יומנגס החדשה: הללויה!!

טל6881

New member
יומנגס החדשה: הללויה!!

בשעה 01:10 לערך תקף אותי חשק בלתי נשלט להמבורגר (אני בחופש, זה מה שקורה כשערים בשעות כאלה וכו'). בשעה 01:20 כבר ישבתי ליד הבר של יומנגס, אחרי הזמנה של המבורגר איטלקי גדול (ז"א רגיל) וחצי ליטר בירה (Leffe brown, למי שזה חשוב לו.)

המקום הומה אדם, המטבח חדש ונוצץ, העיצוב מזכיר מאוד את הטייפ הקודם - ציורים ידניים, לא יומרני ולפי דעתי די מתאים לאווירה. המוזיקה עברית מזגזגת (כוורת\כנסיית השכל\הכבש ה-16\וכאלה), בווליום מרשים, אולי קצת חזק מדי - אבל שוב, זו לא שעה של משפחות אלא של חבר'ה צעירים באווירת פאב. לי זה לא הפריע, ישבתי לבד על הבר ולא הייתי צריך לדבר עם אף אחד. החזיר סיים את ריצוי תקופת המאסר שלו, והבירה זורמת מהברזים (לף, סטלה, וויינשטפן וטובורג). תענוג.

ההמבורגר הגיע במידת המדיום המבוקשת, עם נתח של גבינת בלו סטילטון מלמעלה. בדיעבד מיותר, אף על פי שהגבינה היתה טעימה להפליא, טעמה העז כיסה לגמרי את זה של ההמבורגר שלשמו התכנסתי. אף על פי כן יכולתי להבחין במרקם המצויין של הקציצה ובמידת העשייה המדוייקת (לא מובן מאליו כלל וכלל במקומותינו, וד"ל). הלחמניה השתפרה פלאים, והחזיקה היטב את החבילה עד הביס האחרון. הצ'יפס הביתי המצויין גם הוא לא איכזב - מנה גדושה ונדיבה, שיכולה להשביע אנשים מסויימים. בתמחיר של 54 ש"ח, מתקבלת מנה ב - VFM מצויין, בהחלט מספיק לארוחת ערב מהירה למי שאינו מורעב ממש.

בסך הכל, עושה רושם שהמעבר מהחדרון במבואות קלנסווה לצומת רופין בהחלט עשה חסד עם העסק הזה. הטעם והאיכות נותרו על כנם, המקום מתקתק היטב והאווירה כיפית כשהיתה. המיקום המשודרג, ישירות על כביש מס' 4 הוא ההבדל הגדול. זה, ותוספת הספייס בפנים ובחוץ - שוב לא מרגישים קלאוסטרופוביה.

חשבון: 88 ש"ח (איטלקי גדול, תוספת בלו סטילטון, חצי לף בראון), מהמוצדקים.

יומנגס, צומת רופין - אל תתקלקלו!!!

מיתר44

New member
מבין לרוחך ומודה

על ביקורת מצויינת המעוררת תיאבון להמבורגר
למרות שעת הבוקר.
בעקבות הביקורת אני משדרג את המקום ברשימת הנדרשים שלי
עם כתית החדשה, אואזיס ורוטשילד במלון.

טל6881

New member
לא, היא היתה די לבנבנה. אבל סוף סוף

מילאה את תפקידה בכבוד.

Gargeran

New member
יש!!

וואו איזה כייף! כל-כך חיכיתי שהבירה תחזור ליומנגס ועוד הביאו לף בראון מהחבית?! איזה אושר!!
המחיר ממש מפתיע, כמו שאמרת, 54 שקלים זה רק האיטלקי, בלו סטילטון לדעתי מתומחרת במשהו כמו 12 או 14... זה הופך את החצי ליטר לף למ-מ-ש זולה באופן יחסי.

אגב, הבלו סטילטון מלווה בצורה מעורת כבוד את ההמבורגר הפיני החדש שלהם (בקר, כבד אווז, מולארד, קשיו, מייפל), שהוא מבחינת הטעם הפך להיות המועדף שלי (מנצח את האיטלקי). הבעיה היא קצת יותר מידיי נפח של קשיו כחלק מההמבורגר.
תוספת מומלצת לאיטלקי - גבינת תום עיזים.

אני ארוץ לנסות בזמן הקרוב

guysoffer

New member
הם עברו ???

לפני כמה שבועות עוד טלפנו לפני לוודא שהם במיקום הישן.

טוב, אני צופה את כביש 2 מתחיל לדעוך לטובת כביש 4 בשנים הקרובות, לידיעת משרד התחבורה

גיא.

bruno01

New member
וואי, הרגת אותי!

התיאורים משם תמיד עשו חשק מטורף, ועכשיו כשהחזיר והבירה חזרו, בכלל יש חשק לרוץ לשם.

תודה!

טל6881

New member
כן, מ-18:00 עד 04:00.

וחבל שכך... אבל אני מאמין שזה ישתנה בקרוב, כשהם יבינו את הפוטנציאל הגלום במאות הסטודנטים הרעבים של מדרשת רופין....

למעלה