האיש במסיכת הדת
New member
יומן השבת של אנוס
"השבת"
מילה הממלאת כל מאמין ושטוף מערכת העצבים המרכזית בתחושת קדושה והתרוממות הרפש
ממלאת אותי בתחושות קבס וטינה
היום שבו השבלוניות והתבניתיות משתלטת על החיים הזורמים
יום שבו הנך נאלץ כגולה בגולאג לאלתר פתרונות יצירתיים נוכח הריי האיסורים והחומרות ההגבלות והקשיים שיום מקולל זה מציב בפני האנוס
היום שבו אני מקלל ומתעב מרגע הצפירה ועד טקס הרחת הבשמים הגואלת והמשחררת
יום שבו הנך זקוק לרחמי שמים ואסטרונאוטים אם ישנה תקלה חשמלית והנך נדרש על כורחך לצאת ולחפש איזה סודני או דרוזי שיעשו לך טובה ועבור משפחתך וירימו את הפקק הסורר שצנח לו
יום שבו הנך נדרש להתעטף בשכבות מכבידות של טליתות וקפוטות ולצאת לבית התיפלה בשמש היוקדת אך ורק כדי לרצות את בני משפחתך
יום שבו חייבים להזהר על כל צעד ושעל בפני הסובבים שלא יזהו את הזלזול ואת התיעוב שהנך רוחש כלפי חומרות והלכות נוקשות
יום שבו הציפייה לסיומו מתגברים ככל הסוף היום קרב
ואסיים בתפילה
שיום השבץ ייהפך ליום שבו נוכל לגוון בתענוגים
בטיולים לאורך ורוחב ארצנו החמה
במשחקי חברה ומשפחה
ביצירה והופעות מוזקליות
בהצגות תיאטרון וסתם מנוחה נחמדה
"השבת"
מילה הממלאת כל מאמין ושטוף מערכת העצבים המרכזית בתחושת קדושה והתרוממות הרפש
ממלאת אותי בתחושות קבס וטינה
היום שבו השבלוניות והתבניתיות משתלטת על החיים הזורמים
יום שבו הנך נאלץ כגולה בגולאג לאלתר פתרונות יצירתיים נוכח הריי האיסורים והחומרות ההגבלות והקשיים שיום מקולל זה מציב בפני האנוס
היום שבו אני מקלל ומתעב מרגע הצפירה ועד טקס הרחת הבשמים הגואלת והמשחררת
יום שבו הנך זקוק לרחמי שמים ואסטרונאוטים אם ישנה תקלה חשמלית והנך נדרש על כורחך לצאת ולחפש איזה סודני או דרוזי שיעשו לך טובה ועבור משפחתך וירימו את הפקק הסורר שצנח לו
יום שבו הנך נדרש להתעטף בשכבות מכבידות של טליתות וקפוטות ולצאת לבית התיפלה בשמש היוקדת אך ורק כדי לרצות את בני משפחתך
יום שבו חייבים להזהר על כל צעד ושעל בפני הסובבים שלא יזהו את הזלזול ואת התיעוב שהנך רוחש כלפי חומרות והלכות נוקשות
יום שבו הציפייה לסיומו מתגברים ככל הסוף היום קרב
ואסיים בתפילה
שיום השבץ ייהפך ליום שבו נוכל לגוון בתענוגים
בטיולים לאורך ורוחב ארצנו החמה
במשחקי חברה ומשפחה
ביצירה והופעות מוזקליות
בהצגות תיאטרון וסתם מנוחה נחמדה