיהן. אגב, גם לא מדובר באותו סגנון ככה שקצת קשה להשוות בניהן... ככה שאני לא ממש מקבל את השיפוט הזה...

ny22

New member
מנהל
אני מנסה לעודד אותך כי אמרת שאת

מאוכזבת מכך שהישרדות ניצחו את האי... ניסיתי להסביר לך למה זה די בלתי אפשרי להשוות בניהם...

סאמוואן

New member
לא חחח ../images/Emo6.gif

חמוד לא הבנת, אמרתי שאני מאוכזבת מיון מזה שהוא אמר שהוא בחיים לא ישחק בטלנובלה ועכשיו הוא עומד לשחק בטלנובלה החדשה "חשופים" ואמרתי שזה בשרשור של הישרדות והאי כי שם כתבתי את זה...תסתכל בשרשור ותראה.. אבל בכל מקרה תודה שניסית לעודד אותי..

ny22

New member
מנהל
אהה...הבנתי....

לפני שאני אורמ לך משהו גם פה, אני מנסה להוריד את הכתבה ששודרה באתר קשת כדי שתוכלי לראות אותה...

ny22

New member
מנהל
זה לא ממש הולך לי כרמית...

אבל תלחצי על הקישור הבא: mms://st1wm.castup.net/server12/61664748-61.wmv עכשיו את רואה את הכתבה עם יון? (מסקרן אותי לדעת אם זה הצליח או לא)

ny22

New member
מנהל
אם הקישור לא עובד...

פשוט תעתיקי את הכתבובת ששמתי שתי הודעות למעלה: mms://st1wm.castup.net/server12/61664748-61.wmv ושימי את זה איפה שהדפדפן...
וצפייה מהנה...

shirpan

New member
יש גם אני הצלחתי לראות! אוי איזה חמוד

מלך שהוא מתגייס!!!!

ny22

New member
מנהל
אני לא התייאשתי!!! ישנה עוד דרך ../images/Emo26.gif

http://www.megaupload.com/?d=8AHN2BL5 את רק צריכה להכניס שם את הקוד למעלה (שלוש אותיות) ולהוריד את הקובץ... תגידי לי אם זה עבד הפעם. אם הצלחת להוריד ולצפות... צפייה מהנה, נתאי.

למעלה