יומני הערפד 3X4Disturbing Behavior

קרניjack

New member
יומני הערפד 3X4Disturbing Behavior ../images/Emo58.gif

מי ראה? אני אהבתי פחות.. דבר ראשון, ההתפרצות של קרוליין על אלנה בקשר שהיא ודיימון הם רעיון גרוע, ושהוא מנסה להיכנס לה מתחת לעור- הייתה כל מה שאני הייתי רוצה להגיד לדמויות. דיי , צאו מזה! - דיימון נראה כמו פסיכופט מגוחך לפעמים כי הוא כל כך לא יציב. להרוג את אבא של קרוליין ואת ריק בדרך? - האמת, הרעיון של אבא של קרוליין הוא גדול וחבל שככה הוא עזב את הסידרה. המוח הוא באמת מכונה מטורפת- האם באמת הוא יכול לעצור שליטה ערפדית גם ללא הורברנה. - לא ברור לי איזה תפקיד משחקת האחות של קלאוס בידיוק. דבר ראשון, היא ממש לא עצבנית שקלאוס שיתק אותה ל70 שנה. נו מה זה, בקטנה (?!!). דבר שני היא ישר קופצת לתוך שוקטס קצרצרים שהיא התרעמה על הלבוש היום? וגם מה זה השטויות האלה: האיסנטיקטים הבלתי רגילים שלה. היא יודעת אם סטפן משקר או לא? זה קצת מוגזם... הביטחון שלה כלאי שקרים זה ממש מופרז, וחוסר האמונה של קלאוס לסטפן שככה מנופץ. - החזרה של בוני לא הייתה מעניינת במיוחד, חוץ מעוד קצת כישופים. הגעתי למסקנה שהיא וג'רמי זה שילוב הזויי כשרואים את אנה ברקע.. - שמחתי שאנה חזרה, והיה ממש עצוב (ומוזר) מה שהיא מספרת על העולם שאחריי. היא פשוט תקוע במיסטיק פולס והיא פשוט שקופה? זה הגיהנום של הערפדים? ומה הקטע שם ויקי? לא הבנתי איך בידיוק רצו להציג את ויקי כמרשעת ואיך השדים רודפים את ג'רמי. הקטע שאנה בכתה היה באמת עצוב. היא לבדה, וג'רמי פשוט "סגר" אותה. - ועכשיו קלאוס לקח את סטפן בחזרה למיסטיק פאלס, בידיוק שהמגן הערפדי של אלנה, דיימון, הולך לטיול שורשים עם קת'רין. מעניין. בטח בוני תבשל איזה כישוף קטן בדרך. - אני לרוב לא מתה על קת'רין, אבל הפרק היא הוסיפה המון. גם נראה שהיא קצת יציבה בהחלטה שלה איזה צד היא לוקחת, חוץ משל עצמה. - הרעיון של הצייד הוא מעניין. זאת הדמות שחיכיתי לה עד עכשיו, שתציל ותקדם את העלילה. קוראים לו מייקל. הוא אח נושן ונקמני או משהו? מקווה שיהיה מדובר במישהו שהוא מבצע עוד תפקיד חוץ מאיזה ערפד שרודף אותם. מקווה לפרקים שנוסקים קצת יותר גבוה

G r o k e

New member
אני ראיתי אני!! "../images/Emo58.gif

אני מסכימה איתך ברוב. האמת שיומני הערפד נראה לי נורא מצוץ פתאום, פשוט לא משהו! אני נורא לא אוהבת את בוני וג'רמי ביחד... משהו שם לא נראה מתאים. גם לי לא ברור הקטע של האחות של קלאוס (רבקה?) .. עזבי את הבגדים, איפה רוח הנקמנות, מה זאת ההשלמה הזאת שקלאוס הרג את כל המשפחה?! מה שיהיה איתה ועם סטפן זה כבר יותר מעניין... וכמוני כמוך גם אני מחכה לצייד. אני מתגעגעת לדם אמיתי

קרניjack

New member
כן, לדעתי הם לא לוקחים את הסידרה למקומות

שהיא מתפתח. גם היא וגם יומני הערפד מבוססות על ספרים, אבל העונות של יומני הערפד בכלל לא מקבילות ומזכירות את הספרים, ולעומת זאת בדם אמיתי נכון שיש הרבה המצאות חדשות, אבל העלילה צמודה יותר לספרים- לא חושבת שבגלל זה דם אמיתי מסקרנת יותר, אלא פשוט יומני הערפד דיי ממחזרים. העונה הראשונה הייתה מצויינת- אחריי הגילוי של קת'רין חלה לדעתי ירידה ברמת הפרקים...

ketrina

New member
../images/Emo256.gifאני ראיתי!!

אהבתי את הפרק!
בעיקר בגלל רוב הדברים שקרן כתבה :) (יתכן גם בגלל שלפני ראיתי הקיסר נפל על הראש 2...) - דיימון הורג את ריק. זה כל כך דיימון! לראות את הדברים כמו שהם- הרגתי אותך ואתה תעורר-מה הביג דיל? כמו שני בנים שהולכים מכות כסאח. - רבקה (סבבה שהיא עתיקה אבל למה שם עתיק מהתנך?) יצאה עם סטפן, יתכן שהיא למדה לקרוא אותו, בנוסף למשל לתכונה אישית של קריאת אנשים שאולי יש לה. - אני לא חושבת שקלאוס בטח בסטפן מההתחלה.וכן, אני הייתי מאמינה לאחותי שחיינו יחד 1000 שנים ולא לחבר של אולי שנה... - רבקה נראית לי רדודה ותלויה באחיה. היא נראית לי חושבת על עצמה ואחת שאוהבת חיים קלים ולהנות. והבגדים המינימלים של פרחה עם סטייל בול עליה :) לכן אולי היא בחרה להיות עם קלאוס ולא להתעמת איתו. מנגד, היא בחרה באהבה (סטפן) במקום בקלאוס אז אולי זה מוסיף לה רובד?! - הכי מעניין לדעתי היה הקטע עם אנה וגרמי. מסקרן מאוד .דרך אגב- ביהדות יש גן עדן וגיהנום ולכל אחד מהם יש המון דרגות (שבע מדורי גיהנום זה רק ביטוי- יש שבע מדורים שכל אחד מהם מחולק למאות...) הגן עדן הפשוט ביותר קיים כאן בעולם הזה (בראשית: וְנָהָר יצֵא מֵעֵדֶן לְהַשקות אֶת הַגָּן, וּמִשּם יִפָּרֵד וְהָיָה לְאַרְבָּעָה ... - על פי הזיהויים המקובלים, הפרת והחידקל הם באזור בבל =עיראק)והאנשים - רוחות שם מסתובבות בעולם שלנו ויכולות לראות אותנו! אינווי, מסקרן אותי כל האפלה הזאת שויקי מייצגת ואנה שבאה להציל וגרמי שמבולבל בין כל החברות שלו...מעניין מה נמצא מהערפד ב'עולם האחר'- הנשמה שלו אולי? - היה כיף לראות את דיימון המרושע והרגיש. ככה הדמות שלו יותר מעניינית לדעתי. הצייד- מי זה? מי אותו האחד שגורם לערפד אל מת-אבל ממש אל מת לברוח??ממה ערפד בורח?ממוות(קלאוס אל מת). יסורים? נראה לי שהצייד קשור למשפחה של קלאוס- אולי לפן הזאבי שבו...

kyo31

New member
כן..

מסכימה עם כל מה שכתבת. אישית אלנה ממש מעצבנת אותי... אין ממש סיבה... היא פשוט מעצבנת. ודיימון, עד כמה שהיה נחמד בזמנו, גם מעצבן. שיהיו ביחד או שלא יהיו בכלל. ארר.

למעלה