יומן מסע

• פותח הנושא EcoT
  • פורסם בתאריך

EcoT

New member
יומן מסע

אז ככה... כתבתי כאן בעבר שאני מסתדרת עם חמותי ואהבת אותה והדבר הכן כך... אני רק מקווה שזה ימשיך...
הסיפור הוא כזה אנחנו גרים בחו"ל ועוד יומיים מגיעים החמים שלי לביקור של חדשיים, אנחנו מאוד שמחים שהם באים והם גם לא הולכים להיות איתנו את כל התקופה הם הולכים לטייל להם בסביבה.
אבל אנחנו גם הולכים לעשות ביחד שבועיים טיול בקמפרוואן, כלומר חמישתנו (אנחנו, הילדון והוריו של בן זוגי) גרים "בבית" בגודל של 6x2x2m שזה די קטן, אפילו עם ההורים שלי לא גרתי כל כך צמוד שנים
(או בכלל)
אז אני מקווה שהכל יהיה בסדר ולא יהיו לנו חילוקי דעות גדולים מידי וריבים והכי חשוב שאני אוכל לצאת להתאוור מידי פעם, כי לחיות כל כך צמוד עם מישהו, ולא משנה מי, זה לא קל.
בכל מקרה אשמח לעצות ושיתוף ממי שעבר דברים דומים, מה כדי להתכונן אם בכלל
וחשבתי גם לעדכן מדי פעם מין "יומן מסע" על החיים עם החמים

חג שמח לכולם

נשמח לעדכונים

גיסתי והוריה (שהם חמי וחמותי) עומדים גם לצאת לטיול קראוונים ביחד עם שני הילדים של גיסתי ובעלה... זה נורא פופולרי פה...
בכל מקרה, העצה הכי טובה שאתן לך - תחשבי מראש על דרך למצוא זמן לבד עם בן זוגך והילד, וזמן לבד עם בן זוגך. זה זמן להתאוורר, להתחבר מחדש למשפחה הקטנה שלכם, לזוגיות שלכם. אפילו חצי שעה של כוס קפה ביום תספיק לך, כדי לדבר איתו בפרטיות.
העצה השניה שלי היא: היו גלויי לב.
לדעתי, רוב מכריע של החיכוכים נובע מכך שכל אחד חי בתוך הראש שלו. לא נעים להגיד, או חוששים להגיד, או השד יודע, ומחליטים זה בשביל זה. כמעט כל הדברים הלא נחמדים שקורים במערכות יחסים, קורים בכוונה טובה מאד...

tal6peled

New member
נעדכן

בעיקרון התכנון הוא שנשב לשיחת תאום ציפיות ותכנון לפני שנצא לטיול כדי שלא יהיו אי הבנות.
אנחנו גם מאוד אוהבים לטייל ברגל ככה שיהיו כמה וכמה טיולי יום שאנחנו נעשה והם בטח יצטרפו רק לשעה-שעתיים הראשונות.
אני מאוד מקווה שהם יסכימו לשמור על הילדון כדי שאנחנו נוכל לעשות איזה יומיים של טרק כמו שצריך, רציתי יותר אבל אני מבינה ש- א. יהיה להם קשה לשמור עליו מחוץ לסביבה המוכרת שלהם
ו ב. הם מאוד בדעה שזה טיול משפחתי אז הם לא רוצים שנעלם להם לתקופה ארוכה בטיול.
אבל מה שכן, ביבי סיטר ליציאות בערבים לא תהיה להם בעיה ואני הולכת לנצל את זה... ממש חסר לי יציאות, ביבי סיטר כאן יקר בטרוף ואנחנו לא מרוויחים מספיק כדי לצאת כמו שאנחנו רוצים (משתדלים פעם בשבוע אבל זה לא מספיק ולא תמיד הביבי סיטר פנויה).
אבל הסך הכל אני מאמינה שזאת הולכת להיות חוויה טובה, במיוחד אם אני אקח אותה ככה

לא עברתי מסע כזה (ואין סיכוי שאעבור כי לא

סובלת קמפינג
) אז קודם כל, בהצלחה

לדעתי, פשוט לקבוע גבולות מראש ולתאם ציפיות,ליצור מצבים שאתם לבד כמשפחה וכזוג.

ראשית נשמח מאוד לעדכונים

ואת גם מוזמנת להעלות תמונות של הנוף/האתרים שתטיילו בהם.
שנית, אם החמים שלך אנשים נעימים, והעובדה שאתם מסתדרים טוב לא תלויה רק במרחק, אני בטוחה שיהיה לכם נחמד מאוד בביקור שלהם. האוירה בבית משתנה כדי לקבל אורחים ולכן מחליקים על דברים מסויימים ופותחים את הלב לאחרים.

חג שמח!

למעלה