יומן משטרה

חתולון*

New member
יומן משטרה

שלום לכולם/ן כפי שאני נוהג לאחרונה, אני מביא לכם סיפור שלא נירשם ביומני המשטרה ולא תקראו אותו בשום עיתון..... אין טעם לבדוק אמיתות/נכונות הסיפור, חבל"ז. אין עדים!!! הקשר במוטורולה המשטרתית (כן, פעם קראו לזה "מוטורולה") טירטר ללא הפסק.. נעניתי לקריאה עם חברי, זו הייתה קריאה מהמסוק המשטרתי שערך סיור באיזור המרדפים אחרי המחבלים של אז, שחדרו מגבול ירדן..... כפי שידוע לכם, יש מספר על כל גג של רכב משטרתי, כך שהטייס יכול לקרוא לניידת על סמך המספר "רישוי" שלה.... וכך נקראנו ע"י הטייס לבוא לסייע. המסוק נחת ליד צומת מגידו, השארנו את הניידת ליד הש"ג של כלא מגידו וטסנו למרדף אחרי המחבל שנותר בחיים באותה פעולה..... * * * לאחר מספר דקות של טיסה זיהינו את המחבל מסתתר עם ´קלאצ´ניקוב´ מאחורי קפל קרקע באחד הוואדיות.... היינו במסוק הטייס , השוטר הקבוע ומכונאי מוטס (עולה חדש מספרד) ושותפי ואני עבדכם הנאמן בסה"כ 5 נוסעים........ החושך החל לרדת והיינו חייבים לתפוס אותו כמה שיותר מהר לפני שהוא יברח או יסתתר ואז יוכל לחזור לירדן בחשכת לייל.... השארנו את הטייס והמכונאי המוטס במסוק וירדנו רגלית שלשתנו כשהתברר שהמחבל היה פחדן וחיכה לנו בידיים מורמות..... פרקנו אותו מנשקו, הבאנו אותו למסוק ותיכננו לחזור "לארץ". כשהגענו, מחוייכים ושמחים, ראינו את הטייס והמכונאי מחכים לנו ליד המסוק כשהרוטור עדיין פועל.... ביקשתי מהמכונאי שיביא חבל מהארגז כלים "ושיקשור אותו". ראיתי את המכונאי, עם הרומ"ט שלו (רובה מיטען) זה היה הנשק של שנות השבעים, ניגש לאחורי המסוק, שם ישב המחבל וחיכה........ * * * צרור יריות ארוך וחזק נישמע לפתע מאחורי גבי, נדרכתי במהירות, דרכתי את הנשק, ראיתי את הטייס רועד מפחד, עוד לא קלטתי מה קורה..... רצתי לאחורי המסוק.... המחבל שכב מת, שותפי צעק לעבר המכונאי "מה קרה"????? המכונאי אמר לו: "הוא" , והצביע אלי , "אמר לי תקצור אותו", "אז קצרתי" ואני רק אמרתי לו: "תקשור אותו".......

Mוניk

New member
וואו חתולון עוד סיפור מדהים../images/Emo140.gif

למה אני תמיד מתפעלת מסיפוריך?? אהה,,,, אני יודעת למה א' סגנון הכתיבה שלך מיוחד ב' כי אתה שוטר שמביא לנו סיפורים מהשטח וזה כמו... הרפתקאות חסמבה משו בסגנון אהבתי ערב טוב חתולון}{ מוניק

חתולון*

New member
ערב טוב מוניק ../images/Emo24.gif

תודה על המחמאות ועל הפירגונים כייף גדול הוא לי, לבוא ולספר כאן את סיפוריי, מקווה שהם קלילים ונעימים, והתגובות שלך, ושל האחרים עושות לי חשק לעוד ועוד..... תודה, תרשי לי חחחחחחחחח
לילה טוב

../images/Emo127.gif חתולון

תמיד אתה מביא לנו סיפורים , מרגשים ויפים הפעם גרמת לחיוך על הפנים תקצור במקום לקשור אז אני רואה שהחיים שלך לא משעממים מזעזע לדעת על מחבלים , על העוני על תאונות דרכים במקום שנדבר על אהבה שימחה ואושר ולחתולון בכל סיפור יש מוסר השכל מי יודע מה השופט ישפוט ? מי יודע איזה מעלית היא של שבת מתי עושים ברכת הגומל מתי יש צחוק והרבה שימחה ומתי מילה פשוטה הופכת לכזו מהומה בגלל שמישהו לא הבין מה אמרת לו . והל בגלל מסוק קטן פעם הבא תביא אוירון ומוסר השכל או שתקשור אותו בעצמך או שלא תדע איך בפעם הבא יבינו אותך עבודה נעימה ובטוחה

חתולון*

New member
תודה שבלולנית ../images/Emo24.gif

אהבתי מאד את תגובתך הכנה , הארוכה והלוגית את גם זוכרת את סיפורי האחרונים, ומתבלת אותם בצורה יפה בתוך סיפורי..... הבאת לי רעיון, כזה, שיום אחד, אקח את כל הסיפורים שפירסמתי כאן בפורום החמוד שלנו, ואחבר ביניהם, כפי שכרגע עשית בחוכמתך, ואכניס את התגובות של מוניק, של חן, של טאקי של כל השאר והרעיון הוא בעצם... שלך יום אחד אחבר את כל הסיפורים, השופט, המעלית, החתולון המעופף ועוד ועוד ועוד..... ואולי לא?????? חחחחחחחחחחחחחחחח לילה טוב שבלולית, הולכים לישון????

טאKילה

New member
עשה בשכל..../images/Emo3.gif

הקם להורגך השכם והרגו.. אוףףף הם הורגים בנו בלי רחמים.. עדיף קצור מקשור כשמדובר במחבל.. אחלה חתולון,,אחלה סיפור אהבתי..

חן (*_*)

New member
חתולון, אחלה סיפור ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אהבתי את התיאור הכתוב כרגיל בכישרונך המיוחד וביום שכזה (אחרי הפיגוע) גם אני, לו היו אומרים לי-תקשרי הייתי משלה את עצמי שנאמר-תקצרי שוב,- "חיים ומוות ביד הלשון" טוב שלא בחיינו מדובר בסיפור.

מצטערת , אבל

"וואו" "מדהים" "אהבתי" "מעניין" ????? מישהו קצת נסחף כאן עם התגובות המתפעלות? "קצרו" כאן מישהו. זה אומר בעברית פשוטה שירו במישהו והרגו אותו. הסיפור הוא אולי מרתק, מחכים, אבל הוא בעיקר מעציב. אם מישהו לא מכיר את הסיפור של כפר קאסם, אולי כדאי שיקרא קצת היסטוריה. טבחו שם בכפריים חפים מפשע בגלל שאחד, יובל מלינק (מקוה שלא שיבשתי את השם), נתן הוראה שמי שחוזר לכפר אחרי העוצר אללה ירחמו אז כמה חיילים החליטו להבין את זה שאללה ירחמו זה אומר לטבוח בהם ולקרב אותם אל רחמי האלוהים. על זה אמר בית המשפט העליון שיש דברים שדגל שחור של אי חוקיות פרוש עליהם. אז כשהורגים מישהו, בואו לא "נתפעל" מהסיפור היפה, מהלשון הסיפורית המעניינת ובואו לא נלך על "וואו". זה לא במקום. ואם מה שאמרתי כאן מפריע למישהו, או פוגע במישהו, צר לי מאד. אני לא מתחבאת מאחורי ניקים מסתוריים בשביל להגיד מה שאני חושבת, בדיוק כמו שאני חושבת את זה.

טאKילה

New member
איירשקרימה מדובר במחבל ולא חף מפשע.

מי יודע כמה דם יש על ידיו לפני שקיצרו לו את הקשר. אין כאן התפעלות מהרג חפים מפשע,אבל מחבל אין עליו חמלה.

חן (*_*)

New member
סליחה אייריש, אבל-

מדובר בתפיסת מחבל חמוש בנשק, כשדם על ידיו, לאחר פעולת פיגוע ורצח חפים מפשע מעמינו, האם באמת לדעתך הוא חף מפשע? לא בדיוק מבינה את השוואתך לסיפור על כפר קאסם. האם, לו המחבל שעשה את הפיגוע אתמול, היה נופל לידייך, היית מעניקה לו את חמלתך? למרות היותי סלחנית ורחמנית בדרך כלל, זה בדיוק המקרה היוצא מן הכלל- מצטערת, אינני מרחמת על המחבל שנקצר(גם אם בטעות).

חתולון*

New member
איירישקרמה, בשבילך פירסמתי את...

שירותים כימיים..... להרגעת האוירה. לא ציפיתי לתגובתך, חשבתי לשתוק, אבל למה לשתוק תקראי את "שירותים כימיים" ותחייכי, תשני את האווירה כפי שאני שיניתי, וזכותך, כמובן, להגיב ככל העולה על רוחך, אבל, אני אקח זאת לתשומת ליבי.... ולא אשנה כהוא זה את סגנוני, סיפורי וכו'.... ערב שקט לך

אם זה לא היה ברור אז אני מבהירה

ה"אישיו" כאן הוא לא אם מדובר באדם חף מפשע או מי שדם על ידיו האישיו הוא אם אנחנו כבני אדם מגיבים מהבטן, מהדם החם שעולה לנו לראש, או שאנחנו מנסים להתעלות מעל ליצרים ותגובות חייתיות ומנסים להיות בני אדם. חז"ל אמרו: "בנפול אויבך אל תשמח". למה לא לשמוח? הוא האויב שלי, הוא עשה לי דברים איומים. הוא נפל. יופי לי. אז לא. אל תשמח. כי זה מה שעושה את ההבדל בין - כן - להשיב לאויבך כגמולו, אבל להשאר אדם, עם ערכים וסטנדרטים שהצבתי לעצמי ולא ארד מתחתם, לבין לרדת לרמה של לשמוח כשמישהו מת. וכשהמצרים טבעו ביאור אלוהים אמר: מעשי ידי טובעים בים ואתם אומרים שירה?? אז, אני לא אומרת שאין לי את הדברים האלה, את היצרים האלה, מה שאני אומרת שאני עושה את כל התהליך וההשקעה של מאמץ כדי שזה לא מה שיוביל את ההחלטות שלי.

כבר קומים ממני אמרו

המקוצר בחייו קיצר בחיים אין על מה להצטער המקוצר בחייו כבר לא איתנו יקומו עליו מקצרים אחרים והשבוע לבד היו לנו שלושה כאלה שחייהם קוצרו לשמחתינו אך לצערינו לקחו איתם מכוחותינו

למעלה