יומני היקר!

יומני היקר!

7.4.2007 יומני היקר שלום! בטח אתה כבר מחכה בקוצר רוח שאני אספר לך איך היה ביציאה של אתמול. את מי הכרתי. וכמה זמן לקח לי לגמור. 7:00 בבוקר יום שישי והנה הנייד שלי מצלצל.. אמא!! כמה פעמים אמרתי לה שלא מעירים אותי בימי שישי בבוקר. היא התקשרה כדי לוודא שיש לי מה לאכול וגם קצת לשגע לי את השכל על הדרך. תסכים איתי או לא, אבל זאת הדרך הכי מחורבנת להתחיל את הבוקר, שאתה שומע את הצילצול החדש של הפלאפון שלך מצלצל לך בתוך האוזן. ואז לראות שהשיחה דווקא מאמא שלך. לא הצלחתי לחזור לישון. קמתי הכנתי לי נס, ואז אני מגלה שאין לי סיגריות. יופי זה מה שעכשיו חסר לי. לקחתי מאבא סיגריה. כמה שאני שונאת את הסיגריות האלו שהוא מעשן. אין מה לעשות, זה לא יום המזל שלי. סיימתי את הנס עם הסיגריה של הבוקר וקמתי לי מהסלון פוסעת לעבר החדר שלי. מתיישבת על המיטה מתחננת מה אני אלבש הערב. איזה קרם גוף אשים. אתאפר או לא. ואיזה נעל אנעל. מתחננת הכל, יורדת לפרטי פרטים. חס וחלילה לא לפספס כלום. ורק מחכה לערב שיגיע. הזמן לא זז לי. זה סה"כ עוד יציאה של יום שישי, אבל אני מרגישה שהיום זה שונה. שהיציאה הזאתי תיהיה לי זיכרון של המון זמן. ניקיתי את הבית, אפילו בישלתי קצת, עשיתי קניות, התקלחתי, התגלחתי.. עשיתי הכל והזמן לא זז. החלטתי שאני אלך לישון.. "היא אומרת זה טוב זה ההפך מרע.. ידיים למעלה היא אוהבת אותך" הווו השעון מעורר מצלצל. 20:30 בערב! איזה פיהוק.. השם ישמור שאני לא אבלע את הפלאפון בטעות. נכנסתי למקלחת שוב. חפפתי, התקלחתי. מגולחת הייתי כבר מהבוקר. עשיתי פן. שמתי קרם גוף וניל ששיגע את כל הבנות שהייתי איתן. סידרתי את הגבות. שמתי את החולצה הכי סקסית שהייתה לי בארון. שמתי מכנס צמוד שמבליט לי את התחת. שמתי שחור בעיינים בעדינות. שמתי בושם ופסעתי לעבר החדר של אבא מבקשת ממנו את המפתח של האוטו. והוא התחיל להרצות לי.. לא לשתות יותר מידי, לא לנהוג עם מוזיקה בפול ווליום, לשים חגורה. בראש מצופץ כבר נמאס לי מההרצאות האלו. אני לא ילדה שקיבלה אתמול את הרישיון. אני יודעת מה אני עושה לעזעזל! יוווו כבר 23:30 לוקחת את המפתחות ורצתי לאוטו. שמה את הדיסק החדש שהכנתי. מתחילה לנסוע, הכביש ריק.. 20 דק' ואני ברמת גן אוספת חברות.. האחרונה התיישבה. שאלתי אותן אם מישהי הביאה את הרישיון שלה כי אני מתכוונת לשתות היום בצורה מפחידה. אף אחת לא הביאה. אין לי מזל היום! הגענו למקום. המקום מפוצץ בבחורות, אני מזהה חלקן מהאוטו וחלקן רחוקות מידי. הוצאנו את השתיה.. יצאנו החוצה והתחלנו לשתות.. 8 כוסות מלאות בוודקה וקצת רד-בול. שברתי שיא. את השיא שלי בשתיה. נכנסנו למועדון.. והסטלה רק עולה ועולה. רקדתי. ואתה יודע איך אני כשאני מסטולה. גועל נפש אני לא רואה בעיינים. יצאתי החוצה וחזרתי. הלכתי לשירותים. ישבתי. הסתובבתי. רקדתי. ולא מצאתי אף אחת. אף אחד שהסתכלה עליי. אף אחת שתפסה אותי ורקדה איתי. נכנסתי לשירותים, הקאתי. הסטלה התחילה לרדת לי, הסתכלתי על השעון היה כבר 4:14 הזמן ללכת הבייתה. כולן נכנסות לאוטו, מחליפות חוויות איך היה, עם מי מי התנשקה/שכבה. ואני שותקת. פתאום רונה שאולת אותי "אז איך היה לך? נהנת?" אני עונה בשלילה. הוא שאולת מדוע לא. ואני שותקת. החזרתי את כולן הבייתה. והמשכתי בדרכי. עצרתי בתחנת דלק לתדלק את האוטו לפני שאני נתקעת פה באמצע הכביש ואז אני אכריז רשמית על היום המגעיל ביותר בחיי. "85 שקל בבקשה" יופי זה מה שעכשיו חסר לי 85 שקל להוציא מהמשכורת הצבאית שלי שבקושי לסיגריות מספיקה לי. אז הבאתי לו את הכרטיס האשראי שלי, שאני לא יודעת אם זה נס או פשוט ה' החליט לרחם עליי היום והוא עבר. הוא הביא לי לחתום,הופ! נפל לי העט. טוב אני כבר לא מתפלאה וכבר לא מתעצבנת, זה לא היום שלי. מתחננת איך שאני אלך לישון ויקום ליום חדש. המוכר מחזיק לי את הקבלה, ואני זורקת אותי איפשהו באוטו. חוזרת הביתה. שניה לפני שאני יוצאת מהאוטו, מנקה אותו טוב טוב שאבא לא יכעס. זה אחד הדברים שהכי מכעיסים אותו, האוטו! לקחתי את כל הממתקים שהבאנו לאכול עם השתיה. לוקחת את הפתקית שהמוכר הביא לי בתחנת דלק. לוקחת את התיק שלי. לוחצת על הנעילה ועולה הבייתה. נכנסתי להתקלח. זרקתי על עצמי פיג'מה ועפתי למיטה. לא נרדמתי. שקעתי במחשבות. למה לא נהנתי במסיבה? דווקא הייתה מוזיקה לא רעה, סטלה דיי טובה, כל החברות שלי היו שם, הפתרקתי מהשבועיים הקשים שהיו לי בצבא. למה לא נהנתי? אה.. הבנתי. לא הייתי עם אף אחת שאני רואה בה משהו יותר מידידות. למה אני בכלל יוצאת? כדאי להכיר בנות? או כדאי שיעלו לי את הביטחון העצמי עוד ועוד? חושבת אני על השתי האופציות שעולות בראשי. להכיר בנות? אני? מה חסר לי בנות? לעלות לי את הביטחון? הביטחון העצמי שלי בשמיים. כולן יודעות שהבנות היפות ביותר בקהילה היו איתי. אז בכל זאת.. למה אני לא נהנת? הגעתי למסקנה. כן אני כן מצפה שבכל יציאה מישהי חדשה עם פנים בובה אחרות תתחיל איתי.. כמה עצוב. אני לא יכולה פעם אחת לצאת בשביל עצמי? לצאת ולעשות מה שטוב לי? ולא לחפש ולהתרוצץ בכל המועדון כדי למצוא מישהי? אני יודעת מה אני שווה. אני יודעת שמבט אחד והנה הבחורה שלי. מה אני צריכה הוכחות כל שבוע מחדש בשביל זה? לא!חשבתי וחשבתי הרבה. זהו, נגמר. מהיום והלאה אני חיה לעצמי. ידידי היקר, מחר אני חוזרת לבסיס, לעוד שובעיים מתישים. ואותך אני משאירה בבית. אבל אני אעדכן אותך כשאני אחזור.

המשך..

14.7.2007 יומן חמוד שלי, התגעגעת? אז כן! אני בבית השבת. נכון שאתה מופתע? אני יודעת. החליטו להוציא את כל הפלוגה שלי הבייתה השבת. לעשות לנו צ'ופר. האמת שבבסיס היה דיי נחמד, כרגיל אתה יודע. טוחנים אותנו. לפעמים אני מצטערת שהחלטתי לעשות מסלול קרבי. ואללה עכשיו כבר הייתי אזרחית. אולי אפילו כבר בהודו. מי יודע.. לאאאאאא.. אין כמו קרבי. רוב הבנות באותו ראש איתך.. נוו אתה יודע, לסביות. היחסים אצלנו יותר חזקים מאשר אצל איזה ג'ובניקים. אצלנו לא נשברים ויוצאים על 21 אחרי חודש בצבא. איך שחכתי.. היציאה של אתמול. היום התחיל לי כמו כל יום שגרתי בחיי. התעוררתי מצילצול של אמא. כן היא עוד פעם התקשרה לוודא שיש לי מה לאכול. הזמן נזל לי בין האצבעות. לא שמתי לב וכבר החשיך. וצריך להתחיל להתארגן. נכנסתי להתקלח. עשיתי פן. לא שמתי לב אבל שמתי על עצמי איזה קרם גוף, כנראה זה היה הוניל. זרקתי על עצמי בגדים נוחים לא אכפת לי שהם לא הכי יפים שיש לי בארון. אני כבר לא מתלבשת בשביל שיסתכלו עליי, מתלבשת בשביל עצמי. אבא אומר לי לא לשתות יותר מידי. חייכתי אליו ואמרתי לו שהוא מכיר אותי ויודע שאני מספיק אחראית ולא אעלה על ההגה כשאני לא צלולה לגמריי. הוא נתן לי את המפתחות בביטחון רב. והתחלתי בנסיעה. 20 דק' ואני ברמת גן. אפסתי את כולן. החלטנו שהיום בא לנו על טקילה. קנינו טקילה וממתקים. הגענו למקום. יצאנו מהאוטו והתחלנו להקפיץ. אני הקפצתי 3 כוסות. הייתי בסדר לגמריי, לא מסטולה מידיי ולא צלולה מידיי. בראש טוב. נכנסנו למועדון, אני וחברה הטובה ביותר שלי רקדנו ביחד והשאר התפזרו להן. רקדנו וצחקנו על אנשים, ושתינו. הלכתי שניה לשירותים. מישהי שנראת הכי טוב במסיבה הזאתי עשתה לי עיינים. נכנסתי, עשיתי את צרכי והייתי בדרך החוצה. היא תפסה לי את היד. סובבה אותי אליה. "שלום" היא לחשה לי באוזן. חייכתי אליה. הסתכלתי עליה, קרצתי לה. והלכתי. לא. לא משחקת או משהו, אני רוצה להנות בלי להכיר. פעם אחת להנות מהמסיבה, ולא מהבחורה שהכרתי. חזרתי לחברתי הטובה. המשכנו לרקוד. צמוד, לא צמוד, מחבקות ועוזבות. פתאום קולטת אותה בצד. בוהה בנו. חייכתי אליה, והיא לא הגיבה. 3:40 יצאתי החוצה להתעורר קצת. אבל חברתי נשארה בפנים. היא יצאה אחריי. חיבקה אותי מאחורה ונשקה לי על הלחי. ואני חושבת לעצמי, איזה ביטחון יש לה. מסתובבת עליה, מחייכת, מפרידה את ידייה מגופי, תופסת את הידה ומובילה אותה למקום ישיבה בחוץ. "את מטריפה" היא אומרת לי ויש באה לנשק אותי. אני מסרבה, קמה והולכת. "היי חכי!" היא צועקת. אני נעצרת. "אתן ביחד?" היא שואלת עם פרצוף מבואס "לא, זה פשוט לא מתאים, את לא תביני. זה לא משהו בך. פשוט זה יום שאני רוצה להיות לבד." הלכתי לכיוון האוטו. עשיתי טלפונים לכולם שיבואו. החלפנו חוויות באוטו. וכמובן שכולן נהנו, וגם אני. אז יומני היקר. אתה רואה לא חיפשתי. והיא באה אליי לבד. ולא נתתי לעצמי להיות איתה כדי שאני אהנה מזה שמצאתי מישהי. אלא שאני אהנה מהמוזיקה מהשתייה מהריקודים. נשתמע בשבוע הבא.

המשך..

21.4.2007 שלום לך יומן יקר. אז השבוע עבר לי כל כך מהר. היו לנו טקסים. והיה לנו טיול ליד ושם. האמת שקצת שתינו אפילו ביום רביעי בבסיס. וביום שני עשינו על האש. החברים של נטלי באו לבקר אותה, והביאו לנו בשרים ומנגל. ויום שלישי לנטע היה יום הולדת. שבוע ממש מהנה היה לנו. אה, שאני לא אשכח. זוכר את ההיא מהמסיבה? אז היא התקשרה אלי. אל תשאל.. היא השיגה את המספר שלי מחברה משותפת. היא מקסימה. בחורה טובה, לא כמו הבנות בקהילה. היא שאלה אותי אם אני הולכת למסיבה שהייתה אתמול. קצת היססתי. לא תיכננתי ללכת. אבל היא תהיה שם. בסוף לא הלכתי. ללכת שוב בשביל בחורה? אבל היא באה לפה. והבנו שאנחנו לא מתאימות. אז נפרדנו כידידות. אבל אתה יודע מה ידידי? למדתי שאני צריכה לחיות בשביל עצמי ולא כדי להכיר איזה כוסית במסיבה! אז יש לי חופש של שבוע עכשיו מהבסיס. כן זאת הרגילה האחרונה שלי. ועוד חודשיים אני משתחררת. בסוף החלטתי לטוס לאנגליה. אתה יודע, הודו זה להיסחף אחרי כל מה שכולם עושים אחרי השיחרור. מחר קבעתי עם מעיין האקסית שלי ללכת לקנות כרטיסים. לא,שלא תתבלבל, עדיין אין לי כסף. אבל סבתא החליטה לעשות לי הפתעה לשיחרור ולהביא לי כסף לכרטיס טיסה. ודיברתי עם אלי [בטח אתה לא זוכר.. דוד שלי מאנגליה] והוא הסכים לארח אותנו. אנחנו כבר נימצא עבודה זמנית. יומני היקר. אני לא מרשה לך להתגעגע יותר מידי. אני אחזור מתישהו אני מבטיחה.

האומנם?

הדבר שהכי מציק לי.. זה שאת נוהגת שיכורה.. אבל בשביל זה אבא שלך מטיף לך.. וגלגלצ לא שוכחים להזכיר שזה באמת לא כדאי.. ולו רק לפעם היחידה הזאת שכן יקרה משהו. בנות.. עם קשה.. אני מכירה את ההרגשה הזאת.. לצאת לקוות שמישהי תתחיל איתך.. זה לא משום מה לא קורה דווקא כשהכי רוצים את זה.. מרפי והחוק המרגיז שלו..

למעלה