יומני היקר

אפי לוג

New member
יומני היקר

היום היה לי יום רגיל לגמרי. קמתי, לא התקלחתי (כי עוד לא התקינו לנו את החסחמים), קרעתי בשיניים את שקית השוקו, ויצאתי עם הכלבה והשקית לסיבוב קקי – פיפי. כשהתנפלו עלי 3 כלבים גדולים הבנתי למה אבא מתכוון, כשהוא אומר, "כלבה מיוחמת". השכן עזר לי עם הצנור שלו להפריד בינהם. חזרתי הביתה, החלפתי את הבגדים הקרועים וניגבתי שריטות. בדיוק כששפכתי את החלב לקערה של החתולה, החליט התוכי שהיום יום העצמאות וברח מהכלוב. החתולה נבהלה, קפצה עלי, שרטה אותי והתחילה לרדוף אחרי התוכי, שנבהל נורא, נעמד עלי ותקע לי מקור. הארנבת נבהלה , קפצה מקופסת הקרטון וניכנסה מתחת למיטה. לא הצלחתי להזיז את המיטה, ולא רציתי שהיא תמות מרעב, אז הבאתי לה את העלים הירוקים למיטה. בהתחלה ראיתי שהעלים נגמרים. אחר כך כבר לא. בערב, כשההורים חזרו, דבר ראשון הם שאלו למה מסריח בחדר השינה. הוצאנו את הארנבת וקברנו אותה בחושך בגינה של השכנים (לנו אין גינה). עכשיו אני חבוש ודבוק בפלסטרים וכמה ימים לא אוכל לכתוב. ובמילא, אין לי הרבה דברים מענינים לכתוב. ממני א.פי.לוג

Gימל

New member
כחובב חיות מושבע

עכשיו אולי אפשר להבין למה אני לא זה בערך כמו שמשדרים לנו השכם והערב למה הספורט והעיסוק בו בריא אז מה אם שוברים ידיים ורגליים פוגעים פגיעות הרסניות בברכיים שוחקים את הקרסוליים ומפרקים את המרפקיים תודה, אני - לא !

softy

New member
יומני היקר לא פחות

בימים האחרונים אנשים ברחוב מסתכלים לי לתוך העיניים, אבל ממש ישר לתוך העיניים. שמתי לב שהם מתרכזים נורא, ולפעמים גם משנים תנוחה ונעים עם הראש כדי שיוכלו להישיר אלי מבט. הייתי די נבוך, הם כנראה יודעים או רואים משהו שאני לא יודע. קיוויתי שזה לא משהו רע. יום אחד עמדתי בתחנת האוטובוס, לא, לא חיכיתי לאוטובוס, אני סתם אוהב לקרוא את הפרסומות שעל התחנה, אקיצ´ר, ניגשה אלי בחורה מ´זה יפה, חתיכה עולמית. הסתכלה לי עמוק לתוך העיניים ואמרה: "יוּ, אתה פרדסן?" שאלה " אני?" היססתי "למה את חושבת?" שאלתי. "רואים לך את זה באישונים!" אמרה. "אישונים? פרדסן? אני? איך?" "יש לך תמונות של תפוזים שנעים על האישונים".הסבירה. מיד הבנתי! יותר מידי פורום בתפוז - זה צורב בעיניים!!! סופטי

אפי לוג

New member
עם עובד

יש עבודה שבלב יש עבודת כפיים יש עבודת מחשבה ויש עבודה בעיניים. מחר תהיה סערה. ככה אמר דני רופ.

Gימל

New member
ועוד עם עובד

סיפור קצר בימי חלדי עשיתי כמה שנים ביפן לרגל איזה שהוא "שבוע ספר" יפני או משהו כזה (כנס של מו"לים מכל העולם, אם אני זוכר נכון) הגיעה משלחת די מכובדת של מו"לים מהארץ לשם לשבוע - שבועיים של ביקור יסודי - מקצועי שלהם בערב האחרון אני יושב עם כמה מהם על הבאר ומנסים לסכם את הביקור או אז אומר אוהד זמורה (אז היה העורך של מוסף הארץ) - "מה אגיד לכם, במשפט ממצה אחד אני יכול לאמר שביפן עם עובד זו לא רק הוצאת ספרים..." וכל הזכויות מאז שמורות לו

ועל זה נאמר גם

כשהתחילו לדבר על שבוע עבודה בן 5 ימים "בואו נתחיל מיום אחד ונראה איך זה הולך"

Gימל

New member
כל הזכויות שמורות

למנחם בגין לאחר עלותו לשלטון במהפך של 77 כששאל את יועציו כיצד נטיב עם העם שהטיב עמנו והציעו לו לעבור לשבוע ... וגו´

Gימל

New member
רק שתיים.\? באיזה סולם?

כאשר על סלטה מוצלחת לאחור מקבלים לפחות 9.6 היכן הצדק?

למעלה