עוגת המייפל הותיקה עם טוויסט שלי

-
המתכון הבסיסי מתאים ל2 אינגליש קייק או תבנית 24/26 (אני אופה ב26) מתכון: עוגת מייפל (הערות שלי בסוגריים) רכיבים: 3 ביצים 3 שקיות סוכר וניל 1 שמנת חמוצה 1.25 כוס קמח תופח 1.25 כוס סוכר חצי כוס שמן רוטב מייפל לפיזור: קינמון סוכר פקאן קצוץ (אני לא שמה בגלל הילדים וגם כי זה יוצא שרוף כזה קצת) אופן הכנה: להקציף את הבייצים עם הסוכר להמשיך עם שאר הרכיבים לפי סדר כתיבתם לשפוך התערובת לתבניות משומנות,
הטוויסט הטעים שלי : לערבב בקערה רסק תפוחי עץ (אני שמתי במקרה אורגני כי זה מה שקניתי לדרון ולא אכל) באזור הכוס נראה לי ....+סוכר+קינמון ולטעום שיהיה מתוק וטעים לשפוך לקערה חצי מהתערובת , לפזר עם כף באחידות עד כמה שניתן את הרסק (כל המרבה הרי זה משובח) על זה את שארית הבלילה לבזוק קינמון מעורבב עם סוכר לאפות 30 דקות בתנור מחומם לחום של 180 מעלות (או עד שהעוגה מזהיבה וקיסם שננעץ סבה יוצא יבש). בעודה רותחת לשפוך מעל בנדיבות סירופ מייפל עד שנספג.(באזור כוס מייפל, אני עושה חורים עם הקיסם בעוגה ומוזגת לאט לאט לאט ועם כף מורחת טוב שיכנס בחורים ולא את הכל בבום ) עוגה שאצלנו הייתה להיט עוגת יישורים אולטימטיבית ניתן לשלוט ברמת המתיקות והרטיבות לפי כמות המייפל ששמים עם העוגה

טלי