יומני היקר שלום !

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
יומני היקר שלום !

רציתי לשתף אותך במה שעבר עליי בימים האחרונים... יום שישי 28/05/04 עבדתי מ-16:00 עד 23:00, כשחזרתי גלשתי קצת ברשת, השלמתי חוסרים , הלכתי לישון ב-03:00 יום שבת 29/05/04 קמתי ב-06:00, הלכתי לעבוד עד 15:30, נסעתי למשרד בנתניה על מנת להחזיר ציוד, חזרתי ב-19:00 ב-20:00 נסעתי לביתה של חברה של אחי (מסיבה אצל ההורים שלה בבית אחרי המקווה), חזרנו בסביבות 24:30, גלשתי ברשת עד 03:00 יום ראשון 30/05/04 השלמת שעות שינה, בשעה 19:00 נסיעה לאולם (חתונה של אחי), חזרנו בשעה 01:30 לערך, הלכתי לישון ב-03:00 יום שני 31/05/04 קמתי ב-05:30 ונסעתי לעבודה עד 15:00, ב-18:30 נסעתי להרצליה (לחתונה של חבר), חזרתי לפני שעה בערך (24:30), אני אלך לישון עוד שעה (03:00) יום שלישי 01/06/04 מחר יש לי עבודה ב-11:00 עד לא יודע 17:00, 18:00 אולי אפילו 19:00 ויש לי עוד חתונה ב-20:00 יום רביעי 02/06/04 מצפה לי יום לימודים שמתחיל ב-06:00 ועד 20:00 לערך (האמת לומדים עד 15:00 ויש יום הסטודנט, אני נשאר רק לראות את מוש בן ארי ואז הולך הביתה)... זהו, תודה לך יומני היקר שישבת והקשבת לי, תודה !

edlessme

New member
מזכיר את שלי:

קם באחת שתיים בצוהוריים, לומד (או לפחות מתיימר ללמוד) כל היום... ואז בשבע בערך... רואה טלויזיה עד שאני מרגיש שאני לא יכול יותר (בד"כ סביבות 3...). באמצע הולך ללטף את החתול של אחותי (בשושו.. אסור שהיא תדע שאני והוא מתראים אחרת.. אוהוווווו מלחמת העולם השניה מריבה של שני ילדים בארגז חול לעומת מה שיקרה..), מתיימר לאכול ארוחות מסודרות (חייבים להוריד קילויים עודפים לפני החופש... אחרת... לחץץץ חברתייי!), מתקשר לחבר או חברה סתם בגלל שכמו שאמרתי... אני רק מתיימר ללמוד...(שתבינו.. עשיתי היום אולי 4-5 תרגילים לבגרות 5 יחידות... מהספר... לא של הבגרויות..). וזהו תכלס...נורא פרודוקטיבי הא? דור שלישי ציונות בשיגעון! לא נורא... עוד מעעעטטטט ב21 לחודש... כלללללל החרא הזה ניגמר.. ואז... אז... מה באמת אז? לא יודע! אז יהיה לי יותר חיים זה בטוח...

עדןןןןןןןןן ונאורררררררררר

נאור...סבבה על היומן שפתחת...יכול להיותש אני יאמץ את זה אבל לא כדאי לכם כי אם אני יתחיל לפתוח את הפה זה לא יגמרר... עדן!!!!טוב לא קראתי את שלך... אין לי כוח!!! =( השעה מאוחרת...אבל רציתי להגיד לך שכרגע חזרתי משוהם! חזרתי מחברה שלי שסיפרתי לך עליה...הכי דבסט! שאלתי אותה עליך היא אמרה שאין לי מושששגג...=/ אבל קיצר היה נחמד + אצלה..זהו!

נו אמרתי לך...

קוראים לה דניאל אבל היא לומדת בבן שמן ואמרת לי שאתה לא מכיר אותה אבל היה נחמד להיות בשוהם.. מתה על המקום הזה.. =)

edlessme

New member
מה?? מה כבר יש לאהוב פה?

היער ממזרח מלא בבדואים כועסים שרודפים אחריך אם אתה נכנס אליו כל הלילה שומעים יריות מהמטווחים של המשטרה ישוב קטן ומשעמם לתקן את הטפטפות בגנים אין כסף אבל יש כסף לתת שמות לכיכרות ולהציב שלטים... האנשים המעצבנים עם עודפי הכסף? ישוב טיפש מטופש... היה עדיף אם ההורים שלי היו משאירים אותנו בראשון...

חחחח "יש כסף לתת שמות לכיכרות"

כיכר דרור... שמה בערך היא גרה... =) חחחח אהבתי אחי! ולא יודעת...=/ המקום ממש יפה...אני אוהבת! אז תהרוג אותי וזהו...o_O

sHotZy M

New member
איזזזזזה חמוווד!

אוי נאור נאור... או שהם קטנים מדי או שהם גדולים מדי! העולם הזה לא פיירי! (ססתם... איי ג'סט קידינג) אתה יכול להוסיף פיסקה ב"יומני היקר" שלך... ב-6\10, יום חמישי... "הייתי בהופעה של שוטי הנבואה שהתקיימה בTLV מרוב שצרחתי את כל השירים חזרתי הביתה צרוד כמו חמור גוסס (או אתון במקרה הזה...) אבל זה השתלם כי היה לי ערב בלתי נשכח....
ואם אין לך כוח לרשום את הכל אתה יכול תמיד לעשות copey ו-paste...

La Vicomtesse

New member
שוצי די!../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

אם את לא מפסיקה בזה הרגע לשדל את כל חברי\חברות הפורום, אני אקשור אותך! אמ....ולא בצורה שתגרום לך להינות מזה!

sHotZy M

New member
אישתי!

כולה רשמתי שהוא חמוד... מה? אסור לי להביע את דעתי? ואמרנו שגמרנו עם הקשירות..... זה עושה אותנו אגרסיביות והחלטנו שזה לא מתאים...
וחוץ מזה, את יודעת שאת האחת בשבילי אז למה את סתם כותבת שטויות?

למעלה