יומי הגיע

א ו נ ה

New member
יומי הגיע

אז זהו. ההודעה שכ"כ רציתי לכתוב הגיעה ופתאום נעלמו לי המילים.. אני בהריון!אז ככה: לפני שבועיים עשיתי בדיקת דם -שבועיים אחרי כוריגן- והתוצאה: 194. מאז עברו להם השבועיים הארוכים בחיי כשרק בעלי ואני יודעים (וכמובן מתים לספר לכל העולם)ואתמול סוף סוף היינו אצל הרופא וראינו שני
מהבהבים! האמת שאת זהאני באמת עוד לא קולטת! אז זהו בעצם, אין לי שום סיפור מיוחד, תלאות ונפלאות מיוחדות. "סתם" קיבלתי גונל (האמת-סיבוב ראשון ועוד התעקשתי לא ללמוד להזריק לבד כי החלטתי שאני לא אצטרך יותר..)"סתם" קיימנו יחסים ו.."סתם" אני בהריון אז אפשר לסמן
על עוד "לא מוסברת" אני עוד פה, לא הולכת לאף מקום כי זה באמת ה
והלוואי שכולכן תגיעו לשלב הזה מהר. ענת שבאמת עוד לא מאמינה שזה קורה לה

אונה היקרה מכל - ../images/Emo49.gif

האמת יומי הגיע, מפחיד קצת לקרוא ככה, אני שמחה שסוף סוף ההודעה שרצית כתבת, ושמחה לקרוא שאת בהריון.... מאחלת לך מכל ה-
שיהיה לך הריון קל ונעים עם שני ה-
והרבה, המון
זר פרחים לך ולבעלך... ממני ד.

לי חן

New member
../images/Emo49.gif על ה../images/Emo77.gif המופלאה../images/Emo70.gif

שיהיו לך עוד 8 חודשים נפלאים ושהשניים הקטנים יגדלו לך בבטן ויוולדו גדולים ויפים
אז קבלו המון המון
לי חן

עמית@

New member
יום טוב הה? ../images/Emo13.gif שמחה לשמוע- אין כמו

לעשות סקס ולקבל בתמורה תינוק (או שניים) מזל טוב עמית

יפעתי&

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

שיהיה הריון תקין ושיעבור בקלות תשמרי על עצמך ועל האורות המהבהבים... המון

א ו נ ה

New member
תודה רבה לכולם../images/Emo6.gif

תודה לכולכם על הברכות נשארו לי 4 אמפולות של גונל אז מי שצריכה מוזמנת ואשמח להעביר אותן הלאה (וגם את מזל )

נועם@בת

New member
../images/Emo48.gif קולולולולולו

מזלטוב אונה לשני הלבבות הפועמים. שיפעמו שם באהבה עוד שמונה חודשים. הכי כיף להשאר חסרת נסיון אבל בהריון
ועוד מאהבה בלי תיווך רופא. אין כמו האביב... שיהיה לך הריון ארוך ובריא ולידה קלה. הנה, עשינו עוד
על לא מוסברת וגונלF.
נועם

חושחש

New member
מגיע לכם

המון המון מזל טוב כל כך כייף להיכנס לפורום ולראות שיש לנו הריון חדש מגיע לכם הדרך היתה ארוכה אך שווה תהנו מכל רגע ממני בחיבוק חושחש

saga

New member
איזה יופי

אונה, שיהיה לך המון המון מזל טוב, ושיהיה לך הריון קל, עגול ומושלם. הרבה הצלחה לך, לבעלך ולשניים שבדרך...

למעלה