יומני הערפד 3X2 The Hybrid

קרניjack

New member
יומני הערפד 3X2 The Hybrid../images/Emo58.gif

מי ראה? פרק נחמד במיוחד, לאור העובדה ש: - סוף סוף ג'רמי מתחיל לעשות משהו עם הרוחות, ופיתאום זה אנה VS ויקי ? אני מהמרת שעם האזהרה של אנה לגבי ויקי, והרצון העז של מאט וג'רמי לראות אותה היא תחזור לחיים ותיהיה רוח אפלה במיוחד. - כל הקטע של דימון+ אלנה= דיי. נמאס.מעצבן שדיימון לא מרפה, ולאנה לא מנפנפת. מיציתי את כל המבטים שוברי הנפש האלה. - בוני חזרה לי! גם מוזר שג'רמי לא מערב אותה בכל העניינים העל טיבעיים האלה. איפה היא? עדיין בחופשה או משהו? - נחמד שטיילור סוף סוף הראה לאמא שלו מי הוא... וקוטל הערפד החדש הוא אבא של קרוליין? קצת מוזר חחח, - קלאוס: לא סובלת אותו! הוא מעצבן, יהיר וכל כך שונה לרעה מאלייז'ה שהיה מכובד לגילו, לאופיו ולכבודו! עכשיו הוא וסטפן המצטדק הקריבו 20 איש בשביל שקסם ההיבריד לא יעבוד- וסטפן ידע את זה! איפה המוסר שלו עכשיו? לא מסתדר לי כל כך שסטפן כל כך מוסרי ומרצח בצורה כזאת חסר תקדים... - הרעיון של אלנה ללכת לחפש את סטפן מטופש מבסיסו, האמת שהוא גם לא הגיוני בכלל- אלאריק ודיימון היו צריכים לנעול אותה ולמנוע ממנה ולא להצטרף אלייה... מחכה להמשך

Ayelet 363

New member
וואו, ממש!

הפסקתי לראות טרו בלאד ממש בהתחלה, אבל זה באמת ממש מזכיר את זה...

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

אבא של קרוליין... לא מבין שזו עדיין הבת שלו? שמחתי שבסופו של דבר אמא של טיילר הבינה... הקטע עם אנה ו-ויקי באמת מעניין... עיצבן אותי קצת שבזמן שדיימון חשב על לעזור לסטפן- ומאוד אהבתי את זה שהוא השתכנע- הוא חשב מה יהיה בנוגע אליו ולאלנה כסטפן יחזור. לא רוצה שאלנה תבגוד בסטפן (ז"א... הוא עזב אותה... אבל בכל זאת- היא מנסה להחזיר אותו אבל ביחד עם זה מתעסקת עם אח שלו?). אבל אני מאמינה שהיא ודיימון יתנשקו בקרוב. אני בדרך כלל טועה, אבל אני דיי בטוחה בזה... כשקלאוס אמר שהוא עשה הכל כמו שצריך ודיבר על זה שהוא הרג את הכפילה חשבתי שהוא מנסה להוציא מסטפן וידוי שהוא יודע שהוא לא הרג אותה...

קרניjack

New member
....../images/Emo58.gif

אני דיי בטוחה שקלאוס התחמן כבר יודע מתוך שלושת המרכיבים שלו מי עדיין חי... בקרוב זה יהיה המצוד אחריי אלנה. בקשר לדיימון ואלנה- כמו שכתבתי- מבחינתי הגיעו מים עד נפש! הריקוד הזוגי שהיה באיזה מסיבה או מה שזה לא היה בעונה הקודמת- זה היה הפיסגה מבחינתי ומאז זה המשיך להדרדר.... הם לא מעניינים ביחד, הם צפויים, הרומן-לא-רומן מלא המבטים הנואשים ספק מאוהבים בינהם כבר נמאס- ובעיקר נמאס לראות את דיימן ככה סמרטוטי כל כך.... חייבים להכניס איזה דמות חדשה לעלילה כדי שדיימון ירד מאלנה ושמה שלא יהיה בינהם יגמר כבר..

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

אז סתם מתוך התעניינות- את מי את רוצה עם אלנה (או שאת רוצה אותה לבד?)? האמת- עוד לא יצא לי לדבר (למרות שכן נתקלתי באינטרנט) עם אנשים שמסכימים אותי- אבל אני קצת בעד דיימון\בוני. אני אוהבת אותה גם עם ג'רמי, אבל גם המחשבה עליה עם דיימון נראית לי מעניינת.

קרניjack

New member
יותר נכון מה אני רוצה שיקרה בסידרה

לא התכוונתי שאלנה תיהיה לבד, גם אני בהתחלה שהיא ראויה (וכל אחת בעצם) להיות יותר ם דיימון הקסום (המטורף) והמיסתורי מאשר עם סטפן. אבל כרגע, כשאלנה אוהבת את סטפן- כל ה"רומן" הבדוי עם דיימון מציק, נמאס. נמאס לי מכל הפאפי אייזס של דיימון, כל התשוקה לאלנה הופכת אותו לרכרוכי. אני מרגישה שאין שום התקדמות בעלילה, חוץ מלנסות לפתל את העלילה במשחקי אהבה בין דיימון ואלנה, כשסטפן הוא הצד השלישי. צריכים להפסיק להפוך את זה לאישו, ופשוט שיפסיקו לבנות את העלילה על שאלות כמו "האם יתנשקו או לא?", או מה שיקרה בינהם. פשוט אלנה וסטפן הם הזוג, ודיימון הוא סתם סרח עודף, וזה מבחינתי לא מקדם ולא מעניין. מצוי, סחוט, לעוס. דיימון צריך להפסיק לחשוב על אלנה ופשוט לחשוב על מישהי אחרת. ומכיוון שאני לא רואה כרגע שום דמות שנמצאת בעלילה חוץ מאולי אמא של טיילר (חח), צריך פשוט להכניס דמות חדשה שיתאהב. פשוט להפסיק עם כל משחק הדיימון-אלנה, זה איבד את זה לדעתי מזמן.

Ayelet 363

New member
אני דווקא לא הכי אהבתי אותו ועם הזמן יותר

ויותר אוהבת אותו, וזה נראה לי בזכות אהבתו לאלנה.

קרניjack

New member
כל כך אהבתי את דיימון בעונה הראשונה

בכלל לדעתי העונה הראשונה היא הכי טובה.. ופשוט, מאז לדעתי הוא הלך והדרדר... כנראה שרגע השיא שלו היה בלהפוך את ויקי לערפדית או להרוג את לקסי.... וזה לא רק בגלל שהוא הפסיק ב"מישור הרצחני", כי לדעתי הוא עדיין נשאר ערפד רצחני, פשוט ליד אלנה הוא נהפך לממש סמרטוטי (לא גרוע כמו אדוארד ובלה, אבל זה עלול לקרות בקרוב), וזה הפחית לדעתי מהדמות שלו. שיתוף הפעולה שלו עם אלאריק, עם אחיו, עם בוני, ועל שאר הדמויות בעלילה הוא "סיפור" גדול אצלו, אבל פשוט נמאס לי מהקיטש הזה עם אלנה! אני מתפללת שכבר יכניסו איזו דמות לא קשורה שדיימון יתאהב בה, או שיהיה תחת כישוף שיתרחק מאלנה, או כל דבר בדוי אחר. פשוט נמאס לי שהעלילה מסתובבת במעגלים קטנים סביב הכביכול רומן הזה. "משולש" האהבה של טיילור-קרוליין-מאט כבר עדיף בהרבה.

G r o k e

New member
OMG ../images/Emo58.gif

אני חייבת להודות שאני נורא שמחה שבוני לא מעורבת בסיפור, אני לא יכולה לראות את הפרצוף שלה המעצבן הזה! קלאוס...אני אוהבת אותו, יש בו משהו פסיכוטי. אני נורא אוהבת לראות את השינויים שחלו בסטפן ודיימון. לראות את סטפן רוצח ומשתגע ומיוסר במקום לראות את החיוך המאוהב הטיפשי שלו כל הזמן, זה שינוי נחמד! ואיך שדיימון תפס את אלנה בראש... אני רוצה שהיא תבגוד איתו! אגב למה קסם ההיבריד לא עבד? כי הכפילה בחיים?

קרניjack

New member
כן../images/Emo58.gif

הכפילה זה המרכיב השלישי.. ונראה לי שרק אני לא אוהבת (לא סובלת כבר) את דיימון ואלנה וכל הרומן המעצבן כביכול שלהם...

SharoNofit

New member
../images/Emo27.gif

גם אותי זה לא הכי מעניין הכאילו רומן של דיימון ואלנה
פשוט כי יש דברים אחרים מעניינים פי כמה!! תתרכזי בהם וככה תוכלי להנות מהסדרה ולא להתמרמר כי באמת שיש ממה להנות זאת סדרה מעולה!

למעלה