יומולדת...

Skicker

New member
יומולדת...../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

היום יום הולדת... לי :) יהההההההההה ואתמול גביע למכבי בית"ר ניצחה בשבת איזה שבוע ענק זה והבגרות שלי היום היתה בסדר יהמאן

Shani276

New member
יאאא סאחתיין לך:)

אתה צריך להתגאות,בשבוע של היומולדת שלי
לא סתם, מלאמלאמלא מזל טוב בנאדם

parnar

New member
ואאאאאי נכון!!! ברח לי !! (לא פיפי)

מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!! הרבה אושר ועושר !!!!!!! עד 120 !!!!!! ועוד מלא סימני קריאה !!!!!!!!!!!!!

טיפקסית

New member
../images/Emo49.gif בנוש

המון שנות אור ודג נחש,ושלעולם לא יהיה לך שום חשש. שתהיה מאושר מעל לעננים,ושתמיד יהיו לך הרבה חברים. שתדע ליהנות,לבלות ולעשות חיים,זה הזמן שלך לקרוע את העיר בבילויים. הרבה בריאות ואריכות ימים לעוד שנים,והרבה שתייה ואולי גם ממתקים. שתדע אף פעם לא להיות פראייר לאחרים,אבל שתדע תמיד לעזור לזולת ברגעים קשים. שתקבל המון בלונים ועוגה עם נרות דולקים,ושביום העצמאות,היום בו נולדת ימלאו את השמיים לכבודך בזיקוקים. תמשיך להיות בחור פשוט מקסים שכיף לדבר איתו על כל נושא שבעולם,ותמיד תזכור שאוהבים אותך כולם. תמשיך להשקיע בכל התחומים,ובטוחה כי תגיע רחוק בעוד כמה שנים. שתדע להיות אוהב ונאהב כי זה מה שחשוב,ושתמיד תהיה שמח ואף פעם לא עצוב. שתקבל מיליון תשע מאות אלף תשעים ותשע ברכות,ונו טוב עוד אחת בשביל המזל והכפרות. שתגדל ותהיה ילד יפה תואר,ושאולי תהיה כמעט כמו נער הזוהר,ירון מוהר [טוב כל זה היה בשביל החרוז כמובן] תמשיך תמיד לאהוב את הדגים,ושהם יקנו לך מתנה ויביאו לך עוגה עם בלונים. שיהיה לך יום הולדת הכי מדהים,ושרק תזכה לעוד זיליון או פי שתיים שנים. מזל טוב גדול ליום ההולדת ממני שאותך כל כך אוהבת הרבה חום ואהבה,אור ותקווה,והרבה הרבה הרבה אמת ואמונה בשמת

טיפקסית

New member
../images/Emo77.gif מזל"ט גם לגל סופר באגג מהפורום

היום יומולדת לגל סופר באגגג מהפורום שלנו גל אחות שלי ניסיתי לתפוס אותך כל היום במסנ ואייי ולא ענית. בכול אופן אם את רואה את זה מיליונים של מזל טובים ותבואי כבר לבקר אותי בקיבוץ,או שאני אבוא לבקר אותך בצ'כונע למטה. שיהיה לך אלפי שנות אושר ואהבה,והרבה חום ותקווה תמשיכי לאהוב את הדגים ושרק תחיי עוד מיליונים של שנים הרבה חברות וחברים,וים של נרות וגם בלונים. שתמשיכי לאהוב את קוטג' ונימי גם,ושתאהבי תמיד את כולם. נ.ב יש הופעה של מוקי בנהריה יום רביעי את באה איתי? קיצר אחותי הקטנה,שיהיה לך מלללללא מזלללל טוווווווובים מוואה גדול אוהבת אותך המונים בשמת [והדגים]

בשממממתי../images/Emo24.gif

תווווודה רבה אחות שלי ! וסליחה שלא שמעתי אותך ממש כשדברנו.. הייתי בבר מצווה... והיה הרבה קולולושים ורעש :) אז תוווודה אני אוהבת אותך ואיש.. מזל טוב גם לך :) יש לך תאריך מאאאאגניב :) עכשיו אני עייייפה מאוד אז נדבר..! מווווואה :)

parnar

New member
מזל טוב גם לך ../images/Emo65.gif

לא שמתי לב בקודם להודעה של בשמת המון אושר!!!!! מסיבה כפולה

למעלה