יומני היקר

w o m a n 10

New member
יומני היקר ../images/Emo63.gif

אני חייבת לציין את היום הזה.... היום הוא הראשון בספטמבר שנת 2009. השעה היא שבע ושלושים. אני מופתעת, אני בהלם אני המומה... הנסיכה שלי עזבה את הבית מלווה בחברותיה זו לא רק השעה המוקדמת בה הן יוצאות מהבית הן גם הולכות ברגל [זו לא טעות כתב] אל בית הספר. פתאום מצאתי את עצמי עם 5 דקות פנויות... לא ידעתי מה לעשות איתן
בלית ברירה פתחתי את המחשב
ושתי הודעות תפסו את עיניי האחת שני השרים לשעבר, שלמה בניזרי ואברהם הירשזון ייכנסו היום לבתי הסוהר לרצות את מאסרם, לאחר שהורשעו בעבירות שוחד. בניזרי ירצה את עונשו בכלא מעשיהו הירשזון בכלא חרמון והשניה כמיליון וחצי תלמידים חזרו היום לבית הספר. מנכ"ל משרד החינוך מרוצה: "אני לא זוכר פתיחה של שנה רגועה כל כך ללא שביתות". מאמינה בכל ליבי ש... תיקון העולם משמעו תיקון החינוך [יאנוש קורצ'אק] אבל... הרי אומרים שפעם החינוך היה טוב יותר... קשוח.. החלטי... אז איך זה קורה שחברי כנסת, תוצרי החינוך הישן ו"הטוב" נכנסים ויוצאים מבתי משפט ובתי סוהר? נושא למחשבה לאלה הממהרים להאשים את השיטה. ובכל זאת ביום חגיגי זה יום המרגש אותי כל שנה מחדש. אני מאחלת לתלמידי בית הספר והגנים שתהיה להם שנה ברוכה ללא אלימות ללא מחלות ומגיפות שנה של צבירת ידע ודרך ארץ שיאהבו את המורים/הגננות/המטפלות ושיזכו באהבתם. יותר מזה אנחנו לא צריכים. לצילוש המקסימה ברכות לתאומייך ולנכדך. ברקי, ברכות לעידן העולה לתיכון. זהו מתחילים בגרויות
גם לאלונדלי ג'וניור ברכותיי רוןרון לא הבנתי אם אתה הדוד של הדרדקים או הדוד של הוריהם כך או כך.. זכות גדולה נפלה בחלקך שיהיה להם בהצלחה. וכמובן, בהצלחה לנסיכה שלי
לנכדי החמוד שהלך היום בפעם הראשונה לגן. ולכל ילדי ישראל

w o m a n 10

New member
ברכת ברוכים הבאים למעון התקוות הגדולות../images/Emo39.gif

לרוןרון שמצא דרכו לכאן זה היה רק עניין של זמן
למנו שמציץ
פורום חמוד?
הרגת אותי
גם את צביוש ברוכה הבאה
את מביאה איתך אנרגיות טובות.

w o m a n 10

New member
צילושק'ה../images/Emo49.gif ליום ההולדת של נכדך הקטנטון

איזה יופי, עכשיו כמה שנים טובות תהיה לו חגיגה כפולה

../images/Emo140.gifמצטרפת לקוסמת

יומן עשיר ויפה מכיל היומן שלך ואני כבר מזמן מזמן שכחתי מה זה ההתרגשות הזאת.. נחכה לנכדודס, נראה אם אצליח להתרגש חחח

גאיה ק

New member
"נראה אם אצליח להתרגש"

הצחקת פה את כל הסבתות ואפילו את הסבים

גאיה ק

New member
בגלל זה הוספתי "ואפילו"

יש סבים מתרגשים גם אם לו רואים את זה עליהם ואלה שלא-הפסד גדוווול שלהם.

w o m a n 10

New member
חכי ,עוד לא קראת את החלקים העסיסיים../images/Emo8.gif

ההתרגשות מיום הלימודים הראשון היא אצלי בילד אין הרגל מימים ימימה...
הנכדים הם ילדותינו השלישית.... שווה לחכות.

עלווה

New member
)וומן מבינה שהפסקת להקדים את הזריחה../images/Emo8.gif

בהצלחה לנסיכתך ולנכדך
בכל פעם ראשונה לגן, לבית הספר, לתיכון.....ההתרגשות משלה ובמיוחד עם נכד ראשון אז שיהיה בכייף, שמחה וצהלה

w o m a n 10

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo42.gif

דפקא מצא חן בעיניי
הבטחתי לעצמי שבפעם הבאה אסע בנחת ואעצור לצלם.

למעלה