יומן מלחמה

aiziq

New member
יומן מלחמה../images/Emo63.gif

הבקר התעוררתי אחרי שהילדים כבר קמו ( הם כבר למדו להעסיק את עצמם בזמן שאבא ישן ). נעמה חזרה ממשמרת לילה והלכה לישון בחדר של תובל וככה נראות רוב השבתות שלנו. אלמלא החדשות מזכירות במבזק מתמשך שיש מלחמה, לא היינו חשים בכך. לקראת שעה עשר הילדים נהיו רעשניים מדי. חסתי על שנתה של אשתי ויצאתי איתם החוצה למגרש המשחקים. תמיד מצחיק אותי לראות אותם לוקחים אל מגרש המשחקים צעצועים וכדורים מהבית. פחות מצחיק אותי לסחוב בעצמי את הכל אחר כך בדרך חזרה כי הם עייפים, אבל גם על זה כבר התגברתי. שיחקתי איתם ביחד ובנפרד ואז שמענו את מה שכבר למדנו לכנות כ"נפילות". שתיים נשמעו רחוקות והשלישית הייתה בעוצמה חזקה ומלבד הבום שמענו גם את הריקושטים, למען האמת זה נשמע כמו במופע זיקוקים כשהזיקוק מתפצל לעשרות זיקוקונים וכל אחד מתפוצץ בעצמו. ( מאוחר יותר התברר כי הקטיושה נפלה במרחק של חמישים מטר מאיתנו ). רצנו אל המקלט הקרוב. תובל לא היה זקוק להמרצה שלי אבל את כליל וגאיה לקחתי כל אחת בזרועה כמו היו מזוודות וככה הגעתי איתן מבוהלות עד המקלט. במקלט שיחקתי עם תובל טאקי, כליל וגאיה ציירו, מישהו הוריד סיר עם ג'חנון והתכבדנו והיה נחמד לאללה. אחרי חצי שעה נשמעה בכריזה הקריאה לחזור לבתים וחזרנו: אבא אחד, שלושה ילדים, שני כדורים, זוג אופניים ושני דפי ציור צבועים. איציק.

קסנדרה*

New member
איציק, קראתי, זה היה לי קשה

זה מעציב אותי בכל פעם שילדים קטנים צריכים לעבור את החוויה הזו. הבוקר כששהינו במקלט, הבת שלי מתקשרת (לאחר כמה שעות כשניתן היה להשיג אותנו) ואומרת שהנכד שלי רוצה לדבר איתי. והוא אומר לי: "סבתא, ראיתי בטלויזיה שיורים חצים על קרית מוצקין. סבתא, תברחי מהחצים." מיותר לומר שזה גרם לי לתחושה קשה. במה ילד בן 4 צריך לעסוק, במקום להיות בגן, ולשחק.

aiziq

New member
תודה על העידוד ../images/Emo13.gif

היום היינו on off במקלט, חלק מהשכנים ישנים שם כרגע אנחנו העדפנו את הנוחות של הבית. (הסיבה האמיתית היא שבמקלט אין מחשב
) אני רוב היום עצבני. נקווה לסוף טוב. איציק.

omer chen

New member
איציק תהיה חזק

היום הייתה צפירה גם אצלנו, וקטיושות נפלו ממש ליד הבית שלי. זה היה מפחיד. שיעבור מהר

למעלה