יומולדת

ערסlight

New member
יומולדת

אז בדיוק לפני שנתיים, נברא הניק ערסlight 730 ימים, מעל 3000 התיחסויות. [שזה משהו כמו 3-4 הודעות ביום, בכל יום] 6 מפגשים בפועל, כמה חברויות מדהימות, כמה הכרויות מאתגרות, מאות מסרים וגם... כמה כאלה ששומעים את הניק ונהית להם חלסטרה. תערובת של לעשות גלים, קצת פרובוקציות, הגיגים, שיתופים וצחוקים. זה לגעת בחיים של אחרים במקביל לחיים שלי. מקום שבו למדתי הרבה מהחיים של כולכם וגם חלקתי את נסיוני והבנותיי אתכם ויצירה של איזשהו מאגר דעות שמעשיר את כל מי שרוצה לקחת. כאילו עוד מימד. מקום חשוב, ללא ספק. שנתיים... וואללה. ממש בית. איך שהזמן עובר כשנהנים.

יערית

New member
הלווו לעמוד בתור

d a n i e l s 5

New member
למה תור....

נראה לך שערסים לא יכולים/מסוגלים לספק שתי נשים במקביל. קטן עליו....

כפרה!../images/Emo39.gif../images/Emo25.gif../images/Emo26.gif../images/Emo105.gif../images/Emo47.gif

יום הולדת שמח
הנה שמתי לך הרבה אייקונים כמו שאתה אוהב

הכוח השכלי מורכב משלושה דברים:

אינטיליגנציה = כשרון ההבנה כוח השיפוט ושיקול הדעת. כושר הכרה אינטלקטואלי = תבונה מטבעו, כל אדם נולד עם כוח שכלי, אולם לא עם שכל. הפעלת הכוח השכלי היא זו המביאה את האדם אל השכל. ואתה...ערסי ,כוח שכלי יש לך!! מזל טוב מותק!

אבי 670

New member
לפני שנה וחצי נולד הכינוי אבי670../images/Emo13.gif

עזבו אני סתם קנאי מזל טוב

Dardar63

New member
בגללך

אני פה, בגללך הרבה דברים. עלק ערס... תודה שלא נבהלתי.

galia1962

New member
../images/Emo140.gifיומולדת שמח לניק ולדמות ../images/Emo65.gif

והכי הכי, לאיש ולאדם שמאחורי הניק חיבוק ממני מכל ה-

ד ו ל ה

New member
כחוב"תית אל חוב"ת....

כערסית אמיתית אל ערס לייט אני תמיד שמחה לראות את הניק הזה מציץ ותמיד תמיד אפתח את התגובה כדי לקרוא את מה שיש לך לומר (גם אם לא תמיד אסכים ...)
דולה (שזוכרת אחד מששת המפגשים האלה...)

שלי 9

New member
כניראה שאני מהבודדות שטרם זכתה

לראות את האיש והאגדה.. :)

למעלה