"יומן" - אני מתבייש.

"יומן" - אני מתבייש.

לאחר כתבת יומן על "התעוררות" השמאל כתבה שקיבלה סיוע מגורמי שמאל רבים, אני תמבייש ב"יומן" פשוט בושה, יומן הכין כתבה של קטילה מוחלטת של פעילות השמאל הציגו אותנו כחבורה של אנשים תמוהים שאף אחד לא רואה ואתם או שומע. פשוט בושה, שיא חדש בדמגוגיה של התקשורת ישראל. אני מתבייש בתקשורת הישראלית!

tali_le

New member
מסכימה

מיום ליום רואים יותר את השתקת השמאל אף צילום של הפגנות המאות והאלפים שהיו בחודש האחרון אף צילום של פעילות מוצלחת צילום של חבורת כאילו שמאלנים ששינו את דרכם לא מראיינים אנשים בטוחים וחזקים, ולא חסרים כאלה בושה... נ.ב. ח-מ-י ס-ל!!!!! והמבין יבי

מכתב תגובה,

אני חושב שצריך לדבר עם אחד החכי"ם ששעכשיו בפגרה ובטח נורא משעמם להם שיכתוב מכתב תגובה לגבי הבושה לאתיקה התקשורתית בכתבה הזו.

chaim levinson

New member
אני חושב שזה הפתרון הראוי.

הרי ברור לכל בר דעת, שברגע ש*ח"כ* יכתוב מכתב לרשות השידור, מיד יפלו העורכים משולחנם, פותחים את פיהם למטרות זימה בח"כ. הרי לא ייתכן שח"כ לא יקבע את סדר העדיפויות של התקשורת. (לוינסון, שזועם על פוליטקאים המתערבים בעבודת התקשורת כאילו הם הבעלים שלה, ובמקום לדבר לענין מעדיף להסתלבט על וישלר)

Aeroguy

New member
ושוב, מזדהה

איתי, גם עם כתבת ה"אני מתבייש" הזאת שלך אני מזדהה. התקשורת הישראלית, ובמיוחד בימים האלה, מנסה כמה שיותר להשכיח את העובדה שהשמאל קיים, חי, ומתנגד לכיבוש. תראה את יום שבת שלפני שבוע לדוגמה: -הפגנת תמיכה בסרבנים מול כלא 6 של כמה מאות אנשים -הפגנה של כמאה פעילי שלום יהודים וערבים מול מחסום טול כרם, יום לאחר שצה"ל טבח בכ-50 מתושבי העיר (הייתי שם) -הפגנה מול הקריה של כ- 150 איש (הייתי שם) -הפגנה במקביל של כמה עשרות אנשים מול בית רה"מ ההפגנה היחידה שאוזכרה בשלוש מלים בתשקורת היא האחרונה, מכיוון שמס´ פעילים ישבו במומנט לאחריה. התשקורת השמאלנית הזאתי... אבל כאן אנחנו נכנסים לתמונה: אנחנו חייבים לגרום להם לשים אלינו לב. הפגנות, גימיקים, דברים מעוררי מחלוקת שיחייבו אותם להתייחס. זוכרים את "הקברים" שפורום המשפחות השכולות הרימו ברבין? על זה אני מדבר. צריך לחשוב- תמחקו את זה, לפעול- בכיוון.

מאוד מעניין

שהתהפכו היוצרות... עד היום, לפי מיטב זכרוני, הייתה התקשורת שמלאנית במוהבק

טוב מה אתם מצפים מערוץ 1?>

ערוץ מסכן ללא צופים מלא בתקלות ובעיות מנסה קצת להעלות את הרייטינג בצורה בזויה זאת(אבל להגיד לכם משהו?....לא ניראה לי שזה יצליח...)

למעלה