יומן שולחני

יומן שולחני

החלפה בקומונה שכנה, אתגרה אותי בהכנת יומן שולחני. הרעיון ביומן הוא שהוא עומד בפיסוק. חלק מהדפים פונים קדימה וחלק אחורה. הכל על בסיס קרטון ביצוע שחתכתי לגודל 15X15. הוא מאוד יציב. אני מאוד (!!) אוהבת את איך שהוא יצא. מכיוון שיש 12 חודשים, ואני לא רוצה להלאות בתמונות, אני מעלה פה כמה תמונות לדוגמא. השאר בבלוג :) תמונה ראשונה כדי להראות איך הוא נראה עומד בפרופיל

יומן מהההההההההההההמם!!!!

כל כך יפה!!!! גם אני אהבתי במיוחד את חודש יולי, אבל היומן כולו פשוט מקסים מקסים מקסים, עדין ונפלא ומתוק!! אהבתי מאד!

דצמבר...

ש פה המון עבודה עם דפים. זה נראה פשוט, אבל תראו מה יש פה. יש פה דף רקע - עלים. ומעליו דף גזור צהבהב עם שורת ציפורים. ומעליו פס של דף ןרןד עם לבבות, וציפור קטנה גזורה מדף אחר, שמודבקת בתלת מימד. לכל מידע חודשי יש מאטינג מדף תואם. ככה בערך מורכבים רוב הדפים באלבום...

נובמבר

ותודה לאליס ששוב פעם התגייסה לעזור לי עם הכריכה באמצעות ה- bind it all שלה, ועשתה עבודה נ-ה-ד-ר-ת!!!

kookadoo

New member
מקסים. הסגנון הנקי שלך מדהים.

יש לך סגנון כ"כ ייחודי. אף פעם אי אפשר לפספס שזו עבודה שלך.

Michal Shoval

New member
הוא מקסים!

ראיתי גם בבלוג את כל התמונות והתקריבים - פשוט מדהים! הסגנון שלך נהדר בעיני. מיכל

eiladean

New member
מקסים הביצוע שלך כל כך יפה

אני מאוד מתחברת לסגנון הזה שנה טובה מתוקה מאילנית

wintam

New member
איזו עבודה משגעת!

מתה על הקו הנקי, על המינימליזם מבחינת צבעים - והיצירתיות האינסופית! מקסים! מקסים! מקסים! איזו קולקציה זו, אגב?

למעלה