יומולדת 3 בגן../images/Emo65.gif
אוטוטו האפרוח בת 3 ותחגוג יומולדת בגן. בגן שלה נהוג שההורים באים ו"מקבלים" את ילדי הגן לרשותם למשך שעתיים (הגננות נוכחות כמובן) והם צריכים לארגן את החגיגה ולהפעיל את הילדים. מדובר ב-13 ילדים בגילאי 2.5-3.5 שנים. אמאלה!
נכחתי ביומולדת אחד השנה שם ההורים הקריאו לילדים את מעשה ב-5 בלונים ושיחקו עם הילדים בבלונים. חשבתי באותה מתכונת לקחת את הספר "תירס חם" ולעשות תהלוכה עם הילדים בגן עם כלי נגינה ושבסוף כולם יקבלו קלחי תירס. מה דעתכן? חשבתי גם על "טרמפ על מטאטא" אבל נראה לי שההפעלה תהיה יותר קשה לילדים בגיל הזה, לא? האם יש עוד רעיונות? אני יודעת לערוך מסיבות יומולדת לילדים בגילאי בית הספר היסודי (אני הייתי אחראית על כל מסיבות היומולדת של אחותי הקטנה) אבל אין לי כ"כ מושג מה עושים עם קבוצה של ילדים קטנים. האפרוח מדברת כבר חודשיים על מסיבת היומולדת שתהיה לה (זו שנה ראשונה שהיא בגן והיא מדברת על העוגה, השירים, שכל הילדים יברכו אותה ושנרים אותה על כסא - אתמול היא אפילו עשתה לנו חזרה על הדברים האלה
) ואני מאוד רוצה שתהיה לה ולילדים האחרים חוויה טובה.
אוטוטו האפרוח בת 3 ותחגוג יומולדת בגן. בגן שלה נהוג שההורים באים ו"מקבלים" את ילדי הגן לרשותם למשך שעתיים (הגננות נוכחות כמובן) והם צריכים לארגן את החגיגה ולהפעיל את הילדים. מדובר ב-13 ילדים בגילאי 2.5-3.5 שנים. אמאלה!