אני אני!! אני יענה לך!! ../images/Emo9.gif
איזה אושר
סתם אל תתייחסי... לדעתי מספיק בהחלט לירשום רק את מהלך החלום, עשיתי ככה וככה, טיילתי בטירה הקסומה... דיברתי עם אביר חלומותי... אין צורך ביותר מזה, מספיק בהחלט, מחשבות, רגשות... לדעתי מיותר. אבל אפשרי. המטרה העיקרית של כתיבת יומן חלומות היא הגברה חזקה ומהירה מאד של זיכרון החלומות שלך, יש הרבה סיבות למה זה עובד אבל לא ניכנס לפסיכולוגיה של זה עכשיו, מה שחשוב זה שאחרי תקופה קצרה שתיכתוב יומן חלומות מפורט אתה תראה כי פתאום אתה מתחיל ליזכור את החלומות שלך בצורה הרבה יותר מפורטת וגם הרבה יותר חלומות בכל לילה. אז היתרון הראשון הוא שאם יהיה לך חלום צלול אתה תיזכור אותו מצויין, כי תחשוב שיהיה לך חלום צלול ובבוקר לא תיזכור כלום? אז מה זה שווה? זה כמו שתהייה בחופשה מדהימה בחו"ל ואחרי שתחזור הביתה תלך לישון וכשתעורר לא תיזכור כלום מהחופשה שהיתה לך, אז מה זה שווה?! לכן חשוב שתיכתוב יומן חלומות, כדי ליזכור את החלומות שלך הרבה יותר טוב. דברים נוספים שיומן חלומות נותן - 1. זה ממש כיף ליקרוא ביומן החלומות! אתה תיראה שאחרי שבועיים או חודש שתנהל יומן חלומות, זה יהיה ממש כיף ליפתוח אותו לפני השינה ולקרוא חלומות שהיו לך לפני שבועיים, זה באמת כיף!! 2. אתה יכול בעזרת יומן החלומות למצוא אלמנטיים ודברים שחוזרים על עצמם בחלק גדול מהחלומות שלך ולנצל את זה סימנים שיזכירו לך לעשות בדיקות מציאות, לדוגמה אם תעבור על החלומות שלך ותראה שהחתול שלך מופיע כמעט בכל חלום, אז מהיום תעשה לך הרגל לעשות בדיקות מציאות בכל פעם שאתה רואה את החתול שלך, מבין? ככה זה עובד. מקווה שהייתי ברור, אז
יאלה ביי!!
( שתוק דרדס!! )