יומלדת :(

יומלדת :(

אתמול )10-8( היה יומלדת שלי למרות שביליתי עם הרבה אנשים שאוהבים אותי הרבה חברים התקשרו אלי עדיין לא הייתי שמח הייתי צריך מישהו או המישהו אתם מבינים?? יש חלל שאני לא יכול לסתום בלי אהבה זה כל כך כואב לי לא רוצה לחגוג עוד ימי הולדת בלי אהבה זה גורם לי להחנק ולחשוב שעד הנצח אהיה לבד

yosef 30

New member
../images/Emo49.gif ליום הולדתך ../images/Emo140.gif

היי קעקוע שלי. אני יכול להבין את העצב שלך. התחושה הזו מוכרת. אך אני יכול לומר לך שעם השנים למדתי שאת האושר שלי לא בייא לי הבן זוג שלי אני זה שצריך לבחור באושר שלי. ולכן אם יש לך כלכך הרבה חברים טובים שאתה נהנה בחברתם, תהנה מזה. ותבין שאתה בדרך להכיר את עצמך ואתה כל פעם לומד מה אתה באמת רוצה. יהיו לזה הרבה השלכות טובות יותר וטובות פחות. לאט לאט תסלול לך את הדרך לצאת מהבית, לעבור לגור במקום אחר (לאו דווקא תל אביב). אבל עד שלא תעשה את השינוי, יש לך הזדמנות טובה ללמוד אומנם בדרך הקשה, מה באמת חשוב לך. שיהיה לך יום הולדת שמח ומאחל לך המון כוח להיות מי שאתה. שתצמח ותפרח ותגשים את עצמך. שבת שלום חמוד יוסף.

S h a m i

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מזל איש הקעקוע
וגם הבאתי כמה חבר'ה שיחגגו לך....

איזה באסההה

חשבתי שבפורום הזה מנסים לעזור לאנשים ולא להתעלם מהם תודה לכל אלה שענו לי :)

קודם כל, מזל טוב!

דבר שני, אני די מבין אותך גם אני מרגיש לפעמים שגם כשממש טוב לי יש משהו שחסר.. אבל נראה לי שכדאי לזכור שתחושות כאלה רק יעשו אותך עצוב יותר, ומעבר לזה זה לא כלכך טוב שהאושר שלך יהיה תלוי במישהו אחר.. כי גם קשר יכול להגיע לסופו מכל מיני סיבות, לפעמים אפילו יותר מידידות, שלא תלויה ברגשות/משיכה.. אולי גם אתה יכול לשאול את עצמך, למרות כל הדברים האלה, אם אתה באמת עושה מספיק כדי להכיר אנשים ו"להתערות" ולהגדיל את הסיכויים שאולי במקרה תפגוש מישהו ש.. אתה יודע את ההמשך.. ולסיום סיומת, יום הולדת זה להרבה אנשים יום של חשבון נפש ולספור מה השגנו ומה לא, אז אולי גם בגלל זה נכנסת למצב רוח ירוד, ותרגיש קצת יותר טוב אחרי שהדכדוך יומולדת הזה יעבור לך.. יומולדת שמח ושנה טובה יותר מקודמתה שתהיה לך :)
מיכאל

למעלה