יומולדת

אמא2007

New member
יומולדת

שלום לכולם....חדשה כאן!!! אני צריכה עזרה....היום אנחנו חוגגים יומולדת שנתיים לבן שלנו... אירגנו כבר הכל והזמנו את כולם....הדבר היחיד שפרח מזכרוננו זו עוגת יומולדת.... יש למישהו רעיון לעוגה קלילה....אבל לא פשוטה מדי... תודה מראש...

איזו עוגה? יותר לילדים או מבוגרים

יש עוגת שוקולד מעולה של ניקי ב שטעימה גם למבוגרים וגם לילדים ואפשר לקשט בסוכריות/שוקולד לבן מגורד/דף סוכר המון מזל טוב ותהנו יש מתכונים נוספים לעוגות שוקולד ובכלל לעוגות בבלוג של ניקי ב

gallish

New member
גם אצלנו ../images/Emo45.gif

מאז שניסיתי אותה (לפני כמה שנים), זוהי עוגת השוקולד המנצחת (והיחידה) אצלנו

polegra

New member
3 אופציות עוגת מוס קפוצינו עוגת שוקולד או עוג

עוגת מייפל משודרגת עם רסק תפוחי עץ תחליטי אם בא לך אני אתן מתכון :) טלי

אני רוצה בבקשה מתכון לעוגת מייפל ../images/Emo140.gif

בא לי להכין עוגה חדשה

polegra

New member
עוגת המייפל הותיקה עם טוויסט שלי :)-

המתכון הבסיסי מתאים ל2 אינגליש קייק או תבנית 24/26 (אני אופה ב26) מתכון: עוגת מייפל (הערות שלי בסוגריים) רכיבים: 3 ביצים 3 שקיות סוכר וניל 1 שמנת חמוצה 1.25 כוס קמח תופח 1.25 כוס סוכר חצי כוס שמן רוטב מייפל לפיזור: קינמון סוכר פקאן קצוץ (אני לא שמה בגלל הילדים וגם כי זה יוצא שרוף כזה קצת) אופן הכנה: להקציף את הבייצים עם הסוכר להמשיך עם שאר הרכיבים לפי סדר כתיבתם לשפוך התערובת לתבניות משומנות, הטוויסט הטעים שלי : לערבב בקערה רסק תפוחי עץ (אני שמתי במקרה אורגני כי זה מה שקניתי לדרון ולא אכל) באזור הכוס נראה לי ....+סוכר+קינמון ולטעום שיהיה מתוק וטעים לשפוך לקערה חצי מהתערובת , לפזר עם כף באחידות עד כמה שניתן את הרסק (כל המרבה הרי זה משובח) על זה את שארית הבלילה לבזוק קינמון מעורבב עם סוכר לאפות 30 דקות בתנור מחומם לחום של 180 מעלות (או עד שהעוגה מזהיבה וקיסם שננעץ סבה יוצא יבש). בעודה רותחת לשפוך מעל בנדיבות סירופ מייפל עד שנספג.(באזור כוס מייפל, אני עושה חורים עם הקיסם בעוגה ומוזגת לאט לאט לאט ועם כף מורחת טוב שיכנס בחורים ולא את הכל בבום ) עוגה שאצלנו הייתה להיט עוגת יישורים אולטימטיבית ניתן לשלוט ברמת המתיקות והרטיבות לפי כמות המייפל ששמים עם העוגה :) טלי

../images/Emo41.gifעדכון../images/Emo41.gif

הכנתי אתמול... הכמות הספיקה רק לתבנית אינגליש קייק אחת, מעניין מה פספסתי
לקחתי איתי את העוגה לארוחת יום שישי אצל חמותי, היה כ"כ טעים שלא נשאר כלום

polegra

New member
ממממ..שמת קמח תופח? אצלי זה בתבנית 26 זה נראה

מאודדד נמוך בהתחלה אבל זה עולה לקצת יותר מחצי גובה התבנית מבטיחה לצלם אחר כך...גם אני הכנתי אתמול :) אבל העיקר שהיה טעים! :) טלי

כן, השתמשתי בתופח...

את יודעת מה? עדיף שיצאה רק תבנית אחת, אחרת היינו אוכלים את שתיהן

טלי יש לי בקשה...

אל תעלי מתכונים כאלה לעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אם אני לא בדיאטה כבר בלילה כשראתי את ההודעה הייתי אופה אותה חחחחחחחח חלמתי על הטעם שלה והחלטתי לנזוף בך - ראי הוזהרת :)

למעלה