יומולדת 16 למתבגר

r i n i

New member
יומולדת 16 למתבגר

ב- 1 במאי חגגנו יומולדת 16 למתבגר.

ערב קודם עמדתי והכנתי עוגה (עוגת שוקולד שרשמתי עליה עם סוכריות - 16).
למחרת בבוקר הערתי אותו עם שירי "יומולדת" בקולי קולות במחשב ולקחתי אותו לביה"ס עם העוגה.
אחה"צ יצאתי יחד איתו לקניות (יום חמישי...) וחוץ מאוכל קיבל שני ג'ינסים וחולצה חדשים.
בדרך חזרה עברנו דרך סבא וסבתא וגם מהם קיבל מתנה (כסף).
חשב לצאת לסרט עם ידידה אבל לא הסתדר להם בסוף.
ביום שישי קיבל מתנה חולצה נוספת מדודה שלו ואחרי הלימודים נסע עם חברים לים לכמה שעות ונהנה עד השמים.

זהו, היה לו נחמד, קיבל תשומת לב מכולם חגג ושמחנו .. הופ הופ טרללה גדלנו בשנה

* התאריך העברי שלו זה יום העצמאות, ה' באייר, תמיד דואגים לאחל לו יומולדת שמח גם בתאריך הזה. בשנה שעברה התבקש לקרוא קטע בטקס "יקיר העיר" התקיים כל שנה ביום העצמאות. המנחה דאגה לספר לכל הנוכחים כי הנער חוגג באותו יום יומולדת.

נומלה

New member
אני מקנאה

הנה תיאור של יום הולדת 16 של המתבגר אצלנו.
ויתרנו לו על השכמה עם שיר היום יום הולדת השכם בבוקר (טכס עינויים מיוחד הנוהג במשפחה..) ושרנו לו להשכמה ב- 12:00 בצהריים. הזמנתי אותו לקניית בגדים וקיבלתי תגובה: "לא, אני לא צריך, אני לא רוצה זה בזבוז כסף". רצינו לקחת אותו למסעדה קצת מעל הממוצע וקיבלנו חזרה: אני רוצה המבורגר. הלכנו למסעדה שמגישה המבורגר
. היה נחמד לשבת ולדבר איתו אבל האוכל היה..... המבורגר. עוגה הוא לא רצה. הסכים לנשיקה וחיבוק. אמר שהיה נחמד אבל איזה דן חסכן. אוףףף.
כזה חמוד וכזה מתבגר. ברררר.

המון מזל טוב.

r i n i

New member
הצחקת אותי עם התיאור שלך (כמו הבכור שלי)

שאין לו מושג עד היום בבגדים ובמותגים ואם יש אז "יופי" ואם אין אז זה גם בסדר. באיזו יומולדת (אני חושבת ש- 19) רציתי לצ'פר אותו בארוחת בוקר מושקעת באיזו מסעדה (השעה היתה 10:00 בבוקר) והוא רצה המבורגר. עניתי לו שאני לא מסוגלת לאכול המבורגר בשעה כל כך מוקדמת של היום (ואני באמת אוהבת המבורגרים) וויתרנו על התענוג.

בד"כ הם לא מבקשים בגדים אבל נער היומולדת צמח וצמח וכמעט נושק ל- 1,80 מ' והמכנסיים נהיו קצרים עליו, גם חולצות SMALL כבר קטנות ככה שכל בגד התקבל בשמחה.

הילדים מקבלים חיבוק ונשיקה גדולים ב"שעת הלידה" (רק אחד נולד באמצע הלילה - הוא לא יזכה לזה ממני
).

* מאחר וזה היה יום לימודים לא עשיתי למתבגר את "נוהל יומולדת" שהנהגתי. כל שעה מסרון עם שיר יום הולדת. בראשון אנשים מבסוטים, בשני: נחמד, בשלישי מתחילים להיות משועשעים והלאה מזה העניין הופך לבדיחה - מתי יגמרו השירים.

תודה על הברכות

אימם

New member
קופי הבן שלי!

גם הוא דן חסכן ובעיקר לא אוהב לבוא איתי לקנות לו בגדים...

XמXלה

New member
מזל טוב

לבכור אני לא זוכרת מה עשינו לגיל 16
... את השנייה לקחתי להופעה של עמיר בניון שהיא כ"כ אוהבת, עם השלישית הלכנו למסעדה ולבקשתה אספנו כסף מכל מי שרצה להשתתף במתנה וקנינו מלא דברים מ- TOP TEN. הילדה היתה בעננים

אימם

New member
מזל טוב

אני חושבת שחגגת לו יפה מאוד.
תאריך היסטורי ובסימן 6!!! (המדיה 66, הנער 16)
ובהפרש 50 שנה בדיוק!

mykal

New member
מזל טוב, מזל טוב,

חגגתם נהדר.
שתזכו לחגוג עוד הרבה שנים.

בכורי נולד בדיוק באותו תאריך לועזי,
אבל בי' באייר, תאריך עברי.
השנה ימלאו לו 40.
אני חנכתי את האגף החדש ברמב"ם, (קצת אחרי מלחמת יוה"כ) אז נפתח.
אצלינו לא חוגגים ימי הולדת.
השנה נצטרך לראות מה בכ"ז עושים?
יש רעיונות? (לא גם הוא לא צריך אף פעם כלום, חשבתי שישתנה כשיהפוך לאבא--לא השתנה).

למעלה