יומנה של בודדה.

יומנה של בודדה.

אני בודדה. פעם היו לי חברים. אבל זה קרה רק כי כורח המציאות כפה עלינו להתראות מדיי יום. עכשיו, כשאיש את חייו חי, נותרתי לבדי. ייתכן שמדובר באופי בלתי ניתן לסבילה שאני נושאת עמי, ולכן איש אינו מעוניין בחברתי, וייתכן שמעולם לא היו לי חברים. מדיי בוקר אני קמה, מצחצחת שיניים ובוהה בקיר. בשעות הלילה, אני הולכת לישון שוב. אני יכולה להתמודד עם המצב הזה. יכולים להיות דברים גרועים יותר, כמו למשל, אם לנצח אני אשאר בודדה. כנראה, שגם אם אני אכיר חברים בסופו של דבר, לחברים האלו כבר יהיו חברים מהעבר, ואני אוותר כמכרה זמנית ותו לא. ישנם מספר אנשים שמחשיבים את עצמם לחבריי, אולם מסתפקים בשיחת טלפון אחת לפרק זמן ובה הם מדווחים לי על חייהם השוקקים וההנאה הצרופה שהם מפיקים מהם. קיימת האפשרות, כמובן, לשתף את אותם מכרים בתחושותיי, ואף נעשו ניסיונות בעבר, אך התגובה החמה ביותר שהתקבלה הייתה "אל דאגה, בעתיד תכירי חברים חדשים". שיחות המוטיבציה הקטנות ביני לבין מכריי לרוב מביאות להרגשה רעה כפליים, בעצם כך שהן מהוות הוכחה לחוסר העניין של מכריי בי. עלתה בי המחשבה, כי אדם נולד בודד ובדידותו מופגת לזמן מועט על ידי אהבה זמנית, אולם מצבו הטבעי של אדם הוא בעינויי בדידותו. לא נותר לי אלא לתלות את האשמה בעצמי. אף אחד לא בא לבקר אותי בביתי, משום שאף אחד לא מעוניין בי. קמה בבוקר והולכת לישון בלילה. חשיבת המחשבות הנ"ל וכתיבתן מילאו שבע דקות מהעינוי שלי עם עצמי. הבודדה.

מיצי יקרה../images/Emo141.gif

שמת את עצמך במשבצת שקראת לה "בודדה" קודם כל את לבד אולי אבל לא בודדה, ויש הבדל גדול, האם אין לך תחביבים? משפחה? אולי איזו חברה אחת שלפעמים את משוחחת איתה אפילו בטלפון? ולמה את חושבת שאם תכירי חברים חדשים - למרות שיש להם חברים מהעבר- את תוותרי כמכרה זמנית ? את חושבת שלילי לדעתי תתחילי קצת לחייך לעולם ולא לחשוב אם ואם.... אנחנו יוצרים מציאות במחשבותינו לפעמים, וזה מגשים את עצמו.\ אם את אוהבת לקרא למשל.. או ללכת לחוגים או הרצאות, אפילו בקטן הרצאה אחת, חוג אחד, קטע כזה שיש שם אנשים, זה כבר יעשה לך טוב. אפילו התנדבות לאיזה גוף שקולט מתנדבים ויש הרבה כאלה. אני לא בטוחה שאת אוהבת את עצמך, או כלשונך מעוניינת בך, לכן אף אחד לא מתעניין, כי זה מה שאת משדרת מן הסתם וחבל. הלואי שתצליחי לצאת ממעגל הלבד

JudyWn

New member
מיצי ../images/Emo108.gif

את משוכנעת שאין לך חברים ואלה שהיו - היו שם בגלל כורח המציאות.אולי זה הפוך? אולי דווקא כשהיית בסביבה עם אנשים יצרת קשרים ועכשיו כשאת יושבת בבית ובוהה בקיר את בעצם מרחיקה חברים אפשריים ממך?

למעלה