יומולדת שנה לבן שלי

רויתקה

New member
יומולדת שנה לבן שלי

מזל טוב לבני הקטן היום מלאה לו שנה ו.... יו ...... אני אמא כבר שנה.... המון ברכות אמא שאוהבת אותך תמיד נשיקה ממני

גם לי...יום הולדת...

אך מוטב בלי ברכות... כי את השנה... קיבלה השכנה... ואני רוצה אותה מהתחלה... כי כלל לא צברתי חוכמה... והיא חלפה... מכורה לאהבה.

מחרוזת

New member
ואת... 8-p

הנשמה היפה שלי,בלעדייך לא הייתי כאן,בלעדייך אין צט בעולם. את הנשמה היפה שלי,איתך אני אמשיך ללכת למרחקים, למזל וברכה,לשנות :cool: אושר :) חיוך 8-p הלצות B-) וללא סינורים. :cool: את 8-p מכורה :) לאהבה ו ;-) קריצות H-( H-( H-( שלך אני רמי רם בהמון מזל ואהבה

שרי42

New member
מכורה.....

גם אם את חושבת שלא צברת חוכמה.....היא בטח מצויה אצלך ובכל זאת...קבלי את ברכותי והלוואי והשנה החדשה תאיר לך פנים

תודה...רשמתי ביומן...הערה..

שנה הבאה... קטנה בשנה... ולכם... תודה... היה יותר טוב...שהייתם שולחים כסף... חחחחחחחחחח........ מכורה לאהבה.

אופס...

New member
הייתי צריך לנחש...

שאחרי הצהרה כמו ``בלי ברכות``, יהיו לך רק טענות, ולא חשוב מה היינו אומרים. הרי אם היינו שולחים כסף (מה שכלל לא עלה על דעתי ועל דעת מנהל הסניף...), היית אומרת: כסף זה מה שנחשב בעיניכם??? אפילו מזלטוב אי אפשר להגיד??? (ואת יודעת, כסף זה לא הכל... כשהוא ישנו)

תאמין לי...כסף היה מסדר הכל...

ניתוח פלסטי... נסיעה מסביב לעולם... אי באחד החופים הזהובים... איזה פיליפיני שחום... לעסות את גופי המושלם(אחרי הניתוח כמובן) אחד בשביל המיטה... לעשות לי טוב על הנשמה... ומה עוד שכחתי????? מכורה לאהבה. ואולי קצת לכסף... חחחחחח.....

ועוד משהו...חשוב....

תודה על הברכות... לך רויתקה,ועכשו הבן שלך...ואני יד ביד נלך... לך מחרוזת...אתה נפלא... אופס...ותמיד חשבתי נקבה...חחחח... שרי42...תודה את נהדרת... ולכל אלה...שרצו ... והבינו... תודההההההה....... מכורה לאהבה.

אפרוחוןןןןןןןןןןן............

אותך לא מחליפה בשום פיליפני... הוא שם בשביל המסא`ג... ואותך רוצה...בשביל האהבה... אוהבת אותך...ומכורה... לאפרוחון בלי פרווה... אתה ואני נעסוק שם בתלישה... של כל שערה... מכורה לאהבה.

רויתקה

New member
תודה רבה לכל המברכים!!!

תודה רבה לכל מברכי מכורה והבן שלי ונתראה רק בשמחות אמן ואמן

מחרוזת

New member
כדאי מאד H-(

שבפעם הבאה תביאי איתך עוגה, קופה, שקית קטנה(לא להקאה), כובע, פחית ושאר כלי קיבול ככל העולה על רוחך. כי אנחנו רוצים לתת לך תרומה שתיהיה סיבה למסיבה,יש במבה. אז בואי ותתייצבי,מחר אחרי חצות,אני אביא את הסנדל ואת את שאר האוצרות. :cool: שלך ;-) בקריצה 8-p בבדיחה :p וגלידת תות,מזל טוב,ממני רמי רם B-)

למעלה