יומן חלומות במחשב

j o x e r

New member
יומן חלומות במחשב

היי אני חדש, מנסה להכנס לקטע... אז תגידו אם ברגע שאני קם אני ישר הולך למחשב (שבחדר שלי) פותח אותו כמה שניות ורושם שם זה בסדר או שעדיף מחברת ליד המיטה?

amit469

New member
שמע

אני חושב שעדיף במחברת . למה ? המחשב נהרס ... יותר מציק לקרוא בו אם בא לך .. (וזה כייף מאוד :)) הורס תעניים אפילו שקצת תכסוח את זה לעיניים שלך :) וגם במחברת אפשר לצייר תאמין לי שלפעמים צריך .

Bluescale

New member
נכון מאוד ובנוסף

ההמלצה היא מחברת כי: יותר נגיש בבוקר במיוחד כשאין זמן, נגיש באמצע הלילה, השקעת הכתיבה במחברת נחרטת טוב יותר בזיכרון מאשר הקלדה ממוחשבת וזה מקשר אותך טוב יותר לעולם החלומות. מחקר אני אתחיל לתעד במחשב לטובת סיכומים וגרפים.

sickX6

New member
אם אתה כותב מהר יותר על המחשב...

ומרגיש נוח יותר עם זה אז מה הבעיה? לדעתי זה הרבה יותר קל לכתוב על מחשב..מספיקים לכסות יותר מחשבות.... רק אתה יודע, שמור עט ודף בהישג יד...

sha na na revol

New member
אבל לי אישית...

יהיה קשה מיד לזכור ולרוץ למחשב... אני אשכח את החלום.

sha na na revol

New member
כן... לפעמים זה עובד לי.

אבל המטרה בכתיבה זה להיזכר כמה שיותר פרטים, לא?

sickX6

New member
עוד מטרה חשובה לכתיבה -

עוד מטרה חשובה בכתיבה זה כדי להתעורר - !!! - אתה יכול להתעורר מחלום וכדי לזכור אתה מתחיל לשנן את פרטיו במיטה - בראש - ושוקע בחזרה לחלום, או לפחות להרהור וחשיבה במצב ישנוני. זיכרון החלום מתעוות ופוחת ככה.

silverhawk

New member
לא ממש מומלץ בתור צעד ראשון

כאשר אתה כותב יומן חלומות, מומלץ לבצע כמה שפחות תנועות ופעולות בין רגע ההתעוררות לרגע הכתיבה. קימה מהמיטה, הליכה למחשב, התעסקות איתו וכו' עשויה לפגום באיכות הזכרון. עם זאת, אתה יכול לכתוב בהתחלה ביומן, ובהמשך להעתיק הכל מחשב.

GoOtZi

New member
נצל"ש קטן

אני מנסה לכתוב יומן חלומות, אבל אני ממש ממהרת לבצפר בבוקר ואין לי זמן לשבת לכתוב חלום כשאני מתעוררת. גם לנקודות כלליות אין לי ממש זמן. אני מנסה להשתמש בסוגסטיה, זתומרת כל לילה להגיד לעצמי -"כשאני אתעורר אני אזכור את כל מה שחלמתי" למשך 5-10 דקות, אבל זה לא הכי עוזר.. אני לא מצליחה למצוא שיטה. ועוד משהו, ניסיתי לעשות כמה מהמדיטציות שיש בטאגליינס אבל אני תמיד נרדמת עוד לפני שהגעתי בכלל לאמצע! וזה לא קשור לכמה אני ערנית באותו זמן, זה פשוט החלק של ההרגעות שגורם לי להרדם כנראה...

amit469

New member
את צריכה להתכוון למה שאת אומרת :

תראי לפעמים שאני אומר לעצמי אני מגיע למצב שזה חוזר במוח ואני חושב על משהו אני מייד מפסיק ואומר בקול חזק : "כשאתעורר אזכור מצויין את כל מה שחלמתי" ואני מתכוון לכל מילה אני מדמיין את עצמי כותב עמודים שלמים של חלומות תעשי את זה ותתכווני אחרת זה לא ישנה כלום .. תעלי את המודעות לנושא ואת תזכרי יותר טוב .. אני ביום הראשון שקראתי לעומק על חלומות צלולים זכרתי חלום של 3 משפטים .. יום אחרי 4 ומפה אני חושב כבר עמוד וחצי ועכשיו זה כבר כמעט 5 עמודים :) זה יבוא עם הזמן :]

למעלה