יומיות

beautiful_

New member
יומיות

כיצד ניתן להבטיח יומיות בצבא? ויתרה מכך, האם יש תפקיד שיש אותו רק בקירייה וכך אפשר להבטיח שירות בקירייה? אני מאוד מעוניינת לשרת בקירייה, בתפקיד של חיל האוויר או חיל הים. כיצד ניתן להבטיח זאת?או לפחות להעלות את הסיכויים?

purple rose

New member
יש הרבה תפקידים רק בקריה

ודווקא תפקידים איכותיים כמו מודיעין חיל אוויר-אבל זה דורש מיון קודם. אלה אם כן יש לך בעיות ת"ש או שהתקבלת לתפקיד שהוא כרוך בשירות בבסיס של יומיות-אין לך אפשרות להבטיח כזה דבר. את מעלה את הרצון שלך בפני הקצין מיון ביום הגיוס והוא מתחשב בך כמה שאפשר.

beautiful_

New member
זאת השאלה

הוצעו לי תפקידים רבים איכותיים כמו מודיעין חיל האוויר (בגלל שאני איכותית נדבוש). השאלה היא אילו מהתפקידים יש רק בקירייה. מודיעין חיל האוויר הבנתי שזה גם בכנף 2. האם יש תפקיד שהוא רק בקירייה? (הוצעו לי תפקידים כמו עובדת מבצעים אוויר, חוקרת מודיעין ימי/אוויר, מש"קית ביטחון מידע ועוד)

purple rose

New member
אמממ אני זוכרת מהמיונים ש...

שחותץ מ-2 תפקידים שברח לי שמם כל השאר רק בקריה. גם 2 התפקידים האלה יכולים להיות בקריה או בבסיס ברמת דוד. מצטערת לאזוכרת את שמם

nadavchu

New member
=/

כן רואים כמה חשוב לך לשרת בקריה בגלל אופי התפקידים שם ולא בגלל שזו הקריה. כל פעם שאני חוזר הבייתה אני רואה את כל הג'ובניקים המוזנחים האלה, פשוט עצוב. ועוד משהו, מודיעין חיל האוויר זה לא משהו איכותי

IrIsH BaBe

New member
אל תגידי קריה,

תגידי ג'ובניקיה תגידי כוורת של מ"צ תגידי פקידות פקצות תגידי עזריאלי תגידי באים ב8 הולכים ב11 ובקיצור: פיכס

josie1986

New member
נסחפנו...

יש מספיק אנשים בקריה שעושים מספיק ולפעמים גם יותר מאשר תומכ"לים ברמ"פ א.

Krishi

New member
מה קרה?!

לעומת הסתמב"צית שלנו פה שהשתחררה היום כל הג'ובניקים המסריחים בקריה הם חיילי צעצוע ותו לא!

Krishi

New member
../images/Emo6.gif תהיי לי בריאה...

כמה כעס וכמה שנאה בבן אדם אחד... שנתיים של רדיפה אחרי חלומות ואף לוחם שיגשים אותם, אה?

למעלה