יומטוב פורום. <אמרתם שצריך לפחות הודעה ביום..> רן מופתע.
א אשת הכמעט New member 22/5/03 #2 רן לבוש גם בחיים האמיתיים במכנסיים סגול-ילדה-בת-שלוש וחולצת ירוק-נזלת-סינוסיטיס??
Y Yael Floyd New member 23/5/03 #4 ככה הוא נראה כשהוא זורק לי את כל הטבעולים לפח!!! <יעל נזכרת בפגישת פורום הראשונה > וכן, רן מתלבש ככה גם בחיים האמיתיים. לא, הוא לא הומו. סתם סטייליסט
ככה הוא נראה כשהוא זורק לי את כל הטבעולים לפח!!! <יעל נזכרת בפגישת פורום הראשונה > וכן, רן מתלבש ככה גם בחיים האמיתיים. לא, הוא לא הומו. סתם סטייליסט
T The Purple Sheep New member 23/5/03 #5 לא, זה סתם טליה... וסחטיין עלייך, תמשיכי להפתיע אותך... הבגדים האלה נדחפו לאגף הלא רצוי יותר בארון, היום אני מסתפק בג'ינסים רגילים
לא, זה סתם טליה... וסחטיין עלייך, תמשיכי להפתיע אותך... הבגדים האלה נדחפו לאגף הלא רצוי יותר בארון, היום אני מסתפק בג'ינסים רגילים
Y Yael Floyd New member 23/5/03 #6 סתאאאאם, טליה ../images/Emo9.gif והבגדים האלה יכולים להדחף לאגף המאוד רצוי בארון שלי
א אני טליה New member 23/5/03 #8 למה? זה נורא מגניב. הבגדים האלה, אתה לא חושב? רן עצוב ונופל לו אורז שחור מהעיניים.
M michal optimit New member 24/5/03 #14 דוגרי. האף של רן ענק (אל תעלב בובי) אין יותר מכנסיים סגולים?!!! אין יותר חלוצות סגולות שקופות?! אין יותר סרטים סגולים?!?!!! שיט!
דוגרי. האף של רן ענק (אל תעלב בובי) אין יותר מכנסיים סגולים?!!! אין יותר חלוצות סגולות שקופות?! אין יותר סרטים סגולים?!?!!! שיט!
G gp53 New member 24/5/03 #15 אין יותר מכנסיים מתרחבים?../images/Emo10.gif ורן אני בעד שנקים אגודה למען האנשים בעלי האף הגדול.
T The Purple Sheep New member 24/5/03 #16 יש לי אף גדול? טוב נו... אם אתם אומרים... והכל יחסי!!! אולי לכם יש קטן?!
Y Yael Floyd New member 25/5/03 #17 לא, גם שלי גדול אבל אני ארגנטינאית. אז מותר לי. חוצמזה, שלך ממש גדול. אפילו... עצום! אבל חפיף, אחרת היית נראה הרבה יותר קוקסינל <שטולבך, חוזרת לשורשים הביצ'יים כמו שרן מכיר אותה>
לא, גם שלי גדול אבל אני ארגנטינאית. אז מותר לי. חוצמזה, שלך ממש גדול. אפילו... עצום! אבל חפיף, אחרת היית נראה הרבה יותר קוקסינל <שטולבך, חוזרת לשורשים הביצ'יים כמו שרן מכיר אותה>
א אני טליה New member 25/5/03 #18 לוידעת. לא זוכרת איך האף שלך. שלי ענק אם זה מנחם אותך. אני אפריקאית מאגניבה.