יומטוף

LeeCooper69

New member
יומטוף../images/Emo35.gif

טוב, אז פתחתי שרשור יומטוף להיום. לי, אין בכלל יום טוב. אני חולה. התייבשתי. וזה דבר שאסור היה לי לעשות. בכלל, כל השבוע היה קקה. עושים לי, יותר נון, עשו לי, בדיקות לאנורקסיה- כי אני בתת משקל. היום- אני אקבל את התוצאות, מסתבר. אז התייבשתי. וזה כבר יום שני שאני בבית. ממש מענה
איך התייבשתי
יש שתי תיאוריות: 1( ישנת בחדר סגור, עם מפזר חום, טמפ' של 33 מעלות, פוך, במשך 19 שעות בלי להתעורר בכלל. 2) יש לי חבר חדש (שזה משהו לשמוח עליו) והתיאוריה היא שביום שבת- התנשקתי איתו יותר מדיי וככה התייבשתי. בקיצור.- עודף צירפותים. שיהיה לכם יומטוף

LeeCooper69

New member
דההה.....

שתיהן נכונות.... אחרת לא הייתי רושם אותך
אבל לא, התייבשתי כי לא אכלת ושתיתי כלום. בגלל זה הבדיקות של האנורקסיה. דההה........

לולה17

New member
זה שאתה זונע אנחנו יודעים

אתה זונע את זה כבר אמרתי לך סתם אני צוחק שיהיה לך בהצלחה עםפ החבר החדש סוף סוף יש לך מישהו מזל טוב רותם לימר

LeeCooper69

New member
רותם...

בכלל לא מוצא חן בעיני מה שיוצא עליי באגודה. גם הדברים הטובים
משום מה כולכם חושבים עליי כלמיני דברים (חיית מסיבות
מאיפה זה בא
) וזה סתם לא נכון... כנ"ל הנסיון המיני שלי. היום, אחרי שיחה עם ברק, הבנתי שאתם חושבים שיש לי נסיון מיני מורחב. אז לא
אין לי..... וברק הופתע מחוסר ההתנסויות. כן
אני בן 14
זכותי שדיהיה לי חוסר נסיון. זה שנראה לכם ש.....

resputin

New member
אהמ..

אומנם אני לא מסתובב באגודה הזאת שלכם, או באגודות בכלל, ואין אני שמעתי את אותם פרטי ריכול, עדיין, עם כל הכבוד- אני יכול לראות מאיפה זה בא. אולי זה לא יוצא לך במכוון, אולי אתה סתם מגזים, אבל אתה בהחלט משדר משהו אחר, הפוך וסותר את כל מה שכתבת בהודעה הזאת. אתה עכשיו מפציר שאין לך הרבה ניסיון מיני (ואף ברמה של הכינוי "חוסר התנסויות") ושאינך חיית מסיבות, ואני יכול להעלות בראשי לפחות הודעה אחת, או שתיים שכתבת בעבר שאתה אומר את ההפך מזה, ואף גאה בעצמך על כך. אז? אתה רגיל להגזים, או שסתם אתה מנהל שני סטים של חיים?

LeeCooper69

New member
אולי בגלל...

אולי בגלל שהייתי במועדון אחד, בQ, בפעם הראשונה שם. אמממ... ורותם ושאר האגודה, חושבים שאני מבר קבוע שם. למה? כי הכניסו אותי ככה סתם- בלי סלקציה. והקטע של המין- רותם, אתה מוזמן לשאול את ברק. הוא יספר לך הכל. הוא עדיין בשוק.

לולה17

New member
שוב אני אומר לא יודע

האמת שגם לי אכפת לי אם ידברו עליי כי אני אומא לך ברגע שמדברים עלייך אתה קיים אז שידברו רותם

לולה17

New member
לא יודע

אני לא שמעתי שום דבר עלייך וגם אם אמרו עלייך דברים שים פס ותעבור הלאה הרי זה ממש לא קשה לדעת מי מדבר ורק שתדע שאם מדברים עלייך אז זה אומר שאתה קיים רותם

dannnnnna

New member
מה אתה מתונן...

ישנת 19 שעות!! (כמה שאני מקנאה בזה) ויש לך חבר חדש.. הכוס חצי מלאה? בהחלט:)

LeeCooper69

New member
השיא זה 26.

השבוע. התעוררתי פעם אחת לאכול
בכולופן, לא מתלונן... אני פשוט עייף
ועוד רק עכשיו התעוררתי.

למעלה