יומולדת..(=

tooooshi15

New member
יומולדת..(=

לחברה הכי טובה שלי יש יומולדת 16 בטיול השנתי שלנו בקרוב ואני חיייייבת לעשות לה משהו רק שאין לי מושג מהה...=/ בלונים על הבוקר זה לא אפשרי כי אי אפשר להיסחב איתם כל הטיול ופשוט אין לי רעיון אחר:| יש למישהו הצעות?

ALiAS GiRL

New member
למה לא?

תביאי איתך בתיק בלונים לא מנופחים..תתעוררו לפניה ותנפחו את הבלונים ואז כשהיא תצא מהחדר תזרקו אותם עליה, אפשר גם להביא במקום מלא חטיפים, נגיד לשמור מקום לעוגת הבית וככה גם תהיה לה עוגת יומולדת. או שכל אחד מהחברים יביא משו ותארגנו בשולחן בחוץ שולחן כזה של יומולדת
עם ממתקים ושטויות. מתנה קטנה ואישית גם יכולה להיות נחמדה. אצלנו היה יומולדת למישי בטיול השנתי, והם חיכו ערים כל הלילה עד שהיה 12 ואז ספרנו לאחור, וכשהגיע היומולדת הם חגגו, התשכרו ושניים מהם עפו הביתה
..לא מומלץ אבל אם את רוצה

tooooshi15

New member
חחחחח

היומולדת שלה זה ממש ביום שיוצאים לטיול ואמ... אנחנו לא נהיה ביחד לא בחדר ולא באכסנייה פיצלו את השכבה שלנו לאכסניות והכיתות שלנו לא יצאו ביחד ! =/ יואו איזה סיבווווווך :(

sh53

New member
יום הולדת מרחוק ../images/Emo13.gif

אפשר להתקשר אליה לפלאפון ושכל האוטובוס ישיר לה היום יום הולדת.... שתזכי לשנה הבאה.... אפשר לעשות לכבודה ספירה לאחור בפלאפון (נניח שהיא בת 15): 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 מ ז ל ט ו ב

sh53

New member
בלונים + משאבה לאופניים

כדי לנפח את הבלונים, אלא אם כן מדובר במספר בודד של בלונים ואז כל אחד עוזר ומנפח בלון אחד ולא צריך משאבה. לדעתי מספיק בלונים בודדים, כי היא לא תמלא את האוטובוס חזרה בטיול עם הבלונים או שיתלהבו מהבלונים אז חלק יקחו לה אותם - וזה בסדר וזה כיף
את יכולה גם להביא עוגה + נרות בתיק (לא חייבים עוגה מפוארת כי מה שחשוב זה בעצם הכוונה והרי אתם בטיול, אז את לא תביאי עוגה מקונדיטוריה לטיול ללא מקרר). את יכולה להעביר מכתב במייל או בדרך אחרת בכיתה שיש לה יום הולדת ושכל אחד יכתוב שיר ותקריאו את זה באוטובוס. אפשר להשיג סרט שהיא אוהבת ולבקש מהנהג להקרין לכם אותו לכבודה (אני מניחה שזה יהיה בסדר - בכל אופן מקווה).

SRonush

New member
../images/Emo9.gif

לי הייתה יומולדת יום לפני הטיול שנתי. אז דבר ראשון עשו לי מסיבת הפתעה, והיה ממש נחמד
היומולדת שלי הייתה ביום שבת, עשו לי מסיבת הפתעה ביום שישי, וביום ראשון-שני היה הטיול. אז ביום ראשון הביאו לי כזאת קופסת יומולדת, ממש מגניב! עם מלא מלא דברים כגון: ברכות, בדיחות פרטיות, ממתקים, מושמושים כאלה [פ'צים] כמו שתמיד מביאים בצופים ודברים כאלה ממש יפים! זה היה ממש מושקע, וזה כ"כ כייף לקבל כזה
לדעתי משהו כזה מלב אל לב, הכי מחמם את הלב. וזה ממש יפה היה. שיהיה טיול מהנה, ובהצלחה

למעלה