יומן חלומות-בעיה

lucidwisher

New member
יומן חלומות-בעיה

יש לי בעיה רצינית עם לכתוב יומן חלומות, לוקח לי בערך רבע שעה ממתי שאני קם עד שאני מתחיל להיזכר ושאני מתעמק טיפה אני מצליח להיזכר בבערך 4 חלומות ללילה(ככה זה מאז ומתמיד אצלי) זה חשוב לכתוב את החלומות ישר שמתעוררים? וברמת זיכרון שלי זה חשוב שאני ירשום חלומות בכלל? תודה לכם!

lucidwisher

New member
זימון חלום צלול

לא רציתיי להציף אתכם אז הנה באותו ת´רד. אפשר "לזמן" חלום צלול על נושא שאתה רוצה? קיים כזה דבר?

Real Dream

New member
תשובות לשתי השאלות

בקשר ליומן חלומות: הסיבה שבגלל צריך לרשום חלומות בבוקר זה כדי שלא תשכח אותם עד שתרשום. אם אתה נזכר מאוחר יותר - תרשום מתי שאתה נזכר. לי קורה לפעמים שאני נזכרת רק אחרי כמה שעות אפילו אחרי כמה ימים. בכל מקרה, תמיד חשוב לנהל יומן חלומות, כדי שהיכולת שלך לא תתנוון. ייתכן שבזכות זה עוד תזכור יותר חלומות. בקשר ל"זימון": אני לא יודעת אם זה אפשרי, אך אין שום צורך לזמן חלום צלול בנושא מסויים, מכיוון שאתה יכול לשנות את הפרטים בזמן החלום עצמו. ניתן לזמן חלום רגיל, ומידע על זה תמצא בהודעה הזאת.

Variety

New member
תגובה

היי, מאוד מאוד חשוב לרשום את החלומות. אם לוקח רבע שעה עד שאתה נזכר, אין שום בעיה, אז תרום את החלומות לאחר רבע שעה. השיטה נועדה למי שלא נזכר בקלות בחלומות, ולכן מומלץ לנסות להזכר ישר כשמתעוררים. רישום היומן חלומות זה הבסיס. אם לא תרשום יומן חלומות לא תצליח מהסיבה הפשוטה שלא תזכור חלומות. גם אם אתה חושב שאתה זוכר חלומות, זה כלום לעומת מה שאפשר עם יומן חלומות. זוכרים הרבה יותר פרטים עם הזמן. חלומות פז, Variety-

למעלה