יומולדת 30...

יומולדת 30...

שלום רב לכם. אני מניח שאני לא הראשון שמחפש פה מקוריות ויצירתיות, אבל מקווה שתקבלו אותי בהבנה ככה: לפני שבועיים חגגנו יום נישואים ראשון (שנה) והיא הפתיעה אותי ב-ע-נ-ק עם חפש את המטמון מדהים בין תחנות מהעבר שלי (דירות שגרתי בהן, בתים של החברים הכי קרובים, מקומות שהייתי יוצא אליהם קבוע וכאלה) והכל בטוב טעם עם כתבי חידה מצחיקים ומיוחדים.. כמובן שהמטמון שחיכה לי בתחנה האחרונה היה אשתי האהובה, במסעדה יוקרתית בטירוף שם חיכו לנו מקומות מדהימים מול ויטרינה כשכל הים התיכון פרוס לפנינו... בקיצור, העמידה סטנדרטים גבוהים... ביום שישי הזה היא חוגגת 30, חתיכת מספר אתם יודעים.. יש למישהו רעיון איך להחזיר עם משהו לא פחות כיפי, מיוחד ומעניין? פשוט לא נראה לי מתאים אחרי כזה ארגון מצדה לבוא לה ביום ספא או טיסה רומנטית או רכיבה על סוסים או משהו בנאלי כזה.. כל רעיון והצעה יתקבלו בשמחה, באהבה ובחיבוק וירטואלי (וזו הבטחה). תודה מראש לעונים, וגם לאלה שאין להם רעיון אבל טרחו לקרוא עד לכאן, מיקי.

זה תלוי

יש משהו שהיא אוהבת במיוחד? סיפרה שהיתה רוצה במיוחד? אני מציעה לעשות לה פנקס "קופונים" עם 30 דברים שונים (אפשר גם יותר או פחות, לי נראה מתאים לעשות ל30 ימים וככה לחגוג כל החודש, וגם לפי כל שנה). בכל קופון היא זוכה במשהו אחר: טיול, ארוחת ערב שאתה תכין, נסיעה לים, מתנה ועוד (לפי מה שמתאים לה ולכם). אתה יכול לעשות את זה בתור פתקים בקופסה וכל יום שולפים משהו כהפתעה, או לעשות לוח עם פתקים לפי התאריכים ובכל יום הופכים פתק אחר.. מה שמתאים לך. דרך אגב, יש עכשיו כל מיני הופעות שוות ופסטיבלים ברחבי הארץ.

KarinDi

New member
אכן רף גבוה

הדבר הכי חשוב במה שלא תכין- זה חייב להתאים לה בול. להיות משהו שלא היית יכול לעשות למישהי אחרת. וזה כמובן מאוד תלויה בה, באופי שלה, בתחביבים שלה, בקשר שלכם וכו'. כמה רעיונות: - לארגן טיול נחמד (במזג אוויר הזה אפשר גם טיול לילה) שבסופו יחכו לכם חברים ומשפחה קרובה לחגיגה - יום "מסביב לעולם" - לבנות לה במו ידיך פינת עבודה או פינת לתחביב שלה - לעשות לה "חפש את המטמון" בקניון - להזמין אותה לסדנה בתחום שמעניין אותה. אפשר איתך ואפשר עם כמה חברות טובות - לקנות לה ארנק ולמלא אותו בהפתעות - טיול מעיינות - להצטרף לסיור נחמד באחת הערים הגדולות- למשל סיור מאפיות לילי בירושלים - לארגן לה לאורך היום פעילויות עם אנשים שונים מחייה- ארוחת בוקר עם אמא, סדנת יצירה עם החברה הכי טובה, מסאז' עם האחות וכו' - לקחת אותה לספארי לילה אם תתן לנו עוד פרטים עליה, נוכל לנסות להתאים רעיונות ספציפיים יותר. כמובן שאתה יכול לשלב בין כמה רעיונות ולבנות יום חלומי

למעלה